Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CIA rušila Miloševića uz pomoc lidera DOS-a i kriminalaca  (Pročitano 20856 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Још једна у низу оних који ти чим мислиш другачије залепе етикету радикала  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
zemunac
nisam ja opetercen Cedom vec njegovim potezima pre i nakon Djindicevog ubistva.
Zasto se narkonam sakrio i nije bio u Srbiji a onda se pojavio kada je Djindjic vec bio ustrelje a da mu niko nije javio -mislim na ljude iz Vlade tadasnje ??
Pa onda veliko Cedino delo "Sablja" gde se hapsilo po proncipu 1948 godine -ioi si za komuniste i Tita ili za Staljina. A svako protiv DOS-a bio je privodjen na "informativne" razgovore.
Znas li koliko je ljudi neopravdano uhapseno za vreme Sablje i koliko odstetnih zahteva treba da se plati po presudam licima koja su besprvano hapsena??
A koliko ce nas - mislim na gradjane Srbije- kostati cediina samovolja za rusenje Silerove -otprilike 8 miliona evra potrazuju udovice Kuma i SIptara -njegovih pajrasa???
Pa covece onda treba da ti se crta o Cedi i zasto ne trba da postoji na politickoj sceni.
Covek koji je izdao onoga koji ga je stvorio.
kakav bre crni dramaturg ili sta vec Ceda?
pa da nije zvizdao u pistaljku jois bi magarac setao u koznoj jakni i izlizanim farmericama i polupocepanim patikama.
kazi mi -ako radis da li si ti za deset ghodina stekao imovinu bar trecinu vrednu kao CEda i da li imas gomilu telohranitelja ili ides slobodno -ne plaseci se nikoga,....A on nema ni dan radnog staza i ima sve.

Pa onda kazi da neko normalan ko nije krao, bio u politici  nece narkonmana i kriminalca na politickoj sceni ili ti i dalje mislis da je Ceda otelotvorenje  postenja i ugleda !!!?
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@ stami

Citat
A svako protiv DOS-a bio je privodjen na "informativne" razgovore.

Danas neću da se nerviram, ali najblaže rečeno, ovo je neistina i izmišljotina.

Apsolutno niko nije hapšen zbog svojih političkih uverenja, svi privedeni su bili isključivo poznati kriminalci, sa podebljim dosijeima u policiji. Apsolutno tvrdim da ni jedan pošten čovek nije privođen tokom sablje, a pogotovo nije uhapšen niko zato što je npr. radikal ili DSS-ovac.
I onaj udbaško-kosovski šljam Bulatović i Aco Tomić su uhapšeni zato što se sumnjalo da su povezani sa atentatom, a ne zato što su članovi DSS.

Citat
Znas li koliko je ljudi neopravdano uhapseno za vreme Sablje i koliko odstetnih zahteva treba da se plati po presudam licima koja su besprvano hapsena??

Znam. Dvadesetak ljudi je uhapšeno greškom, i ti su već dobili sudske presude i naplatili odštetu.  Još toliko je tužbi u proceduri.
Ostali nemaju muda čak ni da tuže državu, jer znaju koliki su im dosijei u policiji, još iz najranije mladosti.

Citat
A koliko ce nas - mislim na gradjane Srbije- kostati cediina samovolja za rusenje Silerove -otprilike 8 miliona evra potrazuju udovice Kuma i SIptara -njegovih pajrasa???

Prvo, neće nas koštati ništa, jer je taj objekat bio nelegalno izgrađen, kao i 70% objekata u Zemunu. Po zakonu, divlje sagrađeni objekti se ruše. Divlja gradnja je u Zemunu dostigla neviđene razmere za vreme prve vladavine radikala u opštini (1996.-2000). Zemun je postao gori nego Kaluđerica, kad je u pitanju bespravna gradnja.

Čak i da je taj objekat bio legalan, može da se usvoji zakon identičan italijanskom zakonu o organizovanom kriminalu, po kome se sudski oduzima i nacionalizuje sva imovina stečena kriminalnim aktivnostima. Retroaktivno.

Takođe, postoji opcija da se ponovo donese zakon o poreklu imovine (takav zakon je postojao u socijalističkoj SFRJ), pa onda neka Šiptarova i Kumova udovica dokažu na sudu na koji način su njihovi muževi zaradili 8 miliona evra. I dali su redovno plaćali porez i dažbine državi.  Smile

Druga je stvar što u ovoj zemlji ne postoji politička volja da se zauvek raskrsti sa organizovanim kriminalom, ali postoje legalni načini da se doskoči organizovanom kriminalu. Ne treba mi u Srbiji da izmišljamo toplu vodu, treba samo da prevedemo i prepišemo italijanske zakone iz te oblasti. I da ih primenjujemo bez izuzetka.

Citat
kazi mi -ako radis da li si ti za deset ghodina stekao imovinu bar trecinu vrednu kao CEda i da li imas gomilu telohranitelja ili ides slobodno -ne plaseci se nikoga,....A on nema ni dan radnog staza i ima sve.

