Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:45:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81512 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Smile Smile Smile
 Bravo care Smile
 To ću i ja od sada da radim!!!Slaću mejlove svima-novinarima,tv kućama,radio stanicama!!! Smile
 Red je da i u Srbiji osvane emisija tipa Coast to coast!
Tex,znas sta smo pricali,salji prvo studiju B,znas vec kom liku,on je ok... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Matori,problem je malo sa videom-ne dokazuje teškim laicima ništa.Treba konstantno snimati-minimum 10 minuta u toku nekoliko sati.Znači.praćenje tragova i snimanje istih!Brate evo ako hoćeš pozajmi mi kameru a ja ću ti dati nešto kao ggaranciju da uzmem slobodan dan kad krenu i da se nadjemo da mi pozajmiš kameru pa da vidiš kako će to bata Tale da snima!Do detalja!Šteta što nisi snimao sa druge strane(ka centru Bgd-a)...
Matori,postavi video na youtube da gledamo ovde  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Ја кажем да јавимо МО да мало упосле РВ, требамо испробати Миг-29. Smile
o jea....kako se slazem...a jel imaju nasi mig29 R77?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Upravo sam poslao mail jednoj jačoj tv kući sa linkom ka temi i snimcima iznad Beograda juče i zovem jednu stanicu i novinara koji ima muda da objavi tj.istraži ovo-bar se nadam...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Upravo sam poslao mail jednoj jačoj tv kući sa linkom ka temi i snimcima iznad Beograda juče i zovem jednu stanicu i novinara koji ima muda da objavi tj.istraži ovo-bar se nadam...

Пошаљи Бранкици Станковић, кад заврши са фудбалском мафијом да се баци на ваздушну.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ajde bre Kombi ti i Tex ko rogovi u vreci....batalite to sto ste politicki neistomisljenici,ovo ziguje sve nas bez obzira na politicko opredeljenje,ovo je jako ozbiljna stvar,bato....truju te a ti nemas pojma,inace za Papalua,zna se sta sadrzi chemtrail,barijum,teske metale,gomilu alergena i ko zna sta jos...sve u svemu poison bato,pa vi vidite sta  da se radi Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Јел кренуо неко од вас да прави оне топове?  Smile

Баш ме занима како делују, с' обзиром на једноставну конструкцију?
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja sam smotan za  to Smile
Nemam pojma ni gde da nadjem to što mi treba a neznam tačno ni šta mi treba jer je ono na Slovenačkom...
Ko zna kako i šta u vezi tog topa koji rasteruje chemtrails-nek javi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 

Ma,ja sam mator da se zezam sa tim

Ima tu jedan problem ,koliko sam ja skapirao,ako lose napravis topce moze da se desi da ti bude mnogo gore nego samo shpricanje,pa ti vidi...mada ja to kapiram kao nesto sto sigurno rakija leci,mom ortaku je baba rekla:"Sinko,ako te boli glava samo pospi rakiju po njojze,nema vise da boli....znaci rakija je lek Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 02:49:56 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Orgonski topovi(sve od A do Š)
 Ok,a evo i sa jednog dobrog foruma jedan momak koji opisuje gde je šta nabavio sa pravljenje zaštite od hemikalija odozgo!Ujedno,ovaj top štiti i od ogromnih antenčuga koje zrače sve i svašta sa tornjeva direktno utičući na moždane talase i samim tim na raspoloženja Smile
Evo texta:
Citat
Ja sam baš juče u BG napravio klaudbaster (orgonski top). Za nekoliko dana ili možda par nedelja napisaću ovde svoja zapažanja i uopšte iskustva sa orgonitom, a za sada evo samo ukratko situacije sa nabavkom potrebnog materijala.

Bakarnih cevi poluprečnika 28mm ima u svim prodavnicama opreme za grejanje/vodovod samo što uglavnom prodaju na 5m ili 2,5m. Ja sam našao na Zrenjaninskom putu (u Krnjači) prodavnicu u kojoj su mi prodali tačno koliko mi je trebalo (11m) isekli na dužine koje sam tražio i još su pri tom 15% jeftiniji od ovih prodavaca u centru. Konkretne dimenzije: od 5m cevi odseći 25cm i ostatak iseći na 3 jednaka dela (oko 158cm), tako isto napraviti i od druge cevi, a onaj 1m iseći na 4 dela od po 25cm. Dakle na kraju imaš 6 dugačkih i 6 kratkih cevi i još kupiš 6 spojnica. Odgovarajući završeci (bakarne čašice) ne postoje kod nas u prodaji pa treba otići kod limara da ti iseče 6 pločica koje ćeš jednostavno zalepiti na krajeve kratkih cevi. Sve ukupno bakar me je koštao oko 70 eur.

Smolu kupujem direktno u Duginoj maloprodaji gde kanta od 20kg (potrošićeš oko 8kg) košta oko 70 eur ali treba kupiti još i učvršćivač i ubrzivač, to je još nekih 20 eur.

Metalni opiljci su besplatni kod metalostrugara i radionica koje prave aluminijumsku stolariju.

Kristali se kod nas uglavnom ne mogu naći ili koštaju mnogo više nego sve ostalo zajedno. Ja sam kupovao iz inostranstva. U ovaj klaudbaster sam stavio neke malo skuplje (double terminated herkimer diamonds) ali kažu da i obični sigle terminated kvarc radi posao. Ovih potonjih imam dosta pa ako nekome iz BG ili okoline treba nek mi se javi.

Meni je od svega najteže bilo naći odgovarajuću plastičnu kantu Applause od 10 litara jer ih niko ne prodaje prazne. Ove obične kante od "kućne" plastike nikako nemojte koristiti, istopile bi se u sekundi kad počne reakcija. Na kraju sam iskoristio jedinu dovoljno jaku koja postoji u prodaji, zovu je malteruša i iako je malo čudnog oblika fino se slaže sa gore navedenim dimenzijama cevi.

Držače za cevi (one 3 ploče sa 6 rupa) mi je napravio jedan stolar za velike pare što mi je bio sasvim nepotreban trošak ali tako mi i treba kad sam bio nestrpljiv. Verovatno je najlakše ručno iseći plastične table nekim dobrim skalpelom.

To bi bilo to, sa napomenom da je pametno prvo malo uvežbati rad sa smolom praveći sitniji orgonit, jer orgonski top kao što se vidi nije jeftin.
Hm.Ako mene pitate-ja bih to najradije da kupim.
 /Odoh na spavanje,raspadam se...
 Pozdrav svima  Smile
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 03:23:41 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:45:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.