Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 13:44:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 591887 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Чекај, зар не беше шест пенала? Smile

Људи рекох вам већ. Један пенал је могао досудити Челзију. Један и не више. Случајна играња руком се по новим правилима не свирају, а лопта је Етоа погодила испод рамена.

Такође ни по једном критеријуму се за фолирања не дају пенали, осим ако фолирант не одради свој посао добро, а Дрогба синоћ није падао како иначе зна. У принципу Барса је ту оштећена, јер лик није добио чак ни жути картон, а за сва бацакања је требао бити и искључен.

Пита се опет шта је Барса урадила? Ништа посебно, али ја нисам ни рекао да је Барса заслужила тек тако да прође. Ви тврдите да је Челзи заслужио проћи, а ја вас питам на основу чега? Једне шутине са двадесет пет метара и стоосамдесет минута бункера.

У Барселони је судија доста помогао Челзију. У Барселони су Ето, Хлеб и Кркић имали чисте прилике. Овај задњи у надокнади времана. Више него што је Челзи створио у обе утакмице.

Еј бре, па Барса игра са два играча у одбрани, а Челзи нема намеру да направи контру и реши утакмицу, већ чим приме лопту падају и излежавају се.

Рекао сам да не мислим како је ико заслужио да прође из овог двомеча, а разлог томе је слабо суђење у обе утакмице, глупо правило гола у гостима и најбитније од свега чињенице да се нико није показао бољим, мада је то у оваквим утакмицама заиста тешко приметити.

С друге стране кука се о неким невидљивим пеналима и Челзијевом растурању Барсе. Јебем ти растурање и фудбал, који се своди да се боље браниш него противник напада и да чекаш корнер или неку голчину из даљине.

Buraz,slobodno stavi đozle na onaj tvoj avatar...si ti siguran da si gledao sinoć tekmu...
ne može neki mentol da dođe u London i da mi tu ne dosudi pola stvari,počev od onog povlačenja alvesa nad Maloudom...
a tebi,ako se ne sviđa,takav fudbal što Chelsea igra,onda uzmi pištolj i obesi se...jer ako takva igra Chelsea zaradi maltene 3-4 penala,a barsina igra u 180 minuta,maltene ima samo par prilika,onda ne znam o čemu se ovde radi...
svi mi se nešto lože na lepotu i mekan fudbal...od sinoć mi je jasnija slika kako bi te ekipe iz španije u stvari prolazile u Premier League..
barsa nije zaslužila da prođe i tačka!

Браво! Овим мудростима си променио моје гледање на ситуацију. Smile

Знате шта би неко од вас рекао, да је било обрнуто? Иди у Италију и Шпанију па падај и фолирај. Smile

Кад се обе утакмце узму у обзир, подједнако су оштећени и једни и други.

Нисам ти ја бре неки клинац балавац, па да мени продајеш те форе, о пеналима, завери и сл. глупостима. Дошли на Стамфорд Бриџ да покраду Челзи и њиховог јеврејског власника. Ма важи!

Да је Челзи напао, вероватно би дао гол. То је цела суштина. Није показатељ тога, ко је био бољи, неки недосуђени "пенал". Људи се плашили да направе контру, против екипе која није имала одбрану. Smile

Лепо спомену неко изнад. Да је Манчестер био ту, а видело се против Арсенала како се брани и како се напада после одбрањеног напада, пао би један или два гола и крај приче.

