Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četrnaestogodišnjakinja detaljno opisala kako je ubila svoju tek rođenu bebu  (Pročitano 4926 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
truni iza rešetaka kravetino
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia e63
secam se da su neki vrsili samoubistva zbog losih ocena, opet zbog roditelja , ja ne razumem kakav je to svet kada dete odluci da napravi takvo sranje jer se brine sta ce roditelji reci za to , jbt kakvi su to roditelji .... Smile

Mozda se kod njih javlja strah od toga da ce razocarati roditelje pa ne smeju da im kazu...pa im onda izgleda lakse da skoce sa terase ili tako nesto...

Citat
jbt kakvi su to roditelji

Ne mislim da je to samo do roditelja...dete mora da ima neki poremecaj u glavi, kad se odluci na samoubistvo ili ovako nesto jer se boji reakcije roditelja.

I ja sam se bojao reakcije roditelja zbog losih ocena ili nekog sranja koje napravim pa nisam skakao sa 11-og sprata...
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
SonyEricsson k750i

Znaci da verovatno ce verovatno da robija i to dugo(ako je osude naravno). Tezak zlocin i sude joj kao odrasloj, da joj sude kao maloletnoj osobi(sto i jeste) mislim da bi imala olaksanja. Ovako se ignorise to sto je maloletna prilikom samog sudjenja i izricanja presude.

da shvatam ja da ce biti rigoroznije prema njoj. al kao sto rekoh nebuloza, ako si maloletan onda si maloletan, jbg ako ako malletnicima sude kao odraslima zato sto je tezak zlocin u pitanju. zasto za kradju u prodavnici nekom koji je odrastao ne sude kao maloletniku, jer nije ozbiljan zlocin? taj njihov zakon i mentalitet mi je totalno uvrnut

da neduzim i ne ofujem

to je retardirana nacija i nemam sta vise da kazem za to....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
Problem je u tome što se treba upitati zašto? Neki to rade da spasu obraz, da im muž ne sazna za aferu, materijalnog stanja ili zbog reakcija bližnjih.

Ajde da kažemo ovako, koliko devojaka u tim godinama (14, 15, 16) postanu majke? Mnogo. Koliko ih ubije dete? Određen broj. Da li sve ubiju dete? Ne.

Problem je što je ona to uradila instinktivno, jer se plašila da ako joj roditelji saznaju da je rodila, biće kažnjena. Dakle, ona to nije uradila planirajući dugoročno, već samo po sistemu "ako nema deteta, ja sam ok, i neću biti kažnjena". I to je problem, jer verovatno ima strožije roditelje i nije želela da upadne u nevolju zbog trudnoće. Odatle njena hladnoća, jer ona nije savesna, odgovorna osoba, nego neko ko je sam sebi najvažniji. Što je najgore, čak i bez ovoga svega, milim da ne bi izrasla u ok osobu. I na kraju, to nije nešto neprimetno, čak ni ocene se ne mogu sakriti na duže vreme, to je trudnoća, koja ostavlja posledice na majku 2 meseca posle porođaja.

I ja moram da dodam na to, da li je ikada tokom tog vremena išla kod lekara, na fizičko i još negde gde to može da se vidi? Zatim ko je otac? Jel taj znao da je trudna, jeli bila sa njim u kontaktu tokom trudnoće? I kako je varala na testu za trudnoću? Jel imala 2 litre pišaćke na raspolaganju tokom testa?
« Poslednja izmena: 22. Nov 2012, 23:35:07 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
SonyEricsson k750i
secam se da su neki vrsili samoubistva zbog losih ocena, opet zbog roditelja , ja ne razumem kakav je to svet kada dete odluci da napravi takvo sranje jer se brine sta ce roditelji reci za to , jbt kakvi su to roditelji .... Smile

Mozda se kod njih javlja strah od toga da ce razocarati roditelje pa ne smeju da im kazu...pa im onda izgleda lakse da skoce sa terase ili tako nesto...

Citat
jbt kakvi su to roditelji

Ne mislim da je to samo do roditelja...dete mora da ima neki poremecaj u glavi, kad se odluci na samoubistvo ili ovako nesto jer se boji reakcije roditelja.

I ja sam se bojao reakcije roditelja zbog losih ocena ili nekog sranja koje napravim pa nisam skakao sa 11-og sprata...

pa eto o tome ti pricam . znam da nije samo do roditelja. al evo druge strane ti si se plasio njihove reakcije  ali ocigledno nedovoljno da bi uradio nesto tako glupo.

mene zanima zbog cega se ona plasila roditelja ?. recimo dali su je kroz odrasanje ucili ( pretili ) ako se desi trudnoca da ce je se odreci , izbaciti na ulicu itd ? ako shvatas na sta mislim, imao sam detinjstvo i gomilu budala oko sebe i pravili smo sranja, i tacno smo znali dali bi bilo batina ako se za nesto sazna, e sada meni batine nisu bile tako strasne ( naviko na batine u drustvu , stalno smo se tukli  Smile) pitam se sta bi bilo da su mi pretili da ce me izbaciti iz kuce recimo, ? dali bi radio neke stvari uopste , i sta bi sve pokusao da neke stvari sprecim da izadju na videlo.....

eto ja malo filozofiram veceras

sorri za off

meni se cini da je celo drustvo otislo u aut. tu celu porodicu na posmatranje od mesec dana pa da se utvrdi sta je dovelo do toga. a ona nije za ulicu kada joj ubistvo bebe izgleda kao dobro resenje .

samo da pomenem skoro sam citao u novinama ( par meseci unazad cini mi se ) nasli neku bebu u kanti ili kod kante . ko normalan bi tako nesto uradio?

