Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:03:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četiri godine bez Slobodana Miloševića  (Pročitano 23588 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ma,ne brinite se nista,Bosna ce prvo da se spase eksploatacijom nafte vredne 27 milijardi dolara,a onda ce kasnije odrzavati to bogatstvo i ekonomiju zaradom od turizma,tacnije-multimilionskih dnevnih poseta njihovim "piramidama"...  Smile Smile

sve su oni vec smislili.  Smile jos samo kad bi ista od toga imalo smisla,ili jos bolje-uspeha...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 17:40:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ma,ne brinite se nista,Bosna ce prvo da se spase eksploatacijom nafte vredne 27 milijardi dolara,a onda ce kasnije odrzavati to bogatstvo i ekonomiju zaradom od turizma,tacnije-multimilionskih dnevnih poseta njihovim "piramidama"...  Smile Smile

sve su oni vec smislili.  Smile jos samo kad bi ista od toga imalo smisla,ili jos bolje-uspeha...  Smile

od tix procjenjenix 27 milijardi, nama bi ostalo samo 10-15 posto, sxit  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ma,ima,bato,da budete supersila!  Smile nista se ti ne brini. Smile

nego,daj,kupi novu tastaturu vec jednom,nisu skupe...  Smile Smile

ili,jos bolje,izdrzi jos par nedelja,dok ne dodju strani investitori i izvade naftu napolje.onda cete svi postati toliko bogati da ces moci da kupis i milion tastatura...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 17:51:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
zaradom od turizma,tacnije-multimilionskih dnevnih poseta njihovim "piramidama"...  Smile Smile

Да, да, чувене пирамиде. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

e,da je neko pravio pravu zajebanciju za Bosance,ne bi smislio ovako smesnu recenicu...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
slobodan milosevic je najveci zlocinac u evropi od kraja drugog svetskog rata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Ти стварно верујеш у то?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Само хоћу да питам: да ли је Србима сада боље без Слобе?
Нешто се држава много смањила, војске нигдје, дугови и радна мјеста још гори  Smile
Otvorila nam se državav prema svetu ali na svoju štetu. Trebalo je obnoviti domaće banke i sve ostalo a ne prodavati stoci sa zapada i domaćim krimosima koji su oprali novac.

Pa kad je Sloba otisao, cik pogodi ko je drzao pare, a ko je drzao pare taj je naravno mislio na profit a ne Srbiju  Smile
A moglo se i drugacije, radne akcije, lopate u ruke pa gradi i obnavljaj zemlju, tad je sve tvoje, al nece niko lopate.
Ni Kina ne bi bila ono sto je danas da nisu pustili strani kapital u zemlju

Најгоре од свега је што су издајника убиле газде са запада, зато што се отрго контроли, а европејци и даље верују убицама свог вође.

Ko kaze da su ga ubili i da su mu ostaci u Pozarevcu  Smile

Sta mi znamo... to ti je kao da pricamo o 11/9  svi znamo da je zgrada bila minirana ali ne znamo pravu istinu sto se to desilo i ko toji iza svega toga... slicno je i sa Milosevicem... kakva je njegova uloga bila mi necemo znati...

Moj savet je da prestanete da gledate TV i citate stampu...

Па мора човјек размишљати макар о стварима за које је сигуран као што је да би санкције биле
уведене ма ко био тада на власти изузев Месића јер би он то за 24 часа подјелио "комшијама".
За Стамболића си више него у праву.Све је ствар нагађања и конструкција и са једне и са друге
стране тако да остаје да свако размишља својим мозгом,а истина је сигурно ту негдје. Smile
Мени лично обадвије опције су сасвим реалне (мислим горе наведене) с обзиром са чим се све
у политици људи служе и у свијету па и у Србији.Пара покреће све.

Ko stoji iza toga, necemo saznati, mada imena nisu toliko ni bitna. Pare ionako stoje iza toga, a taj ko njima upravlja ima u cilju da napravi jos vise para i ide mu od ruke izgleda

Sta mi znamo... to ti je kao da pricamo o 11/9  svi znamo da je zgrada bila minirana ali ne znamo pravu istinu sto se to desilo i ko toji iza svega toga... slicno je i sa Milosevicem... kakva je njegova uloga bila mi necemo znati...

Moj savet je da prestanete da gledate TV i citate stampu...

Brate svaka čast na postu.Istina živa. Još da dodam-informišite se(ali stvarno)preko interneta jer on nije pod cenzurom ali planiraju da sruše ovaj net i uvedu oficijalni NET 2.

