Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chiron - Skola kompjuterske animacije i 3d kompjuterske grafike???  (Pročitano 44953 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
darthe,imam jedno 200 MB advanced tutoriala za Mayu,vici ako hoces da saljem
Napravi 2 kopije  Smile
Ovo je extra tema!!! Mene bas interesuje ova oblast! Pitam se da li neko moze da mi preporuci neke knjige i programe sa kojim bi mogao da pocnem???
I mogao bi neko nesto da napise o toj skoli ako zna.
Programi: 3D Studio Max, Maya
Knjige: Imaš izdanja Mikro knjige koja su baš za ove programe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala!!! Nego sta ti mislis da li od toga moze da se zivi ovde? Ali iskreno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
Od svakog posla može da se živi bilo gde. Ne postoje prepreke - ako nešto voliš, bićeš dobar. Ako si dobar, biće posla. Ako ima posla i voliš da radiš - nema zime Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E ovako, vise nije Alias maya vec Autodesk Maya, autodesk pravi monopol na trzistu i kupio je Alias www.autodesk.com/alias

Za sada ja sam zavrsio samo modelovanje. Kao sto neki ovde kazu, preskupo je. Pa za nase standarde 1650e (koliko sam ja platio 3d modelovanje kurs) i jeste mnogo para, ali znam coveka koji je dosao iz Nemacke da ovde studira, zato sto je tamo bolesno skuplje nego ovde.
Za ta tri meseca ti u potpunosti naucis posao. Posle toga sve je stvar vezbe. Profesionalizam je na vrhuncu, dobro organizovana obuka, dolaze cak i poznati ljudi iz inostranstva (koji imaju veze sa skolom) i drze predavanja u toku kursa.
Kada zavrsite kurs, posle odredjenog perioda dobijate Chiron sertifikat i Autodesk sertifikat. Ja sam skoro dobio svoje.
Da imam novca, obavezno bih nastavio studije, ali sta da se radi.

Evo link ka nekim od mojih radova. Kamin je bio deo finalnog rada koji svako radi da bi se videlo koliko je postigao.
http://www.malek.co.sr

ps: slobodno pitajte ako vam nesto nije jasno
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 23:58:27 od malek54 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
Jel si imao pojma o modelovanju pre ovoga ili si počeo od samog početka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Apsolutno nista. Znao sam samo da volim time da se bavim.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2007, 00:33:17 od malek54 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
Pa fino su te onda naučili za 3 meseca.

I, šta kažeš, isplati se?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa isplati se. Teze je malo ovde u Srbiji, zato sto trziste jos nije razvijeno, a i zato sto ces uvek imati nekoga ko je samouk i ko ce to odraditi za 50e i slicno. Ali je zato veoma placen posao + ako to sto radis i volis i ulazes dosta truda u to... naravno da se isplati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S2
Nisam mislio na ono "posle" nego na sutuaciju vezanu za predavača i opremljenost same škole.. Da li se to isplati? Kakva su ti iskustva sa ljudima sa kojima si radio tamo? Kakav pristup imaju i slično Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 271
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E ovako, postoje predavaci i asistenti. Predavaci su profesionalci koji znaju sta rade, znaju da predaju tj. prenesu znanje i sertifikovani su od strane Autodeska. Sto se tice predavanja, dobro su organizovana. Radi se aktivno za ta 3 meseca, toliko aktivno da te za taj vremenski rok nauce ono sto ljudi studiraju na univerzitetu u Kanadi.

Sto se tice opremljenosti same skole, pa savetujem ti da, ako si zainteresovan, odes tamo i vidis kako stoje stvari. Inace ranije je bilo 2 prostorije, 12 i 10 racunara, sada su se preselili i spojili to u jednu prostoriju. Video bim gde redovno pustaju edukativne primere ranije izvedenih resenja nekih problema u 3d-u i slicne stvari.
Nedeljom, koliko se secam, bile su projekcije filmova, ono za dz. ko hoce.

Da li se isplati? Pa definitivno se islpati. Znanje s' kojim izadjes iz skole je dovoljno da mozes da zaradjujes time, ako imas iskustva u nalazenju posla. I pored cinjenice da u Nemackoj jedan seminar, znaci brdo ljudi u amfiteatru, na kome diskutuju o 3d-u kosta slicno kao i ovaj kurs.

Ljudi koji studiraju su normalni ljudi. To je zbog toga sto svaki student prolazi kroz razgovor sa Pedjom. Nije njemu u interesu da bilo koga pusti u skolu. Upravo zbog efikasnosti samog kursa, kao i sto ne zeli da se neko hvali da je zavrsio njegovu skolu, a da nema pojma.

A ljudi koji "vode" skolu su prijatni, sto se tice njih kao osoba, a sto se tice njihove strucnosti, pa neka radovi sami kazu. Na njihovom sajtu se nalazi sekcija Galerija/3D slike koja je dovoljna da se zakljuci o kakvom se kvalitetu tu radi. To su sve slike koje su uradili studenti i ljudi koji tu rade. Ja sam izasao s' dobrim utiskom iz skole i preporucujem je svima koje to zanima.

Sto se tice pristupa, pa ... imaju "normalan" pristup, tako bih ga ja opisao. Dakle poenta je u tome da to sto pricaju i predaju ljudi i shvate tj. nauce, a ne samo da uzmu pare, istrtljaju to sto imaju i aj cao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.