Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:34:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 531728 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cestitam. Ipak ste bolje odigrali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Maniš na korak od Čelsija

Ekipa Čelsija blizu je potpisivanja ugovora sa reprezentativcem Portugalije Manišom.

Kako prenosi BBC, 28-godišnji Portugalac koji je trenutno fudbaler moskovskog Dinama došao bi na “Stamford Bridž” na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa preostalog ugovora koji ima sa Dinamom za 5 miliona funti.

Sportski direktor Dinama Boris Ignjatijev potvrdio je vest da su u toku pregovori dva kluba.

Murinjo vidi Maniša kao idealnu zamenu za Mikaela Esjena koji odlazi na Afrički kup nacija, a njihova saradnja datira još iz vremena kada je Murinjo bio trener Benfike, a Maniš kapiten lisabonskog kluba. Kasnije su ponovo saradjivali u Portu sa kojim su stigli do kupa UEFA i titule u Ligi šampiona.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Portugalac Maniš u Čelsiju do leta?

Vezni igrač reprezentacije Portugalije Maniš spreman je za lekarske preglede pa je njegov prelazak u londonski Čelsi 'na korak' od realizacije. Dvadesetosmogodišnji Maniš je trenutno igrač moskovskog Dinama, ali će biti pozajmljen prvaku Enlgeske do kraja šampionata.

"Nadam se da će na lekarskim pregledima biti sve u redu i da ću u januaru obući dres Čelsija, brojim dane," rekao je Maniš, "Imao sam brojne ponude velikih evropskih klubova, ali kada sam čuo da me traži Čelsi, ostao je samo jedan tim."

Maniš je igrao za Benfiku i Porto kada je te klubove vodio sadašnji trener Čelsija, Portugalac Žoze Murinjo. To što baš on vodi ekipu sa 'Stamford bridža' je značajan razlog za odluku koju je doneo Maniš.

"Bio bih lud da odbijem takav poziv, i zbog trenera i zbog nekih igrača sa kojima sam igrao godinama. Najvrednije što sam u fudbalu uradio, uradio sam da Murinjom i nadam se da ću tako nastaviti i u Čelsiju. Nekoliko godina su me 'selili' u Englesku, sada je, nadam se, sve rešeno," kaže Maniš.

Murinjo je tražio da se Maniš dovede jer u januaru ostaje bez mikaela Esijena, koji će igrati za selekciju Gane na Kupu afričkih nacija. Ugovor Čelsija, Maniša i Dinama imaće i klauzulu po kojoj londonski klub može da otkupi Portugalca za 5 miliona funti na kraju sezone.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Trener Čelsija, Žoze Murinjo, optužio je čelne ljude engleskog fudbala i medije da imaju 'dvostruke standarde' i da je tretman njegovog kluba sporan. 'Plavi' su u gradskom derbiju pobedili Vest Hem sa 3:1, ali je Murinjo ljut zbog povrede Mikaela Esijena.

Fudbaler iz Gane napustio je igru u 13. minutu posle brutalnog starta kapitena domaćih Najdžela Rio-Kokera. Esijenu je povređeno koleno, a još se na zna koliko će pauzirati. Fudbaler Čelsija je nedavno kažnjen sa dve utakmice suspenzije zbog duela sa fudbalerom Liverpula, Hamanom. Murinjo tvrdi da je takvu odluku disciplinske komisije UEFA inspirisala televizija 'Skaj', koja je, kaže Portugalac, namerno previdela sličan duel Džerard - Širer.

"Neću da pričam o Rio-Kokeru," kaže Murinjo, "ali ovo pokazuje kako ljudi vide Čelsi. Esijen je bio na 'Skaju' dve nedelje posle tog faula, neće igrati u Ligi šampiona i za svaki start sada dobija žuti karton. Za druge pravila nisu ista. Džerardov prekršaj u Njukaslu video sam jednom ili dva puta. Mikael je danas igrao 13 minuta i za to niko neće odgovarati. Nekom smetamo, ne bi trebalo da bude tako. Na terenu smo, valjda, svi jednaki."

