Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cigarete skuplje zbog standarda EU  (Pročitano 27784 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
A on je specijalista za uticaj duvana na organizam, hemicar koji se bavi sastavom, sagorevanjem, razlaganjem, oslobadjanjem materija iz njega... ili je lekar?

Praviš se mnogo pametan... čovek kašlje ne prestaje (isto kao i keva, uostalom)... ej... čuj ti... cigare nisu štetne Smile

A sad očekujem repliku u vidu toga da on ne kašlje od cigara već od smrdljivih nogu Smile

Ama bre stvarno sam pomislio da je lekar, obzirom na to da si rekao da njemu verujes.  Smile

Inace, sta cemo sa gomilom pusaca koji nikad nisu kasljali? Znam ih gomilu.

I sta cemo sa nepusacima koji kaslju?

To nije nikakav pokazatelj.

A šta ćemo sa time što ni od koga drugog nisam čuo da cigare ne štete sem od tebe Smile daj bre, bataljujmo ovo Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
U mom okruzenju, svi okoreli pusaci (2+ pakle) imaju lepih problema sa plucima. A to je dosta veliki broj ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Da vidimo

Slatkisi ostecuju zube, plus povecavaju tezinu
Alkohol ostecuje mozak, jetru + druge stvari
Internet ostecuje psihu, odvlaci vreme, stvara skandale i druge probleme
Kompjuteri, mobilni telefoni etc.  zrace i ostecuju oci ili vid, neki put oba
So dize pritisak
Secer stvara secerase
Sex pravi decu, bolesti i probleme
Duvan ostecuje zube, pluca i kozu
Automobili stvaraju automobilske nesrece
Droge (svi znamo sta rade)
Ulje/mast stvara poroznost krvnih sudova i zadebljanje arterija

Toliko o zdravom zivotu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
Coolrunner, лепо смо почели, прво си писао о неким политичким небулозама (ни сада не могу да схватим шта си тиме желео да кажеш, када пушачи нису политичка орјентација), онда си објашњавао да то није смрад, да би на крају признао да дим цигаре заиста прља околину, али да ти редовно переш завесе и да у соби поседујеш само ствари које не упијају дим  Smile  Smile  ... мада скоро све ствари упијају ту прљавштину од зидова, преко кревета до пластичних материјала, али ајде требаће још неколико страна да и то признаш.

Дакле нема никаквог генерализовања када кажем да су све цигаре извор смрада и прљавштине, дакле сви ви пушачи осим оних који жваћу дуван, али би било генерализовање када бих рекао да сви пушачи не чисте за собом тај смрад и прљавштину.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Drugarica se sinoć raspitala na trafici za cenu duvana. Za 380 din se dobija duvan, rizle (male) i filteri za 100 cigareta.
Sigurno se još jeftinije može proći ako se duvan dobavlja direkno od uzgaivača, a filtere praviš sam.
Imam osecaj da će tabakere postati jako moderne.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Coolrunner, лепо смо почели, прво си писао о неким политичким небулозама (ни сада не могу да схватим шта си тиме желео да кажеш, када пушачи нису политичка орјентација), онда си објашњавао да то није смрад, да би на крају признао да дим цигаре заиста прља околину, али да ти редовно переш завесе и да у соби поседујеш само ствари које не упијају дим  Smile  Smile  ... мада скоро све ствари упијају ту прљавштину од зидова, преко кревета до пластичних материјала, али ајде требаће још неколико страна да и то признаш.

Дакле нема никаквог генерализовања када кажем да су све цигаре извор смрада и прљавштине, дакле сви ви пушачи осим оних који жваћу дуван, али би било генерализовање када бих рекао да сви пушачи не чисте за собом тај смрад и прљавштину.

Te politicke "nebuloze" su bile namerna generalizacija, vec sam ti objasnio i zasto... nakon sto si se upecao.  Smile

A sad da ispravim tvoj izvrnutu logiku:

1) Nemam zavesu u sobi zato sto ne podnosim zavese, nisam je imao ni dok nisam pusio. Imam u svim drugim prostorijama u kuci, a svi ukucani puse, tako da to nema veze sa tim da izbacujem zavese zbog cigareta.

2) Nista ja nisam priznao vec ti onako podlo i kvarno menjas retoriku... od strokavih pusaca dosao si do toga da cigare prljaju... veliki pomak  Smile Ja to nisam osporavao, vec si ti svirao u drugu tikvu. Ali i dalje tvrdim da cigarete prljavu podjednako koliko i sve druge stvari oko nas.

Jel se u tvojoj kuci ne kuva? Nema isparenja? Ne przi? Nema dima koji se uvlaci mnogo gore od dima cigareta? Ajde caskom baci neke kokice, isprzi przenice, pohovane snicle itd.

Nema osporavanja da prljavu, osporavam da  su pusaci prljavi sto si postavio kao tezu.

3) Cigare nisu izvor smrada vec nekom smrde, to je ogromna razlika. Meni da to smrdi, ja ne bih pusio. Da mi luk ne smrdi, ja bih ga mozda i jeo. Itd.

Sto i dalje nema nikakve veze sa temom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Zastrašujuće fotografije obolelih na američkim kutijama cigareta

RIČMOND - Američka Uprava za hranu i lekove (FDA) danas je objavila devet novih nalepnica-upozorenja koja na zastrašujući način prikazuju negativan uticaj duvana na zdravlje.

Među fotografijama na kutijama cigareta biće bolesni zubi i desni, i fotografija čoveka sa traheotomijom, ali i leš pušača, bolesna pluća i majka koja drži dete obavijeno dimom. Uz fotografije su uobičajeni natpisi o opasnosti od pušenja.

Novina je što će nova etiketa zauzimati čitavu gornju polovinu – na prednjoj i zadnjoj strani pakovanja cigareta. Upozoravajući natpisi moraju se pojavljivati i u reklamama i činiti 20 odsto površine oglasa.

Proizvođači cigareta treba da se tim novinama prilagode do jeseni 2012. godine.
SAD su upozoravajuće natpise na kutijama cigareta uvele 1965: "Cigarete mogu biti opasne za vaše zdravlje", a sadašnja upozorenja- etikete - mali okvir sa tekstom, su na pakovanjima cigareta od polovine 1980-ih godina.

Broj Amerikanaca koji puše je sa gotovo 40 odsto 1970-ih godina, opao na oko 20 odsto sada (oko 46 miliona odraslih u SAD). Tvrdi se da godišnje od pušenja u SAD umre 443.000 ljudi.

Računa se da pušenje košta američku privredu gotovo 200 milijardi dolara godišnje u medicinskim troškovima i gubitku produktivnosti.

izvor: blic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
I opet - dusebriznici smaraju necim sto nema veze sa temom.  Smile

Da, i? Ove slike ce nekoga da zaplase, zabrinu, nateraju da se zamisle?

Kada neko iynese podatke o tome da nepusaci ne obolevaju od istih bolesti i u istom broju kao pusaci, moyda cemo i moci da pricamo. Do tada uzivajte u vasim krstaskim ratovima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Citat
Niški karikaturista Saša Dimitrijević osvojio prvu nagradu na konkursu koji je organizovan povodom 16. Međunarodne izložbe karikature u Zagrebu.Tema konkursa je bila “Poroci”.

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat
Da, i? Ove slike ce nekoga da zaplase, zabrinu, nateraju da se zamisle?

Pa možda i hoće Smile

Citat
Cigare nisu izvor smrada vec nekom smrde, to je ogromna razlika.

Znači cigare mirišu... jebote svakim danom nešto novo saznam na ovoj temi Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2011, 13:45:54 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.