Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 04:23:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81418 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Stani malo,stani.Nećemo da se nadmudrujemo-svako veruje i nek veruje u šta hoće.
 Ti i ostali bi trebalo da kažete ono što niste a to je odgovor na pitanje:
 Da li su ovi oblaci i dugi tragovi prirodni?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7
Citat
I dalje nisi odgovorio: zašto bi tragovi aviona morali odmah da nestanu?

Zbog male koncentracije kiseonika ce i nestati poprilicno brzo.(Do 45 min)A da ja tebe pitam....zasto se tragovi aviona i poznaju preko 8000 M ....?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Stani malo,stani.Nećemo da se nadmudrujemo-svako veruje i nek veruje u šta hoće.

Nismo u crkvi a ni u dzamiji da bi se bavili verovanjem. Dakle?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia Lumia 1020
@taxtex Smeta ti sto repliciram, a? Nemas sta da kazes? Smile Covece, shvati, to nisu linije koje se spajaju u oblake, to JESU oblaci! Obicni oblaci nastatali vestackim putem. Znaci vestackim, ne prirodnim, ti oblaci NISU prirodni i to je jasno. Kao sto sam vec napisao  
Citat
Citat: taxtex
Chemtrails-i su praćeni oko tri sata u intervalima i pogledajte i sami kako su ovi oblaci(kako kaže čovek u snimku)-sve,samo ne prirodni.
Naravno da nisu prirodni. Da ih prde ptice, bili bi prirodni, ali ove ispuštaju avioni. Pokrivaju nebo "organizovano" zato što avionski letovi i jesu organizovani, ne krivudaju tamo-amo Smiley
E, a kad si rekao ono za obrazovanje, stvarno si se zakopao...sam ti sve vidis i razumes, ocigledno je, ti se genije... Ma daaaaaa Wink Pisem sa moba, pa ne mogu sad da gledam o problemu spajdermena, ali verovatno cu videti koja je to glupost cim dodjem kuci. Za pilota: NE! Pise da su novi odgovori upisani, valjda mi nije toliko zastareo post posto sam dugo kucao na fonu Smiley Posle pilotovog posta nove nisam gledao
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 20:39:53 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Smile? Pa ako nisu prirodni i ti si toga svestan-zar ne smatraš urgentnim reakciju javnosti???
 Da li treba da se pravimo blesavi što nam otimaju sunce za jedno 20%?

@Pilot
 Ja sam postavio snimke koji jasno pokazuju neke jezive aktivnosti na nebu i ako baš hoćeš-verujem da postoji globalna zavera protiv običnih,malih ljudi.
  Mogu svoje verovanje da potkrepim vrlo dobrim argumentima i sutra kad se vidimo na okupljanju neću pocrveneti od blama jer nisam retard koji se prži na glupe priče.Ovo što se dešava nije mala stvar.
  I da ti kažem nešto-ko da ja ne bi voleo da nisam postao svestan chemtrejlsa..Jednostavno je nemoguće informisati se o stvarima danas a ne nabasati na gomilu toga o ovj temi!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Dobro- znaci tragovi iza mlaznih aviona [a ima snimaka i iz B-17 za vreme drugog svetskog rata] nisu nista drugo nego proizvod zavere.

Hvala na odgovoru- cekam ostale  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Tragovi kao takvi jesu potpuno prirodni ali ne i kad stoje satima i dugački su kilometrima...
 Idemo dalje  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Citat

Nismo u crkvi a ni u dzamiji da bi se bavili verovanjem. Dakle?
Pilot,ja tebe smatram za ozbiljnog sagovornika,cemu sad izjasnjavanje za i protiv,kada se vec jasno izdiferenciralo ko sta misli?!Ovde se sad sve svelo na rasprave tipa ,,koliko tvoje jeste toliko moje nije ''. Ja sam se trudio da dodjemo do nekog saznanja da li ovaj problem postoji ili ne,i izneo sam od podataka sve sto sam za  sada nasao,i trazicu dalje...nema potrebe za novih 20 strana prepucavanja,nego kada neko stvarno ima nesto ozbiljno da pokaze ili napise,neka to i uradi....samo tako ce ova tema imati neki smisao Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
nego kada neko stvarno ima nesto ozbiljno da pokaze ili napise,neka to i uradi.

Znaci to niko nije do sada uradio?

Postavio sam krajnje jednostavno pitanje, zar ne moze da se dobije jednostavan odgovor. Eto Taxtex je lepo odgovorio.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vazdusni prostor Srbije dnevno preleti oko 1500 aviona. Najveci broj njih su civilni (putnicki i kargo) avioni. Samo jedan manji broj od tih 1500 su vojni (u glavnom transportni) avioni.
Sto se tice civilnih aviona, nemoguce je na njima sakriti uredjaje za rasprsivanje bilo kakvih materija iz prostog razloga sto te avione opsluzuju civili svuda u svetu, pa tako i kod nas na aerodromu Nikola Tesla. Takve uredjaje bi primetio svaki aviomehanicar u svetu, a de ne spominjemo logistiku za "tankiranje" takvih materija. Ukratko, nemoguce je sakriti tako nesto u civilnom vazduhoplovstvu.
Kada su u pitanju vojni avioni, opet je pitanje koliko bi takva stvar mogla da se zataska i koliko dugo. Ali, broj preleta vojnih aviona je daleko manji od civilnih.
Na ovom poslednjem filmu covek koji snima tragove kondenzacije na nebu izgleda da nije upoznat sa cinjenicom da se u svakom trenutku u vazdusnom prostoru Amerike nalazi nekoliko hiljada pretezno civilnih aviona. Tamo je putovanje avionom kao kod nas autobusom, zato je i broj kondenzacija mnogo veci.
Ja bih preporucio svima koji veruju u teoriju zavere zvanu "chemtrails" da prvo ozbiljnije porazgovaraju sa nekim avio inzenjerom, avio mehanicarom i meteorologom.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2008, 21:23:56 od 211 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 04:23:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.