Murinjov tim je na 'Apton parku' ostvario devetu pobedu u nizu i ima 14 bodova više od drugoplasiranog Mančester junajteda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Lampard u Čelsiju "do kraja"?

Engleski fudbalski reprezentativac Frank Lampard može da očekuje da mu Čelsi ponudi ugovor koji bi ga u tom klubu zadržao do kraja igračke karijere, izjavio je trener Žoze Murinjo.

"Verujem da će pre isteka sadašnjeg ugovora, Čelsi ponuditi Lampardu dogovor do kraja njegove karijere", izjavio je Murinjo, pod čijom je trenerskom palicom Čelsi prošle sezone došao do prve titule u Engleskoj posle 50 godina.

Prema njegovim rečima, Lampard ima ugovor za koji sumnja da bilo koji drugi klub na svetu može da nadmaši. "Nije nam potrebno da prodajemo igrače, a on voli Čelsi", rekao je Murinjo.

"Što se mene tiče, za njega ne postoji zamena. Njegova igra od početka do kraja u bilo kojim okolnostima je neuporediva sa bilo čijom", pohvalio je Murinjo Lamparda.

Lampard, koji je prošlog meseca postavio rekord Premijer lige sa 164 uzastopne utakmice, u 2005. je bio drugi u izboru FIFA za igrača godine, iza Brazilca Ronaldinja. Vodeći je strelac Čelsija ove sezone sa 13 golova, šest više od napadača Ernana Krespa i Didijea Drogbe. U Premijer ligi je drugi, a ispred njega samo je napadač Mančester junajteda Rud van Nistelroj.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Maniš novi adut Čelsija u LŠ!

Reprezentativac Portugala, Maniš, potpisao je ugovor sa prvakom Engleske Čelsijem na 6 meseci, kao pozajmljeni igrač moskovskog Dinama. Lekarske preglede Maniš je uspešno prošao i, na obostrano zadovoljstvo, opet će sarađivati sa trenerom Žozeom Murinjom, sa kojim je već radio u Portugalu.

Dolazak 28-godišnjeg Maniša, u početku je zamišljen kao “zamena” za odlazak Mihaela Esjena i Žeremija, kao i Didijea Drogbe, koji će u “najgoroj” varijanti po Čelsi, odsustvovati sa čak 6 mečeva Premijer lige za vreme Afričkog kupa nacija.

Maniš je o ponovnoj saradnji sa Murinjom rekao: "On je najbolji trener sa kojim sam radio. Za nas igrače postao je više prijatelj nego “gazda” i nikada pre ili posle nisam osetio taj nivo bliskosti sa drugim trenerom tokom cele karijere."

Pošto Dinamo nije igrao u evro-kupovima ove sezone, Maniš će moći da igra za Čelsi i u nokaut fazi Lige šampiona, a kao što je poznato - protivnik klubu sa “Stamford Bridža” je  prvak Španije Barselona
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Snima se film o treneru Čelzija, Portugalac već izabrao dvojnika

Kluni glumi Žoze Murinja

Nas dvojica ličimo. On je fantastičan glumac. Moja žena bi bila vrlo inspirisana jer je ona veliki Klunijev fan, izjavio je strateg londonskog kluba
Iako ga navijači Porta ne vole, ostatak Portugalije smatra da je Žoze Murinjo prilično simpatičan i zanimljiv zemljak. Ustvari, on im je toliko intrigantan, da će uskoro snimiti film o njemu. Naravno, Murinjo je već odlučio koga želi za dvojnika - Džordža Klunija.

Slavni holivudski glumac i zavodnik, poznat po ulogama u filmovima "Ocean's 11", "Ocean's 12", "Od sumraka do svitanja", "Betmen i Robin", "Tri Kralja", seriji "Urgentni centar" i drugim ostvarenjima, bio bi, po mišljenju Čelzijevog trenera, odlično rešenje:
- Nas dvojica ličimo. On je fantastičan glumac. Moja žena bi bila vrlo inspirisana, jer je ona veliki Klunijev fan - izjavio je Murinjo, a prenosi zvanični sajt Bundeslige.