Ma, kakvi. Nemam ni desetinu Čedine imovine, ako je tačno da mu ona vila u Pregrevici vredi nekoliko miliona evra. Ali, zašto samo Čeda? Šta ćemo sa Vučićem, koji takođe nema ni dan radnog staža, osim u skupštini. Prvo radno mesto u životu mu je bilo ministar informisanja.

Šta ćemo sa Tominim stanovima, šta ćemo sa Draganom Todorovićem koji je najveći zemljoposednik u opštini Zemun, Šešelj mu "prodao" na desetine hektara opštinske zemlje na Altini po ceni od 100 dinara za ar. Za tvoju informaciju, trenutno na Altini ar ide do 5 hiljada evra.

Šta ćemo sa Dačićem, Bajatovićem i još mnogim likovima koji su tu negde mojih godina, koji su puni ko brodovi, a nikada u životu nisu napravili ni poljski klozet od trulih dasaka, što reče jednom Velja Ilić.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
ako je tačno da mu ona vila u Pregrevici vredi nekoliko miliona evra

ok, obojica smo zemunci, ne znam da li si skoro prosetao do tamo, ali to niko niti renovira, a i da renovira, nije niko blizak Cedomiru. veruj mi, da je on kupio tu kucu, ja bih se prvi isclanio iz LDP Smiley
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat

Apsolutno niko nije hapšen zbog svojih političkih uverenja, svi privedeni su bili isključivo poznati kriminalci, sa podebljim dosijeima u policiji. Apsolutno tvrdim da ni jedan pošten čovek nije privođen tokom sablje, a pogotovo nije uhapšen niko zato što je npr. radikal ili DSS-ovac.
I onaj udbaško-kosovski šljam Bulatović i Aco Tomić su uhapšeni zato što se sumnjalo da su povezani sa atentatom, a ne zato što su članovi DSS.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ajde mi reci zasto je onda 99,9% ljudi pusteno iz pritvora bez optuznice? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ajde mi reci zasto je onda 99,9% ljudi pusteno iz pritvora bez optuznice? Smile

Ko to kaže, 99,9% ljudi nije bilo umešano u atentat na Đinđića, ali su mnogi od njih optuženi za klasični kriminal, pogotovo po unutrašnjosti Srbije.

Akcija sablja nije bila samo akcija na hvatanju Đinđićevih ubica, već je to bio solidan pokušaj da se stane na kraj nabujalom kriminalu. Logično da neki sitni lopov iz Vranja nema veze sa ubistvom Đinđića, ali to ne znači da nije orobio trafiku u Vranjskoj Banji.

Znači, postoje konkretni pokazatelji o akciji sablja. Npr. u Beogradu se prosečno ukrade 1600 vozila godišnje, znači mesečno oko 130 komada. Da li znaš koliko je vozila ukradeno u Beogradu u vreme sablje? 17 ukradenih vozila za 4 meseca.

Da li da ti pričam da je bila milina prošetati Zemunskim kejom u vreme sablje? Zemunski narkomani su krizirali na sred ulica, nigde nije bilo dilera da im proda "robu". Ej, čoveče, u Zemunu si mogao da kupiš drogu u svakoj trafici ili školskom dvorištu, a onda odjednom nigde dilera, kao da su u zemlju propali.  Smile

Sad ćete vi meni da pričate o sablji. To je bila veličanstvena akcija, pogotovo za nas zemunce koji nismo bili u vezi sa organizovanim kriminalom, a ima nas i takvih, verovao ili ne.

btw. u Zemunu je i tada, kao i sada, bilo puno radikalskih simpatizera, čak i neki viđeniji radikalski poslanici žive u Zemunu (Jorgovanka, Jova Damjanović, Todorović, Dragišić Stevo) ja još nisam čuo da je neko od njih hapšen zbog svojih političkih ubeđenja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Шта причаш ти кад је свега око 10% ухапшених осуђено, остали су ослобођени?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Pa, šta onda? 10% od 12 hiljada je 1200 ljudi.

Od tih 1200 osuđenih ljudi, sigurno je da bar 1000 nema nikakve veze sa Đinđićevim ubistvom, već su osuđeni po optužnicama za klasičan ili organizovan kriminal.

To je dokaz više da je akcija sablja bila solidan pokušaj obračuna države sa kriminalom, a ne borba protiv političkih neistomišljenika, kako neki pokušavaju zlonamerno da prikažu tu akciju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Pa, šta onda? 10% od 12 hiljada je 1200 ljudi.

Od tih 1200 osuđenih ljudi, sigurno je da bar 1000 nema nikakve veze sa Đinđićevim ubistvom, već su osuđeni po optužnicama za klasičan ili organizovan kriminal.

To je dokaz više da je akcija sablja bila solidan pokušaj obračuna države sa kriminalom, a ne borba protiv političkih neistomišljenika, kako neki pokušavaju zlonamerno da prikažu tu akciju.

А зашто је ухапшено оних осталих 11.000? Демонстрација силе или народ има вишка пара на бацање па треба да плаћа ваше идиотске акције?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
I dalje nema ofgovora zašto CIA želi da poseduje Srbiju
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.