Сами су криви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Realno, zabole me i za Celzi i Barsu, ali mi je pun ..... te price o Barsinoj lepoti. O tome ko je folirant reci cu samo ovo od "umetnika" Mesija  tesko da ima veceg, uostalom svi napadaci padaju u situacijama u kojima da se duel desio na sredini nebi pali. Kada posle obostranog guranja, necija ruka ostane na tudjem dresu i nastavi sa povlacenjem - to je faul za igraca koji je prosao, ako je taj faul u 16m - onda je to penal. O ispruzenoj ruci koja miluje loptu je glupo pricati. Faul nad Maludom, ako je bio faul je bio u 16m. Ovo su cinjenice, a sve ostalo su navijacka sranja. Sve ovo su potvrdili (i danas jos zesce potvrdjuju)  novinari i komentatori koji su pratili utakmicu, a to sto neko ne voli Celsi to je njegova stvar! Ne mogu se brkati cinjenice sa emocijama!!!
Srecan prolazak Barsi u finale, i barem dva ponistena gola, i jedan nepostojeci penal za Mancester uz iskljucenje, zelim im od srca, pre svega zbog Vas "objektivnih" - pa da malo sa strucnog aspekta analizirate!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 4
Osteceni su samo kod ruke Pikea i neista vise,i to sudija nije ni vidio dobro...
Sramota me što si delija jer nemaš pojam o fudbalu. Da je realno sudio utakmicu trebalo je biti minimalno 5 penala, i baš taj što ti kažeš da ga nije vidio, njega je baš najbolje vidio, možda je on svaki put slučajno trepnuo u trenutcima kad su se dešavale te situacije pa nije vidio. Jesi li ti navijač (zavijač) Barse?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Dakle ako gledamo cisto fudbal bez sudjenja Celsi je zasluzio prolaz. . . Boli mene patka sta barsini igraci mogu sa loptom , mars u cirkus. . .

Пријатељу игране су две утакмице, а у тој првој је Барса имала три чисте прилике. Па може ли ишта бити боље од оне Кркићеве?

И ја не кажем да Барса треба проћи због тога што лепше играју. Не кажем да уопште требају проћи даље. Погледај само шта сам писао о томе.

Међутим слушам приче о растурању Барсе. Знаш ваљда шта значи растурање?

Овде нико није показао да је бољи. Челзи је показао да се зна бранити и против онаквог напада, Барса је показала да игра до задњег минута (обично су раније примали голове тад, док су у прошлој створили прилику за Кркића и синоћ дали гол), Есијен је опет показао да има страшан ударац, Пике показује да ће бити од њега одличан играч. То су моји утисци, не некакво растурање. Нисам то видео.

Видео сам екипу која зна да се брани, али и не зна и плаши се да нападне и реши утакмицу. Видео сам и њихове играче, који би пре пали, него истрчали у контру. Видео сам немоћну Барсу. Видео сам гомилу сумњивих ситуација, од којих би понављам за само једну дао пенал. Видео сам да нема Банета. Видео сам смешан црвени картон. Видео сам још свашта, али фудбала нисам. Ако фудбала није било, не знам ни како је неко био толико бољи и заслужио да прође даље.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 13:51:14 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Fudbala sam video . . pravog fudbala. .

Niko rasturanje nije pomenuo, al celsi je kao sto nisi video stvarao sanse. . . 
btw neko rece Lampard dobar momak . . . Dzaba mu kada se sinoc raspao ko budala. . . I onaj Balak idiot , treba da dobije par tekmi zabrane. . . Drogba naravno . . . Sa druge strane Dani Alvesu treba skakati po lobanji . . .
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 13:57:25 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 4
Ljudi, suvišno je išta više pričati. Ko je bolja ekipa, dali Barsa ili Čelzi. Učinjena je velika nepravda i krađa. Ko je kriv za to, ko je platio, dali UEFA ili Barsa to niko ne zna niti će ikad saznati. Jedno je jasno, sudija je bio plaćen i gotovo. Pokvario je atmosferu lige šampiona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
DuKim pominjes 2 utakmice, pa u prvoj jeste barca imala 3 sanse, ali i chelsea 1....a u drugoj, sta mislis kakav je tu odnos jos ako samo pomislim sta nije sudjeno??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Чекај, зар не беше шест пенала? Smile

Људи рекох вам већ. Један пенал је могао досудити Челзију. Један и не више. Случајна играња руком се по новим правилима не свирају, а лопта је Етоа погодила испод рамена.

Такође ни по једном критеријуму се за фолирања не дају пенали, осим ако фолирант не одради свој посао добро, а Дрогба синоћ није падао како иначе зна. У принципу Барса је ту оштећена, јер лик није добио чак ни жути картон, а за сва бацакања је требао бити и искључен.

Пита се опет шта је Барса урадила? Ништа посебно, али ја нисам ни рекао да је Барса заслужила тек тако да прође. Ви тврдите да је Челзи заслужио проћи, а ја вас питам на основу чега? Једне шутине са двадесет пет метара и стоосамдесет минута бункера.