Portugalski trener, inače bivši profesor fizičkog, pojavio se na velikoj fudbalskoj pozornici 1994. godine, kada je bio prevodilac Ser Bobiju Robsonu u Barseloni. Od tada, njegova karijera ide uzlaznom putanjom, a vrhunac je bilo osvajanje Lige šampiona sa Portom 2004. godine posle čega je prešao u Čelzi i odmah osvojio Premijer ligu, a na dobrom putu je da zadrži titulu i ove sezone. Kako će izgledati ovo ostvarenje i hoće li Kluni pristati na ulogu, za sada ostaje tajna.

Nezadovoljni mogu da idu

Žoze Murinjo jasno je stavio do znanja nezadovoljnim igračima kakve su im opcije:
- Ko god nije srećan, može da ide - bio je jasan menadžer Čelzija, misleći prvenstveno na Vejna Bridža, ali i na Glena Džonsona, Roberta Huta i Šon Rajt-Filipsa, koji su jedva odigrali po neki meč ove sezone.
- Znam da Bridž mora da igra, ali i Čelzi mora da dobija mečeve. Zadržaću igrače kojima verujem, osim ukoliko mi se neko ne požali da je nesrećan i hoće da ide. Ja kao menadžer odlučujem ko je u boljoj formi da odigra meč - bio je nemilosrdan Murinjo.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
ako neki klub mrzim onda je to chelsi definitivno
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Čeh Najbolji golman sveta u 2005. godini

Golman Čelzija i reprezentacije Češke, Petr Čeh, proglašen je najboljim golmanom na planeti u godini koja je za nama, u izboru Međunarodnog udruženja za fudbalsku istoriju i statistiku koje je sprovelo anketu među priznatim stručnjacima i novinarima u 81 državi sveta. Petr Čeh je ubedljivo osvojio prvo mesto sa gotovo dvostruko više glasova (175) od drugoplasiranog golmana Milana, Brazilca Dide, dok je treće mesto pripalo Đanluiđiju Bufonu sa 78 glasova, koji je do sada dva puta osvajao ovo laskavo priznanje.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
KOLU PRETE REZANJEM GRKLJANA

Fudbaler Čelsija ove nedelje dobio tri preteća pisma na kućnu adresu
Reprezentativac Engleske i fudbaler Čelsija Džo Kol dobio je ove nedelje tri preteća pisma, u kojima mu neko preti smrću! Kol je bio vidno potresen zbog ovih pretnji i shvatio ih je veoma ozbiljno, ali nije obavestio policiju, rekao je anonimni insajder sa Stamford bridža za britanski tabloid San.

Prve dve poruke bile su upozorenje 24-godišnjem fudbaleru da pripazi na svoj vrat, "koji bi mogao da bude prerezan", dok se u poslednjoj nalazilo saučešće povodom njegove smrti. Svako od pisama bilo je adresirano na Kolovu kuću, a igrač Čelsija ih je primio čim je stigao sa dvodnevnog trening kampa u Sariju, gde se nalazio njegov klub.

- Polomićemo ti noge i ruke i prerezaćemo ti grkljan, pisalo je u prvom pismu. Džo je veoma ozbiljno shvatio ove poruke, ali nije želeo da o tome obaveštava policiju, pa je pismo smesta bacio u korpu za otpatke. Potom je stigla i druga poruka iste sadržine, da bi u četvrtak dobio još jednu: "Čestitamo vam odlazak u penziju i primite naše saučešće. Vidimo se na vašoj jebenoj sahrani" - navodi anonimni insajder.

Ovog meseca Kol je već bio napadnut od strane ljubomornog bivšeg dečka top-modela Kili Hejzel, sa kojom je fudbaler Čelsija imao ljubavnu vezu. Pretpostavlja se da je pisma poslao ljubomorni obožavalac Hejzelove, a ne isključuje se mogućnost da su poruke delo navijača nekog londonskog kluba.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:34:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.