Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:33:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81380 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Odlican tekst i sve lepo objasnjeno.

Tvrdnja:
Long-lasting contrails are something new and they have abnormal characteristics.

Cinjenica:
Contrails can remain visible for very long periods of time with the lifetime a function of the
temperature, humidity, winds, and aircraft exhaust characteristics. Contrails can form many
shapes as they are dispersed by horizontal and vertical wind shear. Sunlight refracted or
reflected from contrails can produce vibrant and eye-catching colors and patterns. Observation
and scientific analysis of contrails and their duration date back to at least 1953.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7
Ma da....... Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
I sad ovako- namena USAF je odbrana teritorije SAD kao i njihovih interesa u svetu i za to imaju na raspolaganje odgovarajuce vazduhoplove i prateca sredstva. Pa jel su oni duzni da daju objasnjenje zbog dugog ostajanja u vazduhu tih tragova? I ko to treba da prouci i zasto?

Ali pozdravljam napor da se nadje i postave strucni dokumenti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
I sad ovako- namena USAF je odbrana teritorije SAD kao i njihovih interesa u svetu i za to imaju na raspolaganje odgovarajuce vazduhoplove i prateca sredstva. Pa jel su oni duzni da daju objasnjenje zbog dugog ostajanja u vazduhu tih tragova? I ko to treba da prouci i zasto?

Ali pozdravljam napor da se nadje i postave strucni dokumenti  Smile
E,to je pitanje koje se i meni vrzma po glavi?Zasto su se uopste trudili da objasnjavaju,ako tu nema nicega...a u medjuvremenu sam saznao da se ova pojava mogla videti samo u Americi od 1996 godine do 2001,kada je prosirena i na ostale kontinente,ja sam obecao da cu istresti sve od informacija koje nadjem ovde,ma kakve one bile.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 07:42:37 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pilot
Evo ja dajem odgovor. Da verujem  Smile Kad spojim sve delove zajedno ima logike.

Svi skeptici treba da se postave u ovu ulogu. Za trenutak da kazete da smo u pravu. Sta bi vama znacilo to?

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Stručni dokumenti?Zvanične o kejmtrejlsima nećeš naći a u zvanično djubre  "racionalno" i "logično" objašnjenje koje će da zadovolji većinu ja ne verujem.
 Već sam jednom rekao da nema šanse da verujem medijima koji izveštavaju lažno o svim dogadjanjima.
  Ko očekuješ da će da objavi istinite podatke u CNN-u?BBC-ju?Bože sačuvaj  Smile
 Pa ljudi gube glave što otkrivaju šta se radi u cii i sl.a chemtrails koji je više vojna stvar nesme da se čačka mnogo a to što mi svi zajedno imamo belo nebo to nekog ovde mnogo zabole sve dok ima u ponudi "racionalno" objašnjenje.  Smile
 Ljudi,uzdam se u vašu inteligenciju.Pogledajte dooobro šta se dešava iznad naših glava kad je lepo vreme pogotovo!Obratite pažnju na period od 05-09h i videćete aktivnosti na čistom plavom nebu koje se oko 11-12 pretvara u belo.
 Ok,ovako.Ovo je dokumentarac koji je zvanično išao na Discovery i tu su skeptici (mada im više leži-dezinformatori nego "skeptici" budući da znaju vrlo dobro šta se dešava a prave se Toše.... )
 Dakle,dokumentarac o aktivnostima koje su počele od pre nekih 5 godina kod nas-možda i manje dok su u svetu chemtrails primećeni prvi put 1997 u Usa.Samo da napomenem da su u Hrvatskoj ove maktivnosti krenule još gore kako su potpisali sporazum o pristupanju u Nato čime je alijansi omogućeno nesmetano preletanje a što stoji u sporazumu.
  Ok,evo videa(5 delova):
1. 1.
 3. 4.
 5.

Ako ste dovoljno empatični i umete da osetite ljude-upotrebite to ovde i donesite sami sud o iskrenosti ili neiskrenosti ljudi koji govore.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Taxtex- posle drugog svetskog rata su osobe koje su bile svo vreme u cetnicima dovodile po dva svedoka koje su tvrdile da su ovi bili u partizanima.

Znas kako- ja sam otac i imam dete. Daleko bilo da joj sa zdravljem nesto nije u redu ja bih je odveo kod racionalnog i strucnog lekara a ne kod vracare, bajanja ostavljam drugima.

Citat
Zasto su se uopste trudili da objasnjavaju,ako tu nema nicega...a u medjuvremenu sam saznao da se ova pojava mogla videti samo u Americi od 1996 godine do 2001,

Oni se bave meteorologijom zbog planiranja zadataka ali ne idu toliko duboko i nisu svesni da ima mala grupa ovde u Srbiji koja osporava njihovo znanje. A sto se tice pojava u SAD- jedino tamo ima tornado onakih velicina. Svako podnevlje ima svojih osobenosti. Nije valjda neka zavera da Panciceva omorika ima samo kod nas.

