Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 232713 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
taxtex,jeli ti slušaš sebe? Ti tako misliš,jer hoćeš tako da misliš,a ne onako kako jeste u stvarnosti,i niko te ne može ubediti u nešto drugo od onog što si izmislio i umislio.Znači za tebe ne vrede ništa nikakve naučne činjenice,niti dokazi,pa ni razum? Znači ti se ne osećaš dobro kada na svetskom nivou nešto naučno utvrde,ondak se ti jedino osećaš dobro kada kontriraš istini tako što veruješ u nešto suprotno istini i bizarno? Tu onda nije problem o istini i činjenicama,već u tebi i posmatranjem istine i prihvatanje istine. Ti razmišljaš po sistemu,ako je u celom svetu red i mir,ajde da napravimo haos i rat,jer se ti ne osećaš dobro ako se svi slože za red i mir. Eto dokaz kako nastaju neke ekstremne priče čak i u naučnoj eri na pragu 21 veka.
Takođe tvoje gledište mnogo liči na one iz srednjeg veka,kada su ljudi pogledali u nebo,videli kako grom šiba na dole,i niko ih nije mogao uveriti da to nije bič Božji koji šiba.Halo,ovo je 21 vek.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Тачност уверења је релативна ствар. Откуд знаш да су твоја тачна?  Smile
Ja ne vadim zvanične izveštaje-podignem glavu i znam šta vidim.Neprirodne oblake,tragove preko celog neba i magluštinu koja prekriva nebo.
  Niko me ne može ubediti da je to od kerozina,sagorevanja i ostalih stvari jer toga je bilo i pre a tragova nije.
   Izvinite ali ja se ne osećam dobro u stadu.Ne volim kad se svi "slože".Tu uvek nešto smrdi.
   Nema javne rasprave,nema izveštaja o ovome nigde.
  Jedini izvor informacija je internet trenutno.Nemoguće ga je u potpunosti kontrolisati.
   Mislite o tome.

Ко је спомињао јавне изворе, информације су са интернета од стране особа и сајтова који су далеко до "јавног" извора.
Да не кажем да добар део тога долази и из мог знања функционисања једног авиона.
Текстове и објашњења ја нигде не копирам већ сам пишем. Све је то оно што ја знам и оно што сам сам скупио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Šta god...
Reci mi ghost,to sve što ti i Pirox spominjete,sve te materije i kerozin i ovo i ono...Toga je bilo pre petnaest godina?Samo potvrdi molim te.Pošto znamo da je bilo tako i da kerozin nije "evoluirao" nego je ostao samo to - Kerozin,možete li onda momci,da mi kažete zašto onda nije bilo tragova preko celog neba a sada ih ima?  Šta se to promenilo u izduvnim gasovima aviona? 

Pirox,Pirox,daj malo širine aman,gledaš u jednu tačku prijatelju. Gledaš zvanične izveštaje pa stoga umesto da upotrebiš sopstvene oči,gledaš očima naučnih autoriteta.Gde je tu entuzijazam?
Širina?Istraživački duh?Čuo si šta kažu i stvar je završena? E moj druže. 
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
Већ сам рекао, има све више авиона који користе трубофан мотор. Величина трагова нема ама баш никакве везе са керозином.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
link..... Smile      This is the final Lab Report RE: air material analysis. This was a 28 day collection via HEPA filter, 8 hours per day collection. Please note the extremely high Aluminum reading 12,800,000 ppb.

The actual lab report is below.

Please let us know if you have research material surrounding this 'report'. All ideas are encouraged. Previous analysis records are rain, surface water and soil.
.....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