У Барселони је судија доста помогао Челзију. У Барселони су Ето, Хлеб и Кркић имали чисте прилике. Овај задњи у надокнади времана. Више него што је Челзи створио у обе утакмице.

Еј бре, па Барса игра са два играча у одбрани, а Челзи нема намеру да направи контру и реши утакмицу, већ чим приме лопту падају и излежавају се.

Рекао сам да не мислим како је ико заслужио да прође из овог двомеча, а разлог томе је слабо суђење у обе утакмице, глупо правило гола у гостима и најбитније од свега чињенице да се нико није показао бољим, мада је то у оваквим утакмицама заиста тешко приметити.

С друге стране кука се о неким невидљивим пеналима и Челзијевом растурању Барсе. Јебем ти растурање и фудбал, који се своди да се боље браниш него противник напада и да чекаш корнер или неку голчину из даљине.

Buraz,slobodno stavi đozle na onaj tvoj avatar...si ti siguran da si gledao sinoć tekmu...
ne može neki mentol da dođe u London i da mi tu ne dosudi pola stvari,počev od onog povlačenja alvesa nad Maloudom...
a tebi,ako se ne sviđa,takav fudbal što Chelsea igra,onda uzmi pištolj i obesi se...jer ako takva igra Chelsea zaradi maltene 3-4 penala,a barsina igra u 180 minuta,maltene ima samo par prilika,onda ne znam o čemu se ovde radi...
svi mi se nešto lože na lepotu i mekan fudbal...od sinoć mi je jasnija slika kako bi te ekipe iz španije u stvari prolazile u Premier League..
barsa nije zaslužila da prođe i tačka!

Браво! Овим мудростима си променио моје гледање на ситуацију. Smile

Знате шта би неко од вас рекао, да је било обрнуто? Иди у Италију и Шпанију па падај и фолирај. Smile

Кад се обе утакмце узму у обзир, подједнако су оштећени и једни и други.

Нисам ти ја бре неки клинац балавац, па да мени продајеш те форе, о пеналима, завери и сл. глупостима. Дошли на Стамфорд Бриџ да покраду Челзи и њиховог јеврејског власника. Ма важи!

Да је Челзи напао, вероватно би дао гол. То је цела суштина. Није показатељ тога, ко је био бољи, неки недосуђени "пенал". Људи се плашили да направе контру, против екипе која није имала одбрану. Smile

Лепо спомену неко изнад. Да је Манчестер био ту, а видело се против Арсенала како се брани и како се напада после одбрањеног напада, пао би један или два гола и крај приче.

Сами су криви.

Pa čekaj malo,ako timu kome treba gol za prolaz i postigne ga u ranoj fazi tekme,što bi onda napadao i srljao i rizikovao da primi gol i ispadne iako nije izgubio...
Čelsiju se to osvetilo,ali ne njihovom krivicom,jer do tog 93-94. kobnog minuta,je trebalo biti 2 ili 3 gola prednosti za Chelsea,a ne 1:1!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Kako je Barca jaka u rukometu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
DuKim pominjes 2 utakmice, pa u prvoj jeste barca imala 3 sanse, ali i chelsea 1....a u drugoj, sta mislis kakav je tu odnos jos ako samo pomislim sta nije sudjeno??

А шта није суђено у првој? Па Балака онда вечерас не би ни било у тиму Челзија. Алекса такође. Сумњива је била и она ситуација кад је Анри оборен у казненом.

Разлика је у томе што након те утакмице, нисам рекао да су судије криве за резултат, већ сам видео да се Челзи бранио скоро савршено. Једини који нису примили гол, на Ноу Кампу. Подвиг је то. Једино ми је било нелогично да тим који је држао лопту дупло више и направио три пута мање прекршаја има исто жутих картона, као и противник.

Само сте запели за синоћњу утакмицу. Проблем је што се, осим финала, увек игра две. И кад одјебемо то очајно суђење у оба наврата, нарочито у овом другом, на шта се све своди? Челзи који се брани, Барса која покушава. Мало прилика и за једне и за друге у свих стоосамдесет минута. С тим што су једни имали прилику све да реше, у више наврата, а може се рећи да нису ни покушали, док су други из првог шута у оквир гола, успели постићи за пролаз даље. Нико није терао Анелку да се сруши сам од себе. Могао је дати гол. То показује несигурност.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 14:52:03 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 13:44:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.