Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 154
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Champions League 2005/2006  (Pročitano 63285 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Kad je Barsa odigrala ovako na San Siru pred 80.000 zabara (uh sto ih mrzim), kako moze neko (citaj Falzone) Â i da pomisli da Milan ima sanse u revansu?
Kako? Isključivo navijački.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Samsung ZM60
ok vicecemo nemojte samo ako bude Milan prosao da pricate "joj slucajno,prati ih sreca' ovo ono!
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung Galaxy S8
Milan moze da prodje kao sto Zvezda moze da ostane bez titule.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung Galaxy S8
A igrace i Deko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ja ti odmah kažem da neću. A šta ćeš ti da kažeš ako ne prođe Milan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Jeste da govorim (skoro) iskljucivo navijacki,ali...

Ista pricu ste pricali i pred Bajern i Lion,pa sta je bilo na kraju? Svi znamo...Bilo je tu i lajanja o nekom razbijanju,neko(citaj: Vexen) rece cak i da ce Milan primiti 5 komada od Liona Smile Presli ste vrlo lako preko toga,samo ste precutali..Zato malo pameti u glavu i mudro cutati do revansa.

Ja sam samo pricao da je Milan preiskusna ekipa da bi ispao od Liona,koji ima potencijal,ali im fali jakih meceva,verovatno ce sledece godine biti jos bolji..

Sada..Kako mogu da pomislim da bi mogli da prodju? Pa,da li bi to bilo neko svetsko cudo da Milan prodje? Ne bi..Fudbal je cudna igra..Normalno da su ovi u prednosti,narocito ako Zuba opet bude imao solo-show,ali sve je moguce,veceras nisu imali srece,mozda im se vrati u revansu,a mozda jednostavno odigraju bolje i prodju,sta ja znam..Treci put kazem,gore ne moze od ovoga sto se tice realizacije,znaci ima nade..Zivi bili pa videli.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung Galaxy S8
U fudbalu je sve moguce, Borac iz Banjaluke je u finalu kupa dobio onu mocnu Zvezdu pa tako i Milan moze da dobije Barsu, ali samo ako ih neverovatno usere.
Poenta je da je Barsa bolja od Milana za dve klase, a sta ce biti videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Bićemo živi, da kucnem u drvo. Jeste, ja sam govorio da će Lion dati 5 golova Milanu, i jesam li bio u pravu? Nisam. Pa šta? Kao da i vrhunski stručnjaci i prognozeri nikada ne greše. A ja, nimalo navijački, zaista mislim da će Barsa da razguzi Milan, kao što je razguzila i Čelzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Milan mora da igra na pobedu, a Barselona se nece naravno braniti kao ni sada sto nije. A uzeti ovakvu Barsu, u polufinalu, pred 100 000 gledalaca, je nemoguca misija. Milanezi mogu samo da se uzdaju u srecnog Inzagija ako bude igrao. Ali realno gledajuci, Milan zasluzuje da bude isprasen, jel su se prosle godine u 90 minuti provukli protiv PSV, a ove protiv Liona. I onda kada neko tako igra onda to pocne coveka da nervira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Pa,jebiga,a kad ce im se vratiti onda za ono izgubljeno finale? Ono se desava jednom u 100 godina..Cak i posle izjednacenja su bili mnogo bolji..Prosle godine protiv PSV-a su zasluzili da ispadnu,to stoji,a od Liona su bili realno bolji,samo sto je Lion stekao simpatije mnogo ljudi,pa objektivnost nije jaca strana.Oni su sami sebe pokopali,povukli su se kad je trebalo da ih dokrajce..Milan,ako nista,veceras nije igrao povuceno..

Ja se povlacim za veceras,ima neki film na Pinku sa Endijem Garsijom,a on mi je bas likcina Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 154
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.