Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 154
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Champions League 2005/2006  (Pročitano 57915 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Milan se toliko puta provlacio do sada da je i njima jednom moralo to da se desi. Gol jeste bio regularan ali nije mi zao zbog toga sto je ponisten. Zasluzeno finale - sastaju se dva tima koja igraju fudbal za gledaoce a ne na rezultat i neka kalkulisanja!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Pa ne bih se baš složio u slučaju Arsenala, bar ne u ovoj Ligi Šampiona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Citat
Milan se toliko puta provlacio do sada da je i njima jednom moralo to da se desi. Gol jeste bio regularan ali nije mi zao zbog toga sto je ponisten.

Nije isto kad se neko provlaci i kad je ostecen.Koliko me secanje sluzi,to na sta ti aludiras kao provlacenje je prolaz prosle godine protiv PSV-a,ove protiv Liona i slicno,znaci u bliskoj proslosti.Protiv PSV-a su u prvoj utakmici dali regularan gol u 90-om minutu za 2:0,a posle u drugoj regularan gol Ambrozinija za 2:1.Protiv Liona su dali dva regularna gola u 89-om i 92-om minutu.Koliko znam,nijedan od ta dva tima nije ostecen u tim mecevima,jedino sto je,realno,PSV bio bolji od Milana,a od Liona su bili bolji..Fudbal se igra 90min,zasto bi to bilo provlacenje ako ljudi cesto daju golove na kraju? Sta reci za finale prosle godine,trebalo je da nakantaju Liverpul gledajuci po sansama i igri uopste,ali nisu imali srece..Dalje,ima onih koji kazu da Milan igra kilavo.Dali su 78 golova na 35 meceva (sve na srecu u zadnjim minutima),a recimo,Barselona,73 na 33..Niko mi ne moze reci da je Barselona bila bolja u ovom dvomecu,samo srecnija,posebno u Milanu,cak su i Ronaldinja zaustavili koliko je to moguce,ali,jebiga,takav je zivot,bice bolje sledece godine,sa nekim mladjim igracima,nadam se,jer nece da moze sa Bilijem,Kafuom,Rui Kostom i ekipom Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
Ali ako sudijske greške svrstamo u domen sreće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung ZM60
Ali ako sudijske greške svrstamo u domen sreće...
pa to je samo bezvezno lupetanje !!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
kakve veze ima sreca sa sudijskim greskama??!!
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Barsa jeste bila bolja u oba duela... ali je Milan svakako odigrao fenomenalno... Realno govoreci mene je Majmunche malo razocaralo u ove 2 utakmice.. ja kontam da covek igra fudbal jer voli, ali kao da ne shvata da je to ipak polufinale lige sampiona...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung Neki shit
majmunche  Smile

Jebiga i mene je razocarao ali u finalu ce sigurno da da sve od sebe
slozili se vi ili ne on nosi ceo tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Citat
Barsa jeste bila bolja u oba duela...

Au,pa ne bih se bas slozio.U prvoj,do gola,Barselona nije nista uradila,posle su imali na momente strasnu igru,gde su drzali loptu po par minuta,ali ako gledamo dobre sanse,sveukupno ih je Milan imao vise u ovom dvomecu.E,sad,sto su odjednom zaboravili kako se daju golovi,to je druga prica,a Sevcenko kao da je pao s Marsa..Ali,gledajuci celu sezonu,bila bi steta da Barsa nije usla u finale,tako da,iako sam navijao za Milan,opet mi nije zao
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 828
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson k750i
dzabe se sada raspravljamo da li je gol milana bio regularan ili ne,ispali su i to je to,ne treba se osvrtati unazad.ja se samo nadam da ce finalna utakmica biti dramaticna i do samog kraja neizvesna(najvise bih voleo penale)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung Neki shit
E a jeli se secate onoga gola real-a protiv partizana ...Cist offside  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 154
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.