Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: China Mobile Phones  (Pročitano 166072 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Sad nek se nokia, motorola i ostali zapitaju kakvu su medvedju uslugu sebi ucinili kad su pootvarali silne fabrike po aziji zbog jeftinije radne snage!!!!

Smile Smile Smile Smile

I ne samo oni, već i proizvođači delova, automobila, obuće, odeće... Istina, i da se nešto pravi SAMO u nemačkoj, uvek može da kupi i odnese u kinu, pa da ga rasparčaju, ali ovako su im kudikamo olakšali posao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Svako ko se recimo razume u audio tehniku znace o cemu pricam, jer su recimo u toj sferi dominantne po kvalitetu i performansama firme za koje je malo ko cuo!!! Al ce se zato svaki srbin u radnji zaleteti i kupiti sony mini liniju, iako pojma nema sta je mogao sa istim parama da uradi!!!
Audiofil, taj sam! Smile
Baš to ... kada kod mene svrate prijatelji i vide zvučnike marke Tannoy koji vise u sobi jedino što ih impresionira je njihov gabarit i ništa više - odmah se prebace na "jesi li video one Sony pet prema jedan kako otkidaju", ... a da su to u stvari najobičniji tranzistorčići rasporedjeni po uglovima u sobi. No , ko nije čuo za bolje ..
Ist je priča i sa pojačalom, kada vide moje Electrocompaniet iz dva dela odmah prokomentraišu da nema čak ni dugmiće za boju tona i nadovežu priču na "eh što Janko i Marko imaju pionira, kako to cepa i razbija sa svojiom nalepnicom od 1000W" ... Šta reći ... Da ne nabrajam, no oslikava poentu.

Isto je danas i sa tehnikom široke potrošnje. Šta je nekada bio GoldStar? Firmica koja je tražila svoje mesto pod nebeskim svodom uglavnom jeftinom nekvalitetnom robom koja se kvarila vrlo brzo i jedino je svoje proizvode mogla prodavati u nerazvijenim zemljama trećeg sveta jer pored ustaljenih Philips, Grundig, Sony, ... nije ni imao šta da traži. Promeniše ime ljudi lepo u LG opičiše dizajn, iskopiraše tkz. silver seriju hi-fi da ne govorimo o high-end uredjajima sa istom "goldstar" elektronikom i ljudi otkačiše bez obzira što se takvi uredjaji bar dva puta godišnje kvare.
Danas već LG koketira i sa visokim tehnologijama ako govorimo o mobilnim telefonima i ostalim tehničkim aparatima.
Zašto nas onda čude kinezi? Samo da opiče dizajn i eto njih na pobedničkom postolju rame uz rame sa Nokiom, Motorolom, Sony Ericssonom i ostalima.
Šteata što nemaju zastupnika kod nas i nije loš predlog MagicMaster da skočimo njihovim gastarbajterima ovde na kičmu kako bi se bolje informisali pa ... Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 13:18:38 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jeste, frende, ali i ja i ti znamo da ovi naši gastosi su ko mrtva puvala. Ipak to moramo sami da odradimo  Smile Smile , jer se sve nešto prave mutavi i nevešti...

Jedino da stisnem zeta u Italiji, on pomalo pliva u tim vodama, i donosio mi tako par puta kinesku elektroniku koja je i u IT bagatela (još pre 3 godine recimo, Bloom DVD plejer, za 40 evra, i dan danas radi, pa sebi portabl DVD, pa zvučnike, a sve to na nekim akcijama za male pare, a mislim da i kinezi kad rade za IT odnosno EU opet je za nijansu lepše i kvalitetnije nego za nas) da procunja malo i da nam nabavi par komada bar za probu. Šta misliš? On mi doneo i ovaj moj famozni LG U880...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
To čovek. Lepo naručimo par komada za nas da se prvo lepo istestiraju, da ne ponudimo tržištu neproverenu robu pa onda polako po narudžbini potencijalnim kupcima i to ispod tezge hehe, pa kada krene posao onda sklapamo ugovor sa kineskim proizvodjačem. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n97
kod drugara u radnji...  doneo mu moj pasa i kine kao da probaju dal moze da se pravi neki biznis  Smile Smile Smile

al ovo sa dve kartice koje radi istovremeno...

pobeda su..

uzgred ovaj je platio ovaj jedan komad 160 eura  u kini ...ovaj ovde pokusava da ga uvali za 250.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 01:38:55 od r91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Nazovite me ludim,ali meni je ovo skroz o.k.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@alxndr i ostali koji imaju ove china telefone:

Kako kad saljete poruke birate sa kog telefona ce poruka otici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
telefoni: ********, ********, ********
...izvor...
http:************************************
naravno da nemam nikakve koristi od objavljivanja ove adrese tako da slobodno...

[Edit by elborashon: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 02:16:17 od elborashon »
IP sačuvana
social share
bez potpisa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
surdulica dobro nisi napisao koji broj gaća nose zaposleni u dotičnoj firmi. Sve ostale podatke si napisao. Lakše malo. Reklamiranje firmi je zabranjeno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
CiglaTel, čuo sam se sa zetom juče i objasnio mu. Što je najbitnije, i njemu se mnoooogooooo svidja ta ideja i rekao je da će da potraži. U svemu tome je najbitnije što i njemu treba, tako da ima razlog više, a i mi smo sigurni da će da pogleda. Samo je rekao da li imamo neku marku, model, ja mu odgovorio da ima dosta toga, neka se raspita. Možda i uradi nešto  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.