Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrtina Srba bi tukla homoseksualce  (Pročitano 31205 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

I to sto kazes - koliko samo treba da si besposlen i nemas preca posla nego da se bijes sa pederima,a svi oni koji kazu da bi ih tukli ,verovatno ne bi (osim ako nisu navijaci ili ovi iz Obraza) Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Dobro de... ljudi..
Znaci, ispada da bi vecina Srba vise volela da tuce homice, nego da provede vece sa deckom\devojkom, prijateljima, roditeljima, decom?
Ko moze da poveruje u tako nesto?
Najvaznija stvar u zivotu nekog Srbina su necije seksualne (ne)slobode?
Koliko puta dnevno vi pomislite na to? 0-1 ili preko 100... Smiley
Mislim... meni to zvuci tako gay... i zato je samo istrazivanje tako... gay... Smiley

Ovo je samo cinjenicni pokazatelj da mnogo ljudi provodi svoje vreme okupiran mislima o homoseksualizmu... indikativno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Kada ja kazem da mi se hebe za njihova prava i da oni nisu nista posebno, te da me bas briga s kim se lalala i da vec jednom zacepe gubice i nastave normalan zivot, jer ih ni ovako ne pita prilikom upoznavanja s kim se lalala... ja ispadam homofob...
Znaci, ako mene ne zanima da li je neko homic ili ne, ja sam homofob, ali ako kazem da je to vazno, onda sam liberalna osoba?
WTF?
Sta, zaista je neopohodno da ides ulicom i nosis transparent sa natpisom "Ja taj\ta i taj\ta sam to i to, to i to, to i to... i volim da heheh toga i toga"

Drugim recima, mislim da je seksualnost privatna stvar i da od toga ne treba praviti kult... Sta vise, mislim da su ljudi koji to isticu da je to  osnov za diskriminaciju malo seksualno preoptereceni...

Kako im se sex ne zgadi od tolike price o krevetskim akrobacijama i ko koga hehehe...lalala... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Dobro de... ljudi..
Znaci, ispada da bi vecina Srba vise volela da tuce homice, nego da provede vece sa deckom\devojkom, prijateljima, roditeljima, decom?
Ko moze da poveruje u tako nesto?
Najvaznija stvar u zivotu nekog Srbina su necije seksualne (ne)slobode?
Koliko puta dnevno vi pomislite na to? 0-1 ili preko 100... Smiley
Mislim... meni to zvuci tako gay... i zato je samo istrazivanje tako... gay... Smiley

Ovo je samo cinjenicni pokazatelj da mnogo ljudi provodi svoje vreme okupiran mislima o homoseksualizmu... indikativno  Smile

Posto ne vidim povod tvog komentara (osim ako nije van konteksta, tacnije nema veze sa mojim postom) zelim da razjasnim situaciju... mozda se nisam najsrecnije izrazio, moj post je trebalo da predstavlja slaganje sa tvojim izlaganjem a ne nesto na tvoj racun  Smile

Kada ja kazem da mi se hebe za njihova prava i da oni nisu nista posebno, te da me bas briga s kim se lalala i da vec jednom zacepe gubice i nastave normalan zivot, jer ih ni ovako ne pita prilikom upoznavanja s kim se lalala... ja ispadam homofob...
Znaci, ako mene ne zanima da li je neko homic ili ne, ja sam homofob, ali ako kazem da je to vazno, onda sam liberalna osoba?
WTF?
Sta, zaista je neopohodno da ides ulicom i nosis transparent sa natpisom "Ja taj\ta i taj\ta sam to i to, to i to, to i to... i volim da heheh toga i toga"

Drugim recima, mislim da je seksualnost privatna stvar i da od toga ne treba praviti kult... Sta vise, mislim da su ljudi koji to isticu da je to  osnov za diskriminaciju malo seksualno preoptereceni...

Kako im se sex ne zgadi od tolike price o krevetskim akrobacijama i ko koga hehehe...lalala... Smile

Mi ne mozemo bez extrema, i to treba prihvatiti. Uvek ce biti onih koji ce ici u ovaj extrem kulta/paradiranja/ukazivanja na to "i'm a proud gay" i onih drugih koji ce ici u krajnost sa stavom "I'm a proud guy who beats gay-s"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne, to je vise bilo uopsteno zapazanje, posto mi je vise sexa na svakom koraku... i potezanja teze da je svako ko ne dahce na necijem prozoru spavace sobe homofob... preko glave...
Sex... sex.. sex.. sex...
Nije vazno da li ti je IQ u rangu zlatne ribice i da si poslednju knjigu procitao u obdanistu (znaci nikad), vec koga hehehe lalala...
To je vazno... to je najvaznije na svetu...
Ako je seksualni identitet zaista toliko vazan, hajde da ga i ozvaniceno...
Zasto da kacimo na lk i pasose te ruzne slike lica... vazan je seksualni identitet... okacimo slike svojih polnih organa... Muskarci svoju pisu, zene ribicu, a posto su one sklone radjanju i sliku ribice posle svakog porodjaja...
Mislim... to je ono sto odredjuje nas seksualni identitet u osnovi... da li imas pisu ili ribicu i kako se igras s njima kad dodjes u godine kada je to normalno sa psiho-fizickog stanovista...
I onda neki kazu da je muskarac koji gleda zenske grude seksista, a stalno im je u glavi neciji seksualni identitet...

Eto... toliko... mozda cu jos da se derem malo kasnije...  Smile

BTW. Ono sto sam primetila da su nasi homici i lezbejke uglavnom... neprivlacni...
U svetu uglavnom imas primerke atraktivnih ljudi alternativne seksualne orijentacije zbog kojih bi se cak i nasao u poziciji da preispitas svoju ili da nesrecno uzdises sto je tako, ali kod nas... kad ih vidis... cvrsto se drzis suprotnog pola...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 13:39:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Danas homoseksualnost postaje nesto sasvim normalno, sutra pedofilija
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako hoce da budu gej, neka budu u svojoj kuci, ako nece mars u San Francisko

ne bi zeleli san francisko ovde  Smile

Citat
Zasto da kacimo na lk i pasose te ruzne slike lica... vazan je seksualni identitet... okacimo slike svojih polnih organa... Muskarci svoju pisu, zene ribicu, a posto su one sklone radjanju i sliku ribice posle svakog porodjaja...

sjajan predlog  Smile jel ti mislis da je stvarno taj predlog ok?
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 14:02:36 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E71
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

iako je kod nas nekako obrnut smer toga, naime da su neki pedofili zasticeni od drzave (pahomije), a gejevi ne, ipak i juce je bila homosexualnost normalna, ali pedofilija nije. interesantno je kako oni koji smatraju da homosexualnost nije normalna istovremeno se zalazu za normalnost pedofilije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Anea изоставили су само једну ''ситницу''. То се односи на парадирање. У случају геј параде већина одобрава насиље. Ја сам први коме не смета што се неко фирца у кењару у своја четири зида али ми смета да ми градом парадирају педери и пропагирају своју болест као нешто нормално и друштвено пожељно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.