Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cija je Makedonija???  (Pročitano 29160 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zašto se ne upitaš zašto nitko od novonastali država nije u političkom životu prijatelj Srbima.Razlog može biti u vama ili u susjedima koji su zlobni,zločasti i neosjetljivi na vaše probleme.Ja mislim da je u vama.Pogledaj pisanja na oviom forumu iako to nije zvanična politika Srbije.Ipak ovi koji pišu razne "istine" su birači koji biraju političare koji će provoditi njihovu istinu.Evo nekih istina oje sam zapamtija:
-Makedonija je Srpska
-Crnogorci su Srbi
-Bošnjaci su poturice i bivši Srbi
-Bosna i Herceg. je Srpska vjekovna zemlja
-Dubrovnik je stari Srpski grad
-Srbija je do rijeke Cetine (umjereni)
-Srbija je do crte Ka-Karlovac-Viro.
-svi su štokavci Srbi
-sve ste susjede spasili ili oslobodili od nekog neprijatelja
- ima još ali ovo dosta
Nakon ovih "istina" šta očekivat od susjeda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Pa sve su izjave tacne  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Motorola Fire X311
boras sta je tu neistina?
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Zašto se ne upitaš zašto nitko od novonastali država nije u političkom životu prijatelj Srbima
Zato što ste uvek bili,pogotovo vi hrvati,zlobni i puni mržnje na sve što je srpsko i amin! Znaš ti i sam sve to nego voliš da lupetaš
Citat
Makedonija je Srpska
-Crnogorci su Srbi
-svi su štokavci Srbi
I šta tu nije istina,dubokoumni?
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Zašto se ne upitaš zašto nitko od novonastali država nije u političkom životu prijatelj Srbima.Razlog može biti u vama ili u susjedima koji su zlobni,zločasti i neosjetljivi na vaše probleme.Ja mislim da je u vama.Pogledaj pisanja na oviom forumu iako to nije zvanična politika Srbije.Ipak ovi koji pišu razne "istine" su birači koji biraju političare koji će provoditi njihovu istinu.Evo nekih istina oje sam zapamtija:
-Makedonija je Srpska
-Crnogorci su Srbi
-svi su štokavci Srbi
- ima još ali ovo dosta
Nakon ovih "istina" šta očekivat od susjeda

Ja te ne razumem jer ti nama zavidis, makar za razliku od hrvata nikada nismo cekali okupatora rasirenih ruku. Mi smo Hrvate izvukli iz Austrougarske. Nasom zaslugom je formirana Kraljevina SHS . Mi smo ti koji su vas hrvate,slovence izvadili iz govana pa onda se sa vama solidarisalim, zato sto smo ludi.
Mi smo ti koji jedini na Balkanu nismo prihvatili trojni pakt , pri cemu su nam je nudjen solun i veliki deo grcke.
Jedan istoricar je rekao prilikom toga: " Pod ovakvim uslovima trojni pakt mogu da odbiju samo ludaci i Srbi" .
Mi smo ti koji su doveli Tita na vlast. Mi smo ti koji smo bili ludi pa poslusali Tita da nam cepa drzavu na Makedoniju , Vojvodinu , Kosovo.
Zbog toga nas vi ne volite zato sto je nama cast, hrabrost i junastvo prece nego politicka realnost.
Zbog toga nas vi mrzite zato shto znamo nase korene, a ne kao makedonci ili hrvati da govorimo da nismo slovenskog porekla, lazemo sami sebe.
A ja sam stavi temu koju su mi zakljucali da vidim argumente pod kojim bi osporio da su "bosnjaci" i "makedonci" srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako to da vas ne vole Hrvati,Slovenci,Bošnjaci,Crnogorci,Albanci,Makedonci,Bugari,Mađari.Svi su vam susjedi zlobni i pokvareni a vi ste samo dobri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bulajka
A zar mislih da mi nismo bili imali klucni dio meshanje iz stranih drzava tokom 2001 ?
Sami ste krivi za to sto usmesto tokom 90-tih da iscistite svoje dvorishte i da se reshite sitara vi ste harali po Slovenuje, Hrvtske, Bosne.... Tada ste imali shansu sve posle toga pa i ono sta se desava danas su samo posledice veoma loshe politike. Kosovska kriza je preljeana u Makedonije tokom 2001 godine -(isti ljudi, isto oruzje, i slicna medjunarodna podrska). Tako da od te Milosheviceve politike nemate steta samo vi...
Analiziraj pricine a ne posledoce. Pozdrav

a sta se tice tolerantnih turka : okupator je okupator

I odoh ja u offtopic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa oni su harali po srpskim zemljama ,imali su pravo na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Alcatel 
BoraBorasS u politici nema prijatelje već samo interesa. Srbija je bliska sa nekim državam zarad zajedničkih interesa : Rumunija, španija, Rusija..... Što se tiče tvojih nabrajanja mnogo od toga nisu zablude već istorijske istine.
                 - Makedonija je u srednjem veku bila srpska zemlja, više nije.
                 - Crnogorska nacija je nastala iz Srpske .
                 - Bošnjaci su ili Srbi ili Hrvati koji su primili islam, uglavnom na silu ili iz koristoljublja
                 - U Dubrovniku je bilo Srba , koji su se priklonili papi....
                 - Srbi su učestvovali mnogim oslobodilačkim ratovima , protiv Turaka , Nemaca....

goce03 Slobodan Milošević je imao jednu veliku manu , nije za saveznike imao Ameriku, kao Tuđman. Koja je je druga razlika među njima?
« Poslednja izmena: 19. Okt 2008, 19:09:36 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
To sto sam na spskom forumu ne znaci da treba da prihvatim gluposti koje pises.

А то никако не важи за обрнуто, је ли?

Ево ја кажем да ви нисте српског порекла. Заправо српски род чини само мањи део ваше да кажем младе нације. Ту је још и цинцарски део (шта беше Питу Гули), као и већински бугарски.

Да се сад вратим на оно обрнуто што сам спомињао - да ли ми требамо ћутати кад слушамо очигледне историјске неистине и подметачине о вашем пореклу? Нико нема намеру да се свађа и да вређа, али кад ви мени почнете са причом (преко форума или уживо) о античком пореклу, ја морам рећи оно што мислим и оно што је на крају крајева у целом свету призната истина.

Ти мислиш да ми то чинимо због љубоморе, злобе, пакости. Па изађите из свог света мало и погледајте у чему је заиста ствар.

Код вас има вишеструко више негативних осећања према Србима, него обрнуто. Овде вас нико не мрзи, чак ни најтежи шовинисти. Ако кажем да је ваша нација настала у 20. веку, не значи да вас мрзим, већ да говорим оно што је мање-више истина. Нисам ја крив што је Гоце Делчев за себе говорио да је Бугарин. Smile

Ако кажем да ћете најеабти од Шиптара (што је све извесније) то опет не значи да вам желим зло. Ваш је проблем што мислите да се с њима може.

Булајка,

слажем се да је историја често исполитизована, али и она се сама мења с новим доказима. Да, до 20. века се углавном за Македонце није мислило да су грчког порекла. Нова истраживања и археолошка открића могу битно променити ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.