@BlizzardJakkal

pa imala je 9 meseci da smisli sta ce  Smile neznam kakva je situacija kod njih al valjda je mogla da abortira?
imala bi manje problema...
« Poslednja izmena: 22. Nov 2012, 23:40:25 od stojkudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
O tome ti pričam, nije, nego je sebi pravila tenziju "Trudna sam, šta da radim?" do zadnjeg momenta i onda kada je uzela dete u ruke i u istom videla samo pretnju. I to je žalosno, kada rodiš, i sve što vidiš u tom malom, nevinom, bespomoćnom stvoru - pretnju. Onda ga je ubila, verovatno misleći da se to može prikriti kao gubljenje nevinosti.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2012, 23:45:30 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia e63
recimo dali su je kroz odrasanje ucili ( pretili ) ako se desi trudnoca da ce je se odreci , izbaciti na ulicu itd ?

Po meni tu su dva scenarija. Prvi, da oni nisu pricali sa njom tj. savetovali je, ko sto svaki roditelj treba da radi.
Drugi, uterali joj strah u kosti, ko sto ti kazes, npr. mozda su joj zapretili izbacivanjem iz kuce ako napravi neku glupost. I onda dodje trudnoca, kako to da im objasni, i onda se degenka seti, nema bebe nema problema.
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
SonyEricsson k750i
par zivota sjebano u trenutku . prosto se zapitam ponekada dali uopste vredi stvarati porodicu kad oko sebe ( sada i sire jer imamo internet ) vidim samo probleme i sve vise nerazumnih poteza pojedinaca. vredi li sve to ako treba da dozivis da ti dete uradi ovako nesto. ili da ga pregazi pijana budala ili nesto trece....

odoh da spavam , nezelim da vise o ovome razmisljam.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
Iskreno problem je u današnjim roditeljima ili su previše fini i prave debile od dece ili su suviše surovi... ili planiraju da vezuju svoje ćerke kada porastu za radijator (ko izvali referenciranje jedne članice foruma, on je awsome) Smile

Problem je što treba da postoji balans, znači ni previše grub, ni previše fin. I narano treba da budu neke vrednosti™ utuvljene u mozak, a ne kao psu "ako uradiš dobijaš kosku, a ako ne uradiš slede ti batine", pri tome ne objašnjavajući toj osobi razlog zašto to treba da uradi. I to mislim da je ovde bio problem, oni su joj (na surov način) objasnili da nije dobro biti trudan, ali joj nisu objasnili "zašto" i da ubijanje nije dobro. Ovako su stvorili osobu koja sve radi mehanički, i svaku situaciju rešava surovo i bez razmišljanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10

Znaci da verovatno ce verovatno da robija i to dugo(ako je osude naravno). Tezak zlocin i sude joj kao odrasloj, da joj sude kao maloletnoj osobi(sto i jeste) mislim da bi imala olaksanja. Ovako se ignorise to sto je maloletna prilikom samog sudjenja i izricanja presude.

da shvatam ja da ce biti rigoroznije prema njoj. al kao sto rekoh nebuloza, ako si maloletan onda si maloletan, jbg ako ako malletnicima sude kao odraslima zato sto je tezak zlocin u pitanju. zasto za kradju u prodavnici nekom koji je odrastao ne sude kao maloletniku, jer nije ozbiljan zlocin? taj njihov zakon i mentalitet mi je totalno uvrnut

Objasnjavao to jednom ovde. Kradja u prodavnici je nesto zasta mozes da zaradis popravan dom i da se mozda kasnije vratis u svet kao iole normalan clan zajednice koji to vise nece da radi. Ako procene(obicno imaju ljude koji procenjuju) da je to nacinila zato sto je mlada i ima sanse za neki oporavak i da se vrati u svet kao iole normalna osoba onda joj sude kao maloletnoj i tako je i gledaju ali zbog tezine zlocina i posto su verovatno procenili da je "steta" nepovratna i da je bolje drzati je iza brave onda joj sude kao odrasloj i ima da je dobro "drapnu"(ako je proglase krivom, ako se ne "vuce" na neuracunljivost itd.).  I ako mene pitas, sasvim zasluzeno...

Evo ti jos jedan slican skorasnji slucaj iz Amerike...

http://forum.burek.com/decaku-se-sudi-kao-odraslom-za-ubistvo-dvogodisnjeg-brata-i-silovanje-petogodisn-t587559.html

Dosta su "teski" sa kaznama cak i kada su u pitanju deca i tinejdzeri...
« Poslednja izmena: 23. Nov 2012, 04:46:17 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.