Shvatite ovo vrlo ozbiljno da bi,kada dodje povoljni momenat informisane javnosti,mogli da sprečimo RRA da sprovede cenzuru interneta po (uvek prokletoj) "demokratskoj" preporuci UN i EU Smile

Ma dok je cenzure dotle je pirata, Kina i Iran su dosta strogi pa i tamo curi. A sto se tice Irana, tamo ionako zapadnjaci isprobavaju mogucnosti cenzure i blokade i normalno, te zapadne strucnjake placa Iran

Nemamo dalje sta da polemisemo o najvecem izdajniku i neprijatelju najvecem olosu koji je mogao da zadesi ceo Srpski narod na kugli zemaljskoj najveceg idiota i kretena koji je unistio i bacio u sankcije sopstveni narod degenerik koji je sebi i svojoj porodici obezbedio lagodan zivot dok narod nije mogao da kupi jebeno jaje...

Najlakse je za sve optuziti Milosevica. Mislite da bi bilo mnogo bolje da je neko drugi drzao vlast? Da u tom slucaju ne bi bilo ratova, progona i sankcija... Da bi sve bljestalo a Srbija bila najbogatija zemlja u istocnoj Evropi ?

Za dobru lovu bi to uradio svaki drugi Srbin (mada ovo nikako nije vezano samo za Srbe)

Da .

Upravo sam to rekao .  Smile

Mogu ja joj jednom : SLOBODAN MILOSEVIC NIJE DAO NIKAKAV NALOG ZA UBISTVO STAMBOLICA .

A i zasto bi ga davao ?  Smile .....
Nemamo dalje sta da polemisemo o najvecem izdajniku i neprijatelju najvecem olosu koji je mogao da zadesi ceo Srpski narod na kugli zemaljskoj najveceg idiota i kretena koji je unistio i bacio u sankcije sopstveni narod degenerik koji je sebi i svojoj porodici obezbedio lagodan zivot dok narod nije mogao da kupi jebeno jaje, majmun koji je u 3 rata poveo ljude i iz tri rata sa natrljanim nosem izasao iz njega, koji je to jos predsednik poveo narod u rat pa taj isti rat okoncavao tako sto se pijan potpisivao i prodavao Srpske zemlje.
Taj kreten i maloumnik je uradio sve da bi dosao i ostao na vlast od pokusaja ubistva politickih neistomisljenika do ubistva politickih neprijatelja.
Bilmez koji mi je uzeo 10 godina zivota detinjstvo bez cokolade i bez najosnovnijih zivotnih potreba, dok su se pojedinci bogatili pljackom i otimacinom a on aminovao za mene je sve to sto sam napisao i jos gore od toga!
Djubre treba iskopati i lansirati u kosmos da ne opoganjuje Srpsku zemlju!

Pa ne mora u kosmos, eto nek mu Albanci naprave mauzolej i balzamiraju ga, on im je dao potpis za drzavu, al opet nek ga postave u Albaniju, ne bi bilo red na Kosovo

Велика грешка је што Слоби није суђено у Србији за злочине које је начинио над свопственим народом, који је због њега поднео највећу жртву, у односу на оне које су му наместили у Хагу.
To sam i ja 1000x rekao!
Smile......... Smile МилоШЕВИЋ је највише учинио зло србима из крајине.Ако није смио помоћи што се
није повукао,а не глумио миротворца ради дизања свога рејтинга.У сваком случају штета је што му
није суђено у Србији без икаквог политичког утицаја и мијешања са стране.Мада би тога више него
било с обзиром ко га је све смијенио.Шљам отишао шљам дошао. Smiley 1

Isto tesko sudjenje. Dokazi nesto da je on direktno bio umesan. Cak sta vise bi se izvlacio da on tu nije imao nikakvog uticaja nego je sve bilo "spontano" i cak sta vise, izvan Srbije. Znao je on sta radi

Sloboleon nije bio nikakav heroj a kamo li dobar covek i patriota, svako ko misli suprotno neka mi kaze da on licno nije odgovoran kao nalogodavac za ubistvo Ivana Stambolica, svog kuma, i ja cu povuci sve sto sam negativno rekao o njemu ikada!
Eto samo to trazim da ne idemo dalje na hrvatsku, bosnu, KiM i tako dalje i tako blize...

Za sve mozes da ladno da ga optuzis - ali zajebi to ubistvo Stambolica . Ubio ga je jednako koliko i ti .  Smile

Pa ni Hitler nije ubio ni jednog Jevreja kolko je poznato  Smile

Само хоћу да питам: да ли је Србима сада боље без Слобе?
Нешто се држава много смањила, војске нигдје, дугови и радна мјеста још гори  Smile

Srbija nije manja, jedino ako ne racunas "SRJ". Kosovo je oslo za vreme Slobe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50213
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Veci je zlocinac od Hitlera i Staljina zajedno.  Smile

Realno, Kosovo bi otislo ko god da je bio na vlasti. Zar stvarno neko zivi u iluzliju da SAD zanima ko je predsednik Srbije i sta radi ?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 20:21:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Ти стварно верујеш у то?

izvoli reci ko je taj veci zlocinac od njega?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:03:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.