Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: CIA rušila Miloševića uz pomoc lidera DOS-a i kriminalaca  (Pročitano 20910 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Та прича не пије воду. Како је онда веселинова поставио за министра пољопривреде?  Smile

Zar nije Veselinov bio predsednik "Koalicije Vojvodina". Čovek se sam namestio na mesto ministra poljoprivrede. Pa jel znaš da je ta Vlada imala čak 5 potpredsednika, samo zato da bi svaki "lider" DOS-a formalno sedeo u Vladi.

Mislim, nemoj da banalizuješ, pa ne može polupismeni paor da bude ministar poljoprivrede, kao što ni polupismeni zidar ne može da bude ministar infrastrukture.

Dakle, Čeda nije bio planiran za ministra, jer bi onda neki liderčić beznačajne strančice ostao bez fotelje. Ušao je u Živkovićevu Vladu, na mesto potpredsednika, meni ni dan danas nije jasno zašto. Svakako da Čeda nije imao kontrolu i uticaj nad Mihajlovićem, Čovićem i sličnim likovima. Jedino, ako je u vladu postavljen kao "mozak" Zorana Živkovića. Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zar nije Veselinov bio predsednik "Koalicije Vojvodina". Čovek se sam namestio na mesto ministra poljoprivrede. Pa jel znaš da je ta Vlada imala čak 5 potpredsednika, samo zato da bi svaki "lider" DOS-a formalno sedeo u Vladi.

Зар нисмо гласали за стручну владу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E

Та прича не пије воду. Како је онда веселинова поставио за министра пољопривреде?  Smile

Mislim, nemoj da banalizuješ, pa ne može polupismeni paor da bude ministar poljoprivrede, kao što ni polupismeni zidar ne može da bude ministar infrastrukture.

Dakle, Čeda nije bio planiran za ministra, jer bi onda neki liderčić beznačajne strančice ostao bez fotelje. Ušao je u Živkovićevu Vladu, na mesto potpredsednika, meni ni dan danas nije jasno zašto. Svakako da Čeda nije imao kontrolu i uticaj nad Mihajlovićem, Čovićem i sličnim likovima. Jedino, ako je u vladu postavljen kao "mozak" Zorana Živkovića. Smile
S'obzirom da zivko nema mozak nebi me ni cudilo da jeste!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E, jebi ga, tvajs. Sad ga stvarno tupiš. Vlada je bila stručna u ekonomskom delu, ali sa masom potpredsednika koji su tu morali da sede zbog kompromisa i zato što je svaki "liderčić" imao bar po 10-15 poslanika u skupštini. Kad se definitivno odvojio DSS (45 poslanika), tada je Đinđićeva Vlada spala na samo 130 poslanika, znači zato je Đinđić morao da im titra i ispunjava svaki hir, jer mu je trebao svaki glas u skupštini.

Šta misliš ko je sprečio donošenje već gotovog zakona o lustraciji? Mihajlović i Čović, jer bi oni prvi bili na udaru tog zakona. Smile Masa je sličnih stvari koje nisu odrađene zbog opstrukcije iz samog vrha DOS-a, Đinđić je plivao u bari punoj krokodila koliko je mogao. Da je podneo ostavku, možda bi spasio glavu, ali bi Srbija završila ponovo u govnima iz kojih je Zoran pokuša i uspeo da je izvuče, bar na kratko.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N82
Opste poznata stvar je kako je rusen Milosevic.SAD ulozila u DOS, kad je DOS poceo da polako otkazuje poslusnost poceli su da ulazu, sto i dan danas rade, u nevladine organizacije ( a tu je i Cheda i jos po neko) kako bi mogle da nametnu svoju volju
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Opste poznata stvar je kako je rusen Milosevic.SAD ulozila u DOS, kad je DOS poceo da polako otkazuje poslusnost poceli su da ulazu, sto i dan danas rade, u nevladine organizacije ( a tu je i Cheda i jos po neko) kako bi mogle da nametnu svoju volju
Za to postoje i svedocenja mnogih politicara koji su to javno priznali!

@zemunac2
pa zar stvarno mislis da je zoran bio bezgresan i zasluzan za sve dobro u Srbiji? Sta on je sve sam uradio bez pomoci naroda koji ga je doveo na vlast?

kako me nervira kada tako pricate o njemu kao da je bio svetac ustvari je bio samo jedan u plejadi gladnih pacova Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

@zemunac2
pa zar stvarno mislis da je zoran bio bezgresan i zasluzan za sve dobro u Srbiji? Sta on je sve sam uradio bez pomoci naroda koji ga je doveo na vlast?

kako me nervira kada tako pricate o njemu kao da je bio svetac ustvari je bio samo jedan u plejadi gladnih pacova Smile

Ma daj se urazumi. Za razliku od parazita koji su tebi mili, Zoran nije oštetio ovaj narod ni za jedan jedini dinar. Ni za dinar. Drugi su opljačkali ovaj narod i opustošili ovu zemlju.

