Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:33:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chemtrails-neprirodni tragovi aviona na nebu  (Pročitano 81409 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jevrejima?  Smile
Da znaš da si dosadan i ti isto sa njima  Smile
  Ali razlika izmedju tvog i mog dosadjivanja je u tome što ti neprestano tvrdiš da su jevreji krivi za sve i da ih treba tamaniti dok ja tvrdim da ljudi imaju više sposobnosti i moći i dobrote nego što misle i da je osvešćivanje neophodno Smile
  Probudjen čovek je težak za manipulaciju,pretežak za uticaje i iskorištavanja. A pošto verujem da je svako u svojoj suštini dobar,eto ti odgovora na apel za osvešćivanjem-svet će biti bolje mesto sa svakim slobodnomislećim čovekom više.
O ne,nemoj samo da mi kažeš da sam Sajentolog ili New Age lik...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ne vidim zasto bi jevreji trovali nas,poznato je da je nasa drzava jedna od retkih koja ih nije proganjala...i dalje insistiram da se nabave S400... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 To je neka cev sa raketom?Meni pada to deset puta na dan!Čim bih video ogroman trag koji avion ostavlja ispalio bih projektil na trovača neba i naših pluća!
Ok,setite se sankcija-tada nije bilo prskanja hemikalija iz aviona jer nije bilo prokletih preleta!
Juče sam gledao nebo:Svi avioni do jednog imali siu normalan contrail - trag koji je isparavao brzo...
  Super je što postoji internet.Mogu da ga prate sli nemogu sve da cenzurišu-evo im šipak.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
taxtex slazem se...evo im mudo... Smile...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ne vidim zasto bi jevreji trovali nas,poznato je da je nasa drzava jedna od retkih koja ih nije proganjala...

iz istog razloga zashto su nas bombardovali 1999 - odgovara njihovim interesima ,a oni ionako mrze one koje im chini dobra dela (npr medlin o. srbe ,ili tom lantosh ruse ... )

a tebi tatex fali malo slobode u razmishljanju - da bi prepoznao neprijatelja ,prvo upoznaj sebe ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko god bio ili bili ti koji prskaju -jebo im pas mater (izvinjavam se zbog vulgarnosti jezika, ali to najbolje oslikava moje zelje upucene istima) i jos da Bog da im ruka ushala.

Ono sto se ja pitam u svemu ovome je sledece. Oblak je vidljiva stvar. Ako razbijemo vidljivi oblak (bilo kojim mogucim nacinom), da li ponostavamo efekat prskanja. Jer oblak je samo efekat prskanja, on se stvara oko cestica koje su u vazduhu. Mozda gresim, mozda je sam taj oblak ta hemikalija, koja izaziva poremecaje i bolesti kod ljudi. Da li je moguce spektrometarskom analizom sa zemlje analizirati sastav oblaka, kao sto se to radi sa sastavom zvezda? Smile
Mislim, da nije tako jednostavno ukloniti bilo kakvu materiju iz atmosfere. Da li orgonska energija moze da menja sastav molekula, pa tako eventualno od opsane materije napravi bezopasnu (izvesna hemijska promena) i da li moze da izvesne molekule skloni iz prostora i gde?(uk;anjanje opsne materije).

Najefikasnije je uklanjanje pocinioca. Smile Ako su Hitler i Staljin bili monstrumi sta su oni koji stoje iza ovoga. Ako su ljudi to je strasno. Ako nisu ljudi, onda mora da se bijemo. Ako im ljudi pomazu verujuci da je to dobro, onda smo na ivici istrebljenja.
A ako su nam davno izvdili neke gene iz DNK, pa smo glupi i tupi, onda ne znam kako cemo.
Samo znam da kad bi znao ko je, pa ga uhvatio, upumpao bi mu taj isti sprej kroz bulju. Smile
Ma nikad kraja ratovima, jebes ga. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
postoji jedna spravica koja se ukljuci i onda prestaje zagadjenje...zove se S400  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Potražio sam malo po netu i naišao na neki blog iz Hrvatske.Ljudi moji,koliko Hrvati prate sve ovo...Neverovatno!Na još par mesta sam pročitao da je sprejovanje neba počelo negde sredinom 1998.
  Papalu,postaviću uskoro video od sat i po.Nažalost bez prevoda ali vredi pogledati.Samo da postavim na youtube a to ću danas i sutra.
 Dakle,truju nas-videćete kako je dokumentarac edukativan,dokazi,argumenti,žalbe vladama i opet malo ko reaguje ali ima udruženja koja su aktivna po tom pitanju.
 E sad,ja se pitam da se ne prave žarišta i napetosti u svetu smišljeno-kako bi se prosečnom čoveku skrenula pažnja na dešavanja i kako bi se bavio drugim stvarima dok oni(illuminati ili ko već ne) mogu da rade svoj posao zaglupljivanja ljudi i porobljavanja u vidu silnih zakona,procedura za ovo i ono,dozvola...
 Vi nemožete ništa na zapadu bez dozvole vlasti.Toliko su stegli obruč da ne može da se diše.
 Kod nas je anarhija,bore se ovi naši papani oko pozicija a za narod ih je najmanje briga.
  Meni bi neshvatljivo bilo da nijedan političar nije svestan pojave zvane Chemtrails.
 Neshvatljivo bi mi bilo isto tako da neki u medijima nisu svesni ovih operacija na nebu a sad,što to nije poželjno objavljivati i glasno govoriti o tome.....To je već nešto drugo.Ali,da bi se budili,moramo ići ka istini zar ne?Ismejavanje dolazi od kukavica.Na kraju krajeva baš me briga ko će da mi se smeje-svako bira svoj put.Za mene istina nema cenu.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
mislim da bi preko radikala moglo to da se progura najbolje u javnost...pogotovu sto ce da se ameri okrive... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Знате шта мене занима.

Одакле се то на авиону пушта и да ли је уопште са путничких авиона. Јер, спомињете путничке авионе, али незнам да ли баш било паметно користити њих јер би то захтевало сарадњу превелике количине људи (почев од посаде на земљи, до посаде авиона, контроле лета...).

Из мотора сигурно није, изгорело би заједно са горивом, а и морали би да обраћају пажњу на то да можда има ефекта на моторе, што би изазвало сумњу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:33:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.