Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:05:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81439 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
stavio samd a se downloaduje...a zasto neko od ans bi prijavio to policiji...i televizijskim kucama...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
stavio samd a se downloaduje...a zasto neko od ans bi prijavio to policiji...i televizijskim kucama...
Evo sad sam snimao situaciju iznad Beograda,cim stignem,postavljam...uzas Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
snimicu sutra stanje iznad zajecara////
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo par fotki i snimak koji sam morao da smanjim jer je orginalno oko 900mb,a to mi je bas mnogo da postavljam,ali mislim da se i ovako jako dobro vidi...danas u Beogradu Smile      http://rapidshare.com/files/95966208/Chemtrails__nad_Beogradom1.avi.AVI.html

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vlcsnap-16583.png
(445.51 KB, 720x576)
vlcsnap-17457.png
(475.96 KB, 720x576)
vlcsnap-17631.png
(430.28 KB, 720x576)
vlcsnap-18124.png
(502.8 KB, 720x576)
vlcsnap-18449.png
(391.09 KB, 720x576)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
I sam sam danas video te tragove na nebu, iz autobusa. Medjutim moje razmisljanje je islo sledecim tokom. Naime  ovi tragovi imaju tipicnu rebrastu strukturu (sam trag se sastoji iz povezanih oblacica, jer je mlaz u stvari niz kontinualnih eksplozija pri sagorevanju goriva) i svaki avion koji je preletao danas Beograd ostavljao je trag koji nije nestajao. Ispade da scaki civilni avion prska - malo je sumanuto. Mislim da je prica perfidnija, da neko koristi osobinu normalnog traga od aviona tj. oblaka pare u obliku dugog traga, koji verovatno ne ispari zbog odredjenih meteoroloskih uslova (temperatura, pritisak, vetar itd) vec dugo ostaje kao i ostali obalci uostalom. Tako se nikad ne zna da li je trag u stvari od hemikalija (by the way i sagoreli gasovi iz motora avion nisu nista bezopasniji, kao uostalom oni iz automobila, pogotovo nasih koji su puni olova). Onaj ko hoce da prska nesto moze to da uradi i ovako i onako, videlo se ili ne. Ko tvrdi da obicni trag uvek nestaje posle 15-ak minuta? Je li to provereno, izuceno???. I ko kaze da hemijske materije ispustene u atmosferu moraju da ostave trag?
Razmislite malo o tome.

Da nije doslo, mozda u USA do pogresnog povezivanja pojave respiratornih bolesti u jednom slucaju (i neka je taj slucaj bas takav da je avion ispustio hemikaliju, koja je ostavila trag, koji je dugo bio na nebu, sirio se i pao dole pa ljudi udisali, ok), sa pojavom svakog traga na nebu koji se zadrzava.
Ovako ispada da je svaki trag aviona, koji ostaje satima u vazduhu, otrovni hemisjski oblak. Pa i obicni oblaci ostaju satima u vazduhu.

Moramo da imamo mnogo sigurniji nacin da utvrdimo sastav oblaka, pa kakav god bio - vidljiv, nevidljiv, duguljast trag od aviona ili okruglast "prirodan" oblak. (otkud znamo da je svaki prirodni oblak, prirodan, a?)
Ako su svi ovi danasnji tragovi opasni onda smo mi odavno otisli u p.m., zato sto takve tragove vidjam od kada lete mlaznjaci kod nas. To onda znaci da smo prskani desetinama godina; vec smo i oguglali na sta god to bilo.

Mora se znati hemijski sastav, imati nacin da se odredjeni oblak analizira na licu mesta sa zemlje.Jedino to bi bio neprikosnoven i cvrst dokaz, ovako cela stvar se uvek moze pobijati.

Analiza, ljudi analiza. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Naravno dragi prijatelju,analiza ...
 Analiziraj tragove tokom nekoliko sati pa ćeš jasno da vidiš u šta se pretvaraju.. Smile a pretvaraju se u magličaste "oblake" ili se povezuju u Cyrus tip oblaka koji izgleda dosta slično s tim što je chemtrails nebo mnogo nepostojanije od Cyrus oblaka.
Cyrus clouds
Chemtrail "clouds"
 Papalu,prskanje hemikalijama odozgo prvi put je primećeno u Usa 1998 godine.Avioni su dotle ostavljali najnormalnije tragove koji bi isparili za manje od pola minuta tj.oko 15-ak sekundi(i to je mnogo).
 Kad je bilo bombardovanja,struje nije bilo i nebo je blistalo od čistoće.Videlo se na stotine zvezda.Videlo se i pre toga ali slabije zbog svetlosnog zagadjenja koje je iz godine u godinu sve jače i jače(čak su i na Kalemegdanu oklembesili brdo reflektora koji kidaju oči i sprečavaju uživanje u nebu i romantične trenutke sa voljenom osobom  Smile Smile
 Ok,ono što hoću da kažem je to da se nebo videlo jasnije noću,bilo je tamno plavo danju i ozbiljno,ovo je neizdrživo više od kad to nisam video!Ubijaju nas!
  Skidam snimak sada a ja sam spreman da sa dobrim snimcima krenem u par tv kuća i pokažem snimak i objasnim ljudima da da se čudne stvari dogadjaju sa ovim nesrećnim tragovima i da to jednostavno mora da se uzme u obzir.Postoji dosta dobrih novinara koji se bave istraživačkim novinarstvom,ja sam spreman da se borim da ovo dospe u javnost.
  Danas mi je palo na pamet,kad bi se ovo objavilo na nekoj ozbiljnoj televiziji da bi neki ljudi ozbiljno razmislili o nekom vidu protesta.A kad bi se o tome pročulo u svetu,vrlo je moguće da bi mnogi izašli na ulice zahtevajući odgovore.
 @Dead Eye
 -Odlično si rekao za ovo da bi trebalo da neko prijavi policiji.

Evo snimka sa Nemačke RTL:

Kao što se može videti-ova s*anja više ne prolaze neopaženo.U Americi postoje protesti ali (naravno,bože moj...)-nisu medijski propraćeni.Toliko o slobodnom novinarstvu ali ima izuzetaka a mi treba da ih tražimo.

« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 01:09:21 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
evo nesto na nemackom ali je rkatko...
http://www.youtube.com/watch?v=xCpEcHya7Jk&feature=related

vec sam prijavio..posalo sam email ministarstvu unutrasnjih poslova sa linkom do bureka i ove teme,i linkove do jos nekih stranih snimaka...nista nisu odgovorili...
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 08:45:02 od Dead_Eye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile Smile
 Bravo care Smile
 To ću i ja od sada da radim!!!Slaću mejlove svima-novinarima,tv kućama,radio stanicama!!! Smile
 Red je da i u Srbiji osvane emisija tipa Coast to coast!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ја кажем да јавимо МО да мало упосле РВ, требамо испробати Миг-29. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:05:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.198 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.