Za razliku od Miloševića, Šešelja i ostalog šljama, Zoran Đinđić je bio ne svetac, nego apostol.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
[Za razliku od Miloševića, Šešelja i ostalog šljama, Zoran Đinđić je bio ne svetac, nego apostol./quote]
 ]:

Zoran je bio govno kojeg je narod gađao jajima gde god se pojavio !  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 22:25:22 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E

@zemunac2

Ma daj se urazumi. Za razliku od parazita koji su tebi mili, Zoran nije oštetio ovaj narod ni za jedan jedini dinar. Ni za dinar. Drugi su opljačkali ovaj narod i opustošili ovu zemlju.

Za razliku od Miloševića, Šešelja i ostalog šljama, Zoran Đinđić je bio ne svetac, nego apostol.
Zadnji put pricamnemojte da me vezujete ni za jednu politicku partuju ja sve politicare mrzim neke mnogo neke mnogo vise! Zoran jeste opustosio ovaj narod zajedno sa svojim ministrima i saradnicima iz vlade setimo se samo afera janjusevic-kolesar, sardtid, secerane razne, cementare i mnoga druga preduzeca. Samo da te podsetim i mesetarenja i namestanja u privatizaciji su vid kriminala i to organizovanog. Zoran je bio jos jedan u plejadi kako rekoh pacova koji su glodali ove Srpske kosti! I to je ta vasa prica uvek jedno te isto pa sta ako je zoki bio lopov bio je manji lopov od seselja i slobe hahahha pa jebo te kura* bio je lopov manji ili veci nebitno je jer je lopov lopov tu nema razlike i zato je on za mene jos veci olos od sekija i cobija zajedno jer sam glasao za njega da dodje na vlast a on me je izneverio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

@zemunac2

Zadnji put pricamnemojte da me vezujete ni za jednu politicku partuju ja sve politicare mrzim neke mnogo neke mnogo vise! Zoran jeste opustosio ovaj narod zajedno sa svojim ministrima i saradnicima iz vlade setimo se samo afera janjusevic-kolesar, sardtid, secerane razne, cementare i mnoga druga preduzeca. Samo da te podsetim i mesetarenja i namestanja u privatizaciji su vid kriminala i to organizovanog. Zoran je bio jos jedan u plejadi kako rekoh pacova koji su glodali ove Srpske kosti! I to je ta vasa prica uvek jedno te isto pa sta ako je zoki bio lopov bio je manji lopov od seselja i slobe hahahha pa jebo te kura* bio je lopov manji ili veci nebitno je jer je lopov lopov tu nema razlike i zato je on za mene jos veci olos od sekija i cobija zajedno jer sam glasao za njega da dodje na vlast a on me je izneverio!

Šta se pališ na demagogiju? Sve te firme su danas najbolje u Srbiji, u svojim oblastima poslovanja.

Ništa tu nije uzeto od naroda, već sasvim suprotno, svi ti bivši gubitaši su skinuti sa grbače ovog naroda. Jel' treba da ti objašnjavam da smo svi mi (građani Srbije) plaćali dugove za šećernu repu poljoprivrednicima u Vojvodini (iz budžeta), jel treba da ti prezentujem koliko se godišnje otimalo od usta svih građana Srbije da bi se davalo Matkoviću za železaru Smederevo, takođe iz budžeta.

Ni u čemu narod nije zakinut, sve pare su otišle u budžet za penzije i ostala budžetska davanja, te firme su danas najurednije platiše PDV i ostalih doprinosa, tako da i dan danas izdržavaju srpske penzionere, a ne obrnuto, da srpska sirotinja izdržava lopova Matkovića koji gaji pečurke u pećima železare.

Ne želim da polemišem, postoje tačni podaci o svemu, a to što su pojedinci isčupali po nešto za sebe preko para koje su išle u državni budžet, svaka im čast. Ja bi svakome od njih (Kolesar, Vlahović itd.) dodelio po orden narodnog heroja, jer su skinuli maligne tumore sa srpskog tela. Još da ima neko da "organizovanim kriminalom" skine Zastavu sa srpske grbače, pa da mu podignemo spomenik u prirodnoj veličini, još za života, kao Titu.

Sve dok budeš padao na radikalsku demagogiju, svi su lopovi, samo su oni pošteni i nevini, tako će ti biti. Bićeš ogorčen i nezadovoljan, a zanima me šta si ti očekivao. Da ti kupiš šećeranu za 3 evra, ali se ne pitaš da je taj Kostić isplatio seljacima dugove tih šećerana u vrednosti 20 miliona evra. Svi samo pričaju o 3 evra, niko da spomene još 20 miliona koje je Kostić iskeširao proizvođačima repe u Vojvodini. To svi zaboravljate.

Evo, sad ti dolaze braća Rusi po NIS za 8 puta manje para od realne vrednosti, pa da vdim da li ćeš onda da pričaš te fraze o nameštenim tenderima i lopovluku. Sad je Koštunica u pitanju, nije više Đinđić.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.