Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 232817 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

a možda da smanjiš gledanje teletabisa i da se obratiš milanu tarotu  Smile

Pazi, meni bi mozda to i pomoglo, ali za tebe nema leka. Ili mozda da shmrkenes malo chemtrela kad se budes vozio avionom sledeci put.
Aj мало  Smile , дефинитивно би требао.
 Да ли си просто глуп или игнорантан(или комбинација оба)-не знам. Оно што постоји то су озбиљни докази које управо постављам за тебе. Погледај их. Или напусти тему ако не желиш. Не треба никакво признање да је било ко у праву, потребно је буђење успаваних оваца које ће пре да изигравају како су кул него да  се тргну из програмираних и научених понашања. "Сад ћеш ти мени да причаш како се дешава нешто што ТИ знаш а ЈА не знам!? Ма није ваљда!" Да пријатњељу, можда и не знаш, размисли мало, мућни том главом пре прозивања људи.

Престани да се бламираш.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Курир, 17-ти

-Posle pisanja našeg lista o kemtrejlsu - otrovnim belim tragovima na nebu, Sindikat policije od premijera zatražio formiranje tima koji će ispitati eventualne posledice

BEOGRAD - Stop zaprašivanju!
Posle niza tekstova u Kuriru o kemtrejlsu, otrovnim paučinastim nitima koje ispuštaju neobeleženi avioni, predsednik Sindikata srpske policije Glišo Vidović zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da ispita postojanje kemtrejlsa nad našom zemljom. Beli tragovi, za koje mnogi građani veruju da su otrovni, u poslednjih nekoliko meseci uočeni su na nebu iznad čitave Srbije.

Za razliku od običnih tragova koje prave avioni, za ove očevici kažu da su gušći i da se zadržavaju po nekoliko sati na nebu.

U dopisu policijskog sindikata traži se „što hitnije formiranje državne komisije sastavljene od stručnjaka koja će ispitati ovu pojavu, a javnost obavestiti o rezultatima istrage i merama preduzetim u cilju otklanjanja opasnosti“.

- Veliki broj medija u Srbiji otvoreno govori o ovom problemu i navodi da specijalno adaptirani avioni, pod maskom komercijalnih letova nad nebom Srbije, ispuštaju otrovne agense kao što su virusi i virusni fragmenti, nervni otrovi, teški metali poput aluminijuma i barijuma, mikroorganizmi, pesticidi i radioaktivne materije, dehidrirane ljudske ćelije itd. Mediji i uplašeni građani su s ovom pojavom doveli u vezu ovogodišnju sušu, alarmantan broj kancerogenih oboljenja, kao i porast drugih bolesti - navedeno je u saopštenju i dodato da će ćutanje države i njenih institucija doprineti masovnoj panici i histeriji stanovništva, što rezultira stvaranjem teorija zavere.

Kurir je takođe apelovao na nadležne i poslao dopis Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sa pitanjima i apelom za utvrđivanje da li je i ko dozvolio ispuštanje kemtrejlsa.

Niš, 10. oktobar 12:15

Zabrinuti Nišlija je posle serije naših tekstova obratio pažnju na nebo iznad svog grada. Na slici koju nam je poslao vidi se vedro nebo sa gustim belim tragovima koji su tokom celog dana trovali Niš.

Beograd, 11. septembar 07:00

Nebo nad Beogradom 11. septembra, oko sedam ujutru. Naša čitateljka je, kada je krenula na posao, snimila guste bele tragove koji su najverovatnije ostali posle zaprašivanja tokom noći. Kako kaže, iznad njenog kraja danima nebo izgleda ovako.

Mladenovac, 29. septembar 22:00

Našeg čitatelja lep pejzaž je inspirisao da napravi fotografiju, ali kada se malo bolje udubio, video je, kako kaže, „jake, guste posledice kemtrejlsa“, pa nam je poslao snimak.

Čačak, 10. oktobar 13:15

- Nekoliko minuta posle prolaska aviona nebo je izgledalo ovako. Prvo sam mislila da je običan trag posle mlaznjaka, da bi se posle nekog vremena trag samo proširio. Dva sata nakon prolaska aviona ovako su izgledali tragovi - napisala nam je čitateljka.

Sremska Mitrovica, 29. septembar 18:14

- Tragovi na nebu su ostali nekoliko sati pošto su avioni nadletali Sremsku Mitrovicu. Običan mlaznjak ispušta tragove koji mnogo kraće ostaju na nebu - napisao je čitalac Kurira.

http://www.kurir-info.rs/istrazite-ko-truje-srbiju-iz-vazduha-clanak-462840
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Taks ne nazivaj ljude glupacima ako ne veruju u ove zajebancije za dokone domacice.
Onaj tekst o kontroli uma i lecenjem nekim poludragim kurcevim kristalima je ultra smehotresna budalastina.
Uzmi malo filtriraj informacije umesto sto gutas sve od reda.

