Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:53:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četiri godine bez Slobodana Miloševića  (Pročitano 23531 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
SDB: Drug Slobodan Milošević je bio lud, a drugarica Mirjana Marković promiskuitetna!

Srbijanska policija navodno je još 1990. godine imala dokumenat u kome je Slobodan Milošević okarakterisan kao psihopata šizofrenik, a njegova supruga Mirjana Marković kao promiskuitetna osoba!

Ovakve šokantne navode objavio je prvi hrvatski ministar policije Josip Boljkovac u autobiografskoj knjizi "Istina mora izići van", u kojoj je, navodno, citirao službenu zabilješku Službe državne bezbijednosti (SDB), koju je 29. maja 1990. godine Radmilo Bogdanović, tada sekretar beogradskog SUP-a, uputio predsjedniku Predsedništva SFRJ Borisavu Joviću.

"Uvidom u medicinsku dokumentaciju utvrđeno je da drug Milošević boluje od više bolesti, od koje su dvije najprisutnije: psihopata šizofrenik i šećerna bolest. Doktori zdravstveno stanje druga Miloševića ocjenjuju kao dosta teško, a radnu sposobnost kao bitno smanjenu. Drugarica Mirjana Marković vodi nedoličan privatni život, o čemu je ova služba obavijestila i druga Slobodana Miloševića", stoji u dopisu koji je navodno poslao Bogdanović, prenosi "Alo". Provjeru je odradila Služba državne bezbijednosti za potrebe odbora za zaštitu ustavnog poretka u SFRJ.

Bogdanović, međutim, tvrdi da su to sve konstrukcije "izlapelog Boljkovca".

"Sve što je Boljkovac napisao o meni u toj knjizi je gruba konstrukcija! Mogao bih da mu odbijem na pozne godine života, ima ih 89, a tada čovjeka počinju da izdaju i razum i sjećanje. Ali Boljkovac, ili neko u njegovo ime, izmišlja i nepostojeće dokumente kao što je ovaj o Miloševićevoj "šizofreniji" i Mirinom "nedoličnom životu..." Ako je i od matorog, da ne kažem izhlapjelog Boljkovca, mnogo je", rekao je, između ostalog, Bogdanović u intervjuu za srbijanski magazin "NIN".

Bogdanović kaže i da je prije više od godinu dana Boljkovac tražio da se vide u Iloku, što po njemu govori da "Boljkovcu, ipak, nije čista njegova staračka savjest".

plbih.org-24sata
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ajde nađi budalu da ti poveruje!!! plbih-patološki lažovi za bih!!!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Za glavonjinu sifofreniju i secernu bolest bi poverovo, krkalo se na tim sastancima, sedelo mnogo, idealno za gojenje i secer. Al sad da je Mira sarala, nesto mi ne lici mada ko ce ga znati, dugi su znali biti partijski sastanci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Za glavonjinu sifofreniju i secernu bolest bi poverovo, krkalo se na tim sastancima, sedelo mnogo, idealno za gojenje i secer. Al sad da je Mira sarala, nesto mi ne lici mada ko ce ga znati, dugi su znali biti partijski sastanci  Smile
Daj bre, pa sta je Kundak bio? Ceo Beograd je znao. Poslao babu u Indiju, ubio shvalera pa otiso da mu place na sahranu.Baba vriskala ko sumanuta iz Indije, slala telegrame, pisala eseje.
Kad se vratila, sve same crnine, secam se i sinka da je nosio crnu kosulju.
Sloba jeste imao secer, sto mnogo ljudi ima. Ali onda se ne zna sta je shizofrenik. Sloba to nije bio.
Ali su neki tvrdili da mnogo pije i da je voleo da mu pricaju bajke, kako je evropa propala.

Njemu je ideja bila da isprovocira nesto nalik 14-e, na sta su mu Rusi odgovorili da ovoga puta nece nasesti.
Oni su ziveli u drugom svetu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6300
Хрвати и муслимани много сатанизују Милошевића, иако им је он највише помогао у стварању њихових држава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Хрвати и муслимани много сатанизују Милошевића, иако им је он највише помогао у стварању њихових држава.

pa mi nismo mislili da cemo ratom dobiti drzave, molo je to fino bez rata, civilizovano, a ne ja slusam razovor karadzica i cosica u kojem se njix dvojica smiju cesima i slovacima....znas da nije bilo mitova kosovskix i tako toa daleko bi se otislo...
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Hrvati treba Milosevicu da dignu spomenik isto kao i Seselju.
Sta nije Pavelic uspeo, to im je Milosevic izasao u susret. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa Karadjordjevo kucu gradi, al od glavonje i krivoustog
A sad sam se setio Kundaka, hebo te, izbriso sam ga iz pamcenja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Pa Karadjordjevo kucu gradi, al od glavonje i krivoustog
A sad sam se setio Kundaka, hebo te, izbriso sam ga iz pamcenja  Smile
Ubili i onog jadnog sofera. Coveka sam znao, bio vozac direktora Beogradske rafinerije.
Onda jos jedna, ovo je moja insinuacija: ko se seca prvih demonstracija 91-e? Posle 9-og marta. Studentskih, kada je Zelenovic bio premijer, a onaj rektor Beogradski predsednik skupstine. Ko se seca ko je bio prodekan student? Ko se seca da je taj prodekan bio pozvan kod baba Jule na razgovor? Onda je nestao skroz, pa se posle pojavio. Danas je cuveni gradonacelnik. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 09:14:09 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ja se secam .  Smile

Onoliko baljezganja u dva - tri  dana u zivotu nisam cuo .  Smile

Bilo je super , kafane na Terazijama su prvi  put radile 24 sata , moj sten je u blizini , pa sam lepo sa drugarima sedeo i cevcio citavu noc .  Smile ... Riba kolko oces  ....  Smile .  lepe a glupe -idealan tip zene
 Smile
Ostace mi u pamcenju i po tome da nisam isao na faks  a nisu mi lupali neopravdane  ....  Smile .. milina .... a  bas i nisam bio spremio neke ispite  Smile ...

A sto se tice politickog sadrzaja  - veca bagra se mozda sakupila jos svega dva - tri puta u istoriji Beograda .... Pod uslovom da niko nije  docekivao Austrougare  Smile .. ni Hitlerovce  .... Eto - Tita smo razdragano i domacinski docekali .....  Smile .. Nravno organizovala ih je vlast - to ne moram valjda da naglasavam ...

Cuo sam ponesto i o demonstracijana 68 , i o nekim koji su demonstrirali zbog Ceske ..  pa masovne demonstracije zbog nekog Lumumbeta  .... a  neki su tvrdili ,,Trst je nas !  ,, ....

Jbg. cica ti to pamtis , mogo bi napisati doktorat na temu : ,, Demonstracije Beogradjana kroz istoriju ,, ..  Smile

IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:53:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.