RavenDark- hvala na iskrenom odgovoru  Smile Ziv bio  Smile

To je to- nastavite sa panicenjem u vezi tragova na nebu  Smile Ko zivi u Beogradu mnogo mu je veca muka smog mada slicno je i u Londonu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Citat
Oni se bave meteorologijom zbog planiranja zadataka ali ne idu toliko duboko i nisu svesni da ima mala grupa ovde u Srbiji koja osporava njihovo znanje.
Ja moram odmah da repliciram Smile,cini mi se da nismo mi grupica koja negoduje u Srbiji,evo snimaka sa radarskih doplera u Americi,pa vidi sta se tamo kaze o ovome...link Smile.Edit:Ipak je London jos uvek najzagadjeniji u Evropi Smile.A,kad si vec spomenuo to da si roditelj...i ja sam takodje,da li ti je cudno da je kod nas u Srbiji vakcinacija klinaca obavezna i  zakonski je kaznjivo da dete ne odvedes na vakcinaciju,dok u razvijenijim delovima sveta,odluku o vakcinaciji prepustaju roditeljima,zar ti to nije cudno....?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 09:50:38 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mislim da se pobornici teorije zavere malo gube u svojoj prici. Prvo je to zavera protiv celog sveta, u ciju korist i zasto? posle je to zavera protiv malih zemalja od strane NATO? Onda imamo tvrdnju da to rade "neki ljudi" iz posebno preradjenih civilnih putnickih aviona, sad imamo tvrdnju da je sve povezano sa NATO preletima. Pa mislim dogovorite se vec jednom, uoblicite tvrdnju, kad god vam se opovrgne neka teorija, vi izmislite novu, samo da bi je odrzali, mislim da je to jurenje sopstvenog repa, i da gubi smisao. Kako objasniti pojavu koju ni sami ne mozete da definisete?

@Sirkan postavio si slike aviona za koji si tvrdio da je namenjen ispustanju nekih hemikalija u atmosferu, a kada sam pronasao koji je to avion i njegovu svrhu, koja je upravo opozitna onome sto si ti tvrdio,  ignorisao si to. Zatim si objavio post u kojem navodis dokument navodno izdat od strane USAF u kojem si tvrdio da se potvrdjuje postojanje ovih "chemtrails", da bi ti 211 citirao ceo pasus koji pokazuje da si "slucajno" izostavio bitne delove ovih izjava koje potvrdjuju upravo suprotno, naravno, i to si ignorisao.

@Taxtex, sta reci, sve koji tvrde da ne postoji zavera, smatras lazovima i zaverenicima, verovatno smo i pilot i ja zaverenici, kao i drugi koji se zdravim razumom suprotstavljaju ovoj gluposti. Stvorio si perdubedjenje da ovo sto nazivaju "chemtrails" postoji  i da je to nepobitna cinjenica a da nisi tu informaciju kriticki analizirao, ali sto je najgore, odbijas svako kriticko analiziranje kao neosnovano.

Sve vise mi se cini da je na delu nova zavera, koja treba da zaglupi ovaj narod i navede ga da razmislja o problemima koji ne postoje, umesto da se posveti resavanju stvarnih problema.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
mislim da se pobornici teorije zavere malo gube u svojoj prici. Prvo je to zavera protiv celog sveta, u ciju korist i zasto? posle je to zavera protiv malih zemalja od strane NATO? Onda imamo tvrdnju da to rade "neki ljudi" iz posebno preradjenih civilnih putnickih aviona, sad imamo tvrdnju da je sve povezano sa NATO preletima. Pa mislim dogovorite se vec jednom, uoblicite tvrdnju, kad god vam se opovrgne neka teorija, vi izmislite novu, samo da bi je odrzali, mislim da je to jurenje sopstvenog repa, i da gubi smisao. Kako objasniti pojavu koju ni sami ne mozete da definisete?

@Sirkan postavio si slike aviona za koji si tvrdio da je namenjen ispustanju nekih hemikalija u atmosferu, a kada sam pronasao koji je to avion i njegovu svrhu, koja je upravo opozitna onome sto si ti tvrdio,  ignorisao si to. Zatim si objavio post u kojem navodis dokument navodno izdat od strane USAF u kojem si tvrdio da se potvrdjuje postojanje ovih "chemtrails", da bi ti 211 citirao ceo pasus koji pokazuje da si "slucajno" izostavio bitne delove ovih izjava koje potvrdjuju upravo suprotno, naravno, i to si ignorisao.

@Taxtex, sta reci, sve koji tvrde da ne postoji zavera, smatras lazovima i zaverenicima, verovatno smo i pilot i ja zaverenici, kao i drugi koji se zdravim razumom suprotstavljaju ovoj gluposti. Stvorio si perdubedjenje da ovo sto nazivaju "chemtrails" postoji  i da je to nepobitna cinjenica a da nisi tu informaciju kriticki analizirao, ali sto je najgore, odbijas svako kriticko analiziranje kao neosnovano.

Sve vise mi se cini da je na delu nova zavera, koja treba da zaglupi ovaj narod i navede ga da razmislja o problemima koji ne postoje, umesto da se posveti resavanju stvarnih problema.
Nisam namerno ignorisao,odlicna je druga slika,u pravu si ,to jeste isti avion...izvini sto kasnim,ali ne mogu svima da odgovorim na vreme,svi me napadose ko partijskog neprijatelja br.1 Smile,a nisam nista ignorisao iz teksta,kao sto vidis postavio sam ceo tekst,nista parcijalno... Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:33:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.