Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 232758 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ovo su tvoje reči:
Znaci,ako ja sad odem kod mojih drugova koji su avio mehanicari u Jat-u,i oni ce mi reci,takvo nesto ne postoji na avionima koje mi servisiramo...svakako da ce to reci
Da će svakako to reći da takvo nešto ne postoji,ne zato što je tako,već zato što misliš da su u zaveri.A ja tvrdio da nisu oni u zaveri.Ja ti savetujem ne samo da ih pitaš nego da se sam uveriš.Pa čak može i da se zaviri i u konstrukciju šema letelice,ako i najmanje poznaješ tehničko crtanje,videćeš da nema ništo što vi tvrdite.Drugo,zaboravio sam da ti kažem da svi avioni puštaju tragove na nebu koji lete na visini od 10.000 metara,pa i komercijalni avioni.Pitaj bilo kog pilota ili aviomehaničara.Ah da svi piloti i aviomehaničari u svetu su u zaveri. Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Opet ponavljam,nisi me razumeo...nisam rekao da su oni ni u kakvoj zaveri,nego da su to ljudi koji ne bi ni ucestvovali u takvim stvarima, pa samim tim i nemaju susreta sa tako necim...a mi ocigledno i dalje ovde polemisemo o tragovima,ali ti mislis na obicne avionske tragove koji su sasvim normalna pojava,a ja na tragove koji ne poticu od rada motora nego od necega drugog...u tome je problem Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Jednom smo zaključili od čega su tragovi.I to možemo nazvati kako god hoćemo  to je sve isto.Kako ti možeš razlikovati normalne  tragove od nečeg drugog kada su svi tragovi isti,samo se različito ponašaju,tj raspršuju se u zavisnosti od turbolencija,kretanja visinskog zraka i frontalnog uticaja?
I kako ondak objašnjavaš da komercionalni avion koji vuče trag,kada stigne u hangar na redovni detaljan pregled ili remont,posle detaljnog pregleda i diagnosticiranja aviomehaničara ne nalaze ništa od tog nečeg drugog ili raspršivača otrova koje tako paranoično tvrdite.Možda ga vanzemaljci poskidaju pre ateriranja na aerodrom.A stavljaju ga kada uzleti i dostogne visinu od 10.000 metara. Smile

Evo par interesantnih tekstova koje sam našao i na drugim forumuma.
"Zašto bi nas trovao ispuh ispušten 5-10 km iznad naših glava? znate li vi koje su zračne struje gore te temperaturno stanje? pa to ništa ne pada na tlo, nego se samo rastjerava posvuda. Ono što se ispusti iznad Hrvatske će završiti u Poljskoj i dalje."

"Frend mi je pilot u HRZ i izvrnuo se od smjeha kad sam mu pokazao ovaj thread, zbilja ni ja nisam vidio niti jednu trivijalniju temu ovdje."

"When relative humidity is low, contrails dissipate within seconds. But when relative humidity is high, especially at the subzero temperatures of the upper atmosphere, the addition of even a tiny amount of water vapor acts as a catalyst. Under these conditions, contrails may linger and spread to cover the whole sky."
John Day - meteorolog i autor nekoliko knjiga

"Ako ne razumete, John tvrdi da kad je vlaznost vazduha mala, onda tragovi aviona nestaju za nekoliko sekundi, ali kad je vlažnost veća, posebno na velikim visanama gde je -100 C samo manja količina vlage služi kao katalizator. U ovakvim uslovima tragovi ostaju jako dugo vremena i šire se preko celog neba."

"Na kraju se sve svodi na rekla-kazala. Naučnik kaže svoje služeci se naukom, a neki redneck automehaničar iz teksasa počne raspredati bajke i širiti po svom selu, pa se to nadje na netu i tako.

Onda su oni koji pokazuju skepsu ćorave ovce, jer "ne vide" da su hemitrejlsi deo velike zavere."
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 19:51:30 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ja rekoh vec da to ne mogu biti komercijalni letovi....uffff Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Pa onda uzmi dvogled ili još bolje teleskop pa pogledaj malo bolje te avione koji vuku tragove.Iznenadićeš se.Neki put naiđeš i na JAT-ov putnički avion.Najlakše nešto tvrditi naslepo,a prethodno ne proveriš......uffff,uffff  Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Piroxe nisam raspoložen za bljuvotinske blogove gde će neko da mi pametuje i lupeteara spajajući mi sve te pomijarske izveštaje u logičnu celinu.Laž uvek može da se slatko objasni onima kojima su gće pune govana pa im život odmah postane mistrniji i uhhh,mogu da odahnu.Takvi isti se drže zvaničnog izveštaja komisije o 9/11 ko pijan plota,laknulo im je kad se ipak "potvrdilo" da je Osama napravio haos u Americi  Smile
Valjda znam šta se dešava.I muka mi je od pozivanja na nauku,povraća mi se od nje jer je 95 posto korumpirana.
  Mogu da kažem da si ograničen na tvoju tvrdnju da Širkan i ja širimo paranoju.Nema ama baš nikakve koristi od toga.Jednostavno,nekad je teško pomiriti se sa nekim stvarima.Ti svodiš stvari na svoj informativni svet a ja se služim intuicijom.Ti logiku tražiš u papirima a ja znam da tona tih izveštaja postoji samo da bi se smirili zečevi koji će onda da napadnu slobodnomisleće i one koji se usude da izadju iz stada.
Tebi priki povezivanje ne ide baš od ruke jer da ide povezao bi masivne tragove sa pritužbama na respiratorne i druge probleme,fluoride u česmi i pasti sa zatupljenim masama(pogledaj izveštaje o fluoride-u i kako utiče na mozak)...i na kraju 11.septembar sa masom zakona koji praktično krše ljudska prava a o napadima na druge zemlje da ne govorim.

Sve ovo što se radi su na prvi pogled nepovezane stvari ali i te kako jesu jedna velika agenda.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Šta to chemtrailsi uništavaju?! Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 Vrati se na spavanje  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Šta to chemtrailsi uništavaju?! Smile
 Smile
Skoro nista...samo tvoje zivotno okruzenje,vazduh,vodu i zemlju i sve sto raste na njoj...sitnice,pih... Smile I uz malo genetski modifikovane hrane,nasoj sreci nema kraja Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2008, 13:35:58 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Čime se to dokazuje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.