Citat

A simple google search turned up exactly what this insidious looking device is - It's a fuel dump valve unique to wide-body aircraft (Like the A380 and 747 range). It's there and used to pump fuel out the wings at an incredible rate.

This is important for engine flame outs and emergency situations where excess fuel would cause a catastrophic fire.

But I suppose that if you've got a good story, facts are secondary.

Pressurizing and Drain (Dump) Valves

The pressurizing and drain valve prevents flow to the fuel nozzles until sufficient pressure is reached in the main fuel control. Once pressure is attained, the servo assemblies compute the fuel-flow schedules. It also drains the fuel manifold at engine shutdown to prevent post-shutdown fires. But it keeps the upstream portion of the sure and delivery to the engine. system primed to permit faster starts.

http://www.free-ed.net/sweethaven/MechTech/Aviation/ch04.htm

Iz ovoga te prasi Smile

fantomski patent "ventila za odbacivanje goriva" Smile

http://www.google.com/patents/US3089677

itd, itd, itd, itd.............mogu ja ovako na 30 strana

Svako veruje u ono sto sam zeli da veruje, tako da te necu smarati vise Smile

Dobar si ti lik al ponekad i ti ides na nerve drugima kao tebi maradic, sve je iz ugla gledanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ah, wtf. Objasni čestice koje si video na prethodnoj strani u snimku sa laserom..Šta je koji moj to u vazduhu??
Objasni mi molim te zbog čega tragovi aviona opstaju toliko dugo(satima jel..) i kako to da avion sa prethodne strane u mom postu tako naglo promeni pravac?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Pazi, meni bi mozda to i pomoglo, ali za tebe nema leka. Ili mozda da shmrkenes malo chemtrela kad se budes vozio avionom sledeci put.

a kako misliš da se ja popnem gore do avijona kad je on visoko na nebu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7

a kako misliš da se ja popnem gore do avijona kad je on visoko na nebu ?

Eto nama novog testa inteligencije. Mozda da udruzite mozgice ti i onaj "pametni" taxtex pa da ga zajedno reshite. Siguran sam da ce vam pomoci jedna noc napolju ispod chemtrela da vam se razmrdaju mozdane vijuge!

HINT: "Avijonu" slomicu ti krila, da ne letish chemtrela ne bi bila!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Ah, wtf. Objasni čestice koje si video na prethodnoj strani u snimku sa laserom..Šta je koji moj to u vazduhu??
 Objasni mi molim te zbog čega tragovi aviona opstaju toliko dugo(satima jel..) i kako to da avion sa prethodne strane u mom postu tako naglo promeni pravac?

Ne znam, skupi pa daj na analizu cestica u mikrobioloskom zavodu. Odgovor za milion dolara.

A avion je promenio pravac jer je nadletao slucajno iznad nekog americkog diplomate pe rece bedak da prasim i svoje. Adekvatan odgovor za adekvatnu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
vanyo

Avion izbacuje gorivo samo u slucaju opasnosti.

Ne znam, skupi pa daj na analizu cestica u mikrobioloskom zavodu. Odgovor za milion dolara.

A avion je promenio pravac jer je nadletao slucajno iznad nekog americkog diplomate pe rece bedak da prasim i svoje. Adekvatan odgovor za adekvatnu temu.

ALL

Ima dosta dokumentaraca, ako necete da pogledate nemoj da komentarisete temu, jednostavno zatrpavate temu glupostima.

« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 10:51:12 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Pise gore sve lepo kad kako i zbog cega postoje ventili za ispustanje goriva.
Da besim opet isto ono od pre 2 posta bezveze je.

Uzmi izmeri kubikazu prostora za gorivo, potrazi koliko tona kerozina ima litara, i oduzmi potreban broj litara (tona) koja je potrebna avionu za maksimalne rute (ili dolet) u zavisnosti od tipa aviona. I koliko ti ostaje mesta za otrov, smrt, radioaktivno cedjeni limun i mengele cestice?

Treba da postoji alternativa al se abnormalno preteruje u ovoj zajebanciji..........

Citat
Ima dosta dokumentaraca, ako necete da pogledate nemoj da komentarisete temu, jednostavno zatrpavate temu glupostima.

Meni su ti dokumentarci gluposti, ergo, bavite se istom rabotom. Sve je do ugla gledanja.........
« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 10:53:53 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ne radi se to o putnickim avionma, Srbija je potpisala neki sporazuma sa NATO da ne sme da kontrolise avione koji su pod NATO komandom.

Sto se tice ispustanja goriva opet ispustaju samo u slucaju opasnosti, skoro je jedan avion kruzio iznad Sankt Peterburg dok nije istrosio gorivo zbog nekog kvara.

Ako su ti glupi onda jednostavno zobidji temu jer nista novo ne mozes da kazes sto vec ne znaju ljudi koji prate ovu temu.

« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 10:59:15 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.