strangeclouds_145-4548_img.jpg
(61.08 KB, 640x480)
hepa.jpg
(191.22 KB, 900x1184)
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 11:27:46 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 Odličan video.U pravu su ljudi skroz Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
taxtex
Brate mili taxtex,pa kerozin otkriven još 27.03.1855. - Abraham Gesner patentirao je kerozin.Zar toliko teško da se informišeš malo?
Po treći put ti predlažem da posetiš blog koji sam postavio gde jasno objašnjeno sa slikama da su tragovi aviona postojali i pre pedeset godina od klipnih motora.Pa zar toliko teško pročitati taj blog? Zašto lakše paranoinčno terati jednu istu paranoju pored toliko dokaza?Jeli imaš problema sa shvaćanjem ili sa čitanjem??? Nemogu da verujem da pored jasnih činjenica i podataka postavljaš uvek isto pitanje.
I tebi i širkanu nudim fizički dokaz,do dođete kod čoveka koji popravlja razne avione u hangar,možda možemo ući pa da vidiš da nema nikakvog sistema za zaprašivanje na avionima.Ali vama istina ne treba,jer vam je uska.Jedinu širinu nalazite o fantaziji i paranoičnim izmišljotinama.Jedino tako možete manipulirati sa svesćom drugih ljudi,jer sa istinom to ne možete.Zato vam je draža fantazija i izmišljotina kojom širite paranoju, nego istina i fizički dokazi za koje možete lično da se uverite.Taxtex,govoriš o širini,istraživačkom duhu,a nisi toliko u stanju, da pročitaš jedan običan blog,da malo istražuješ kako bi se informisao.Nudim ti da se lično uveriš da u avionu nema nikakvih sistema zaprašivanja,nudim ti sajt sa dosta informacija,gde je tebi širina i istraživački duh????
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
taxtex
Brate mili taxtex,pa kerozin otkriven još 27.03.1855. - Abraham Gesner patentirao je kerozin.Zar toliko teško da se informišeš malo?
Po treći put ti predlažem da posetiš blog koji sam postavio gde jasno objašnjeno sa slikama da su tragovi aviona postojali i pre pedeset godina od klipnih motora.Pa zar toliko teško pročitati taj blog? Zašto lakše paranoinčno terati jednu istu paranoju pored toliko dokaza?Jeli imaš problema sa shvaćanjem ili sa čitanjem??? Nemogu da verujem da pored jasnih činjenica i podataka postavljaš uvek isto pitanje.
I tebi i širkanu nudim fizički dokaz,do dođete kod čoveka koji popravlja razne avione u hangar,možda možemo ući pa da vidiš da nema nikakvog sistema za zaprašivanje na avionima.Ali vama istina ne treba,jer vam je uska.Jedinu širinu nalazite o fantaziji i paranoičnim izmišljotinama.Jedino tako možete manipulirati sa svesćom drugih ljudi,jer sa istinom to ne možete.Zato vam je draža fantazija i izmišljotina kojom širite paranoju, nego istina i fizički dokazi za koje možete lično da se uverite.Taxtex,govoriš o širini,istraživačkom duhu,a nisi toliko u stanju, da pročitaš jedan običan blog,da malo istražuješ kako bi se informisao.Nudim ti da se lično uveriš da u avionu nema nikakvih sistema zaprašivanja,nudim ti sajt sa dosta informacija,gde je tebi širina i istraživački duh????
Znaci,ako ja sad odem kod mojih drugova koji su avio mehanicari u Jat-u,i oni ce mi reci,takvo nesto ne postoji na avionima koje mi servisiramo...svakako da ce to reci Smile.Problem je u tome sto to ocigledno nisu komercijalni letovi,i kao takvi verovatno nikada i nece stici na servis kod tvog ili mog prijatelja,e zato postoji ime black project i ovo je jos jedna od tajni koja ce isplivati kad tad...ne zaboravi da 50 godina tvrde da ne postoji Area 51 ili ti Dreamland,ali dok god su ljudi ukljuceni u takve projekte,kad tad ce neko progovoriti o tome...znaci,strpljenja,ako ima nesto u ovoj prici,saznace se kad-tad....i samo da kazem da do sada uvek je bilo gde ima dima ima i vatre,zato ja ne odbijam ni jednu mogucnost,cak i da si ti u pravu,ok?
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
sirkane,daj uozbilji se.Neces valjda reci da su svi ljudi pa i tvoji prijatelji u zaveri koga god da pitaš.Znači po tebi i ja sam deo zavere iako me niko nije naterao ili sugerisao na to?Šta ako ste baš vi oni koji su pod utecajem manipulisanja svesti od nešto ili nečega,da ste upravo vi u nekoj zaveri da lažno izazivate paranoju i slično? U psihologiji nije strana pojava gde čovek smatra da ceo svet,sve ljude gleda kao deo zavere protiv njega.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
sirkane,daj uozbilji se.Neces valjda reci da su svi ljudi pa i tvoji prijatelji u zaveri koga god da pitaš.Znači po tebi i ja sam deo zavere iako me niko nije naterao ili sugerisao na to?Šta ako ste baš vi oni koji su pod utecajem manipulisanja svesti od nešto ili nečega,da ste upravo vi u nekoj zaveri da lažno izazivate paranoju i slično? U psihologiji nije strana pojava gde čovek smatra da ceo svet,sve ljude gleda kao deo zavere protiv njega.
Ocigledno nisi razumeo ono sto sam napisao....rekao sam bas sve suprotno od ovoga sto si ti napisao Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.203 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.