Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cetiri devojcice seksualno zlostavljale drugaricu  (Pročitano 38296 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
nije dete ,ali nije ni odrasla osoba. razvoj mozga ,a posebno lichnosti , josh nije zavrshen.
To je tacno, ali tesko da ne poseduje bilo kakav stav i odgovornost.
Za jedan takav nasilan akt je potreban umisljaj. One su uhvatile devojicicu i njenu drugaricu, odvele ih kuci i sistematski mucile.
Ne moze se reci da nisu tacno znale sta rade i da to nije dobro.
Znaci, sve je to bio jedan svestan cin kakav preduzimaju odrasli i zato ih treba u skladu sa delom kazniti.

Citat
pa nije bash . uzmimo za primer bash tu ameriku (SAD ) - pre jedno 50-ak godina likovi poput britni spirs ili paris hilton nisu predstavljani kao uzor za zensku omladinu ...   . slichne primere imamo i na mushkoj strani .

nije ni sad... jos uvek se neguje fazon "girl next door", a otpadnice se satiru...
Citat
Repetitio Est Mater Studiorum ...   mada se modovi neshto bune ,pa cu malo da prestanem ... 

Historia magistra vitae est... takodje... pa neke dogadjaje od pre 50 godina ne treba ponavljati...

Citat
ciceron je ziveo u vreme opadanja rimskog carstva , a mi zivimo u vreme opadanja znate_vec_chega   

u vreme npr americhke revolucije , osvajanja zapada i.t.d. niko nije pravio takve izreke ...

Nova vremena, novi obicaji....
Kao sto rekoh... da nije bilo promena jos uvek bi bili rodoskrvni potomci Adama i Eva na ravnoj ploci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Roditelji kažnjenih učenika iz Novog Sada najavili žalbu
Jedinice iz vladanja zbog zlostavljanja devojčice
Autor: Ž. B. | 21.05.2008 - 06:00

NOVI SAD - Tri učenice i osam učenika OŠ „Sonja Marinković“ juče su odlukom Nastavničkog veća kažnjeni jedinicom iz vladanja zbog prošlonedeljnog fizičkog i psihičkog zlostavljanja školske drugarice.

Kažnjenim osmacima zabranjen je i odlazak na maturu, dok sedmaci, koji su učestvovali u zlostavljanju, neće imati pravo na dvodnevni izlet.
U školi kažu da će iste kazne dobiti još dvojica učenika koji su naknadno identifikovani pregledom snimka incidenta. Kazna se očekuje i od veća OŠ „Vasa Stajić“ i OŠ „Žarko Zrenjanin“, čija su tri ili četiri učenika takođe učesnici zlostavljanja.
Odluka veća je, međutim, izazvala nezadovoljstvo roditelja kažnjenih đaka, koji smatraju da škola nije imala pravo da reaguje jer je u pitanju „obična tuča“ van školskog dvorišta. Neki navode i da su njihova deca bila „samo“ posmatrači, zbog čega su već juče najavili žalbu.
Direktor Jožef Ač kaže da će predložiti roditeljima da ispišu decu iz škole, ali da oni nisu u obavezi da to prihvate.
- Nekoliko roditelja nije bilo spremno da ni da dozvoli razgovor dece sa pedagogom, a neki se nisu ni pojavili u školi. Većina roditelja štiti decu i ne prihvata da su učestvovali u ovakvom događaju. Od onih koji su bili na razgovoru većina nije ni videla snimak - kaže direktor.

Inspekcija još u Pirotu
PIROT - U OŠ „8. septembar“ republička prosvetna inspekcija još ispituje da li je bilo propusta u školi oko prijavljivanja policiji slučaja zlostavljanja trinaestogodišnje učenice. Nalazi inspekcije biće saopšteni javnosti tek kada se završi kompletna kontrola.
Direktorka Centra za socijalni rad u Pirotu Marija Vasić je rekla da su i juče nastavljeni razgovori sa devojčicama koje su zlostavljale učenicu, ali i njihovim roditeljima.
- Ne možemo da procenimo koliko će trajati svi ti razgovori i sa njima, radi ceo naš stručni tim sastavljen od psihologa, pedagoga i socijalnog radnika. Po potrebi se uključuje i pravnik. Juče smo razgovarali sa dve devojčice i njihovim roditeljima. Postupak je jako poverljiv i druge detalje ne možemo da iznosimo jer je reč o maloletnicima i potrebna je zaštita njihovih osnovnih prava. Kad se završe razgovori, posle određenih procena i konsultacija sa sudom odlučiče se o daljim potezima - rekla je Vasićeva.
Z. P.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Za jedan takav nasilan akt je potreban umisljaj. One su uhvatile devojicicu i njenu drugaricu, odvele ih kuci i sistematski mucile.
Ne moze se reci da nisu tacno znale sta rade i da to nije dobro.
Znaci, sve je to bio jedan svestan cin kakav preduzimaju odrasli i zato ih treba u skladu sa delom kazniti.

one jesu isplanirale zlochin (donekle ) ,ali nisu potpuno svesne posledica po zrtvu i drushtvene opasnosti koje to donosi. deca u tim godinama su josh uvek okrenuta sebi i uskom krugu ljudi oko sebe . uzmi chitaj psihologiju tinejdzera , da ne idemo u off - chak je i morfologija mozga neshto drugachija nego kod odraslih ...  Smile

Citat
nije ni sad... jos uvek se neguje fazon "girl next door", a otpadnice se satiru...

pa ne bih bash rekao - tv je vazno shta radi britni , da li se drogira , da li je luda  Smile , da li ce paris da ide u zatvor , kakvu haljinu nosi - i to je sve chak i na "ozbiljnim" televizijama poput CNN. a retko se vidi da promovishu neku devojku koja je vredna , uchi , postigla neki uspeh u nauci, biznisu  i.t.d.

Citat
Historia magistra vitae est... takodje... pa neke dogadjaje od pre 50 godina ne treba ponavljati...

naravno da ne treba  Smile - ovog puta pobudjujemo sigurno ...  Smile

Citat

Nova vremena, novi obicaji....
Kao sto rekoh... da nije bilo promena jos uvek bi bili rodoskrvni potomci Adama i Eva na ravnoj ploci...

niti smo mi potomci adama i eve , niti sve shto je novo - dobro  Smile . osim toga , ti "novi" obichaji su bili poznati i ciceronu . dakle ne radi se o novom , nego o vrlo starom procesu dekadencije ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
evo ti znash , pa ti se takve stvari  nece deshavati ...  Smile

objasnicu ti na nivou koji mozesh da razumesh : da je tvoja majka dopustila da tebe obrazuje veliki brat , grand , mtv , ulica .... i ti bi se danas ponashala slichno tim devojchicama , umesto shto kukash da idesh na to ... konjichki sport  Smile

na nesrecu , nisu svi roditelji dovoljno odgovorni ili ponekad i nemaju vremena (rade , bore se za posao i.t.d. ) i onda deca potpadnu pod uticaj drushtva (ne shkolskog , nego celokupnog ) ....

pa ja znam,ali sta je s mojim vrsnjacima koji o tome pojma nemaju?

moja majka nikada ne bi dozvolila da me obrazuje televizija,grand i te stvari... nikada...

shvatam ja da deca ciji roditelji nemaju dovoljno vremena za njih padaju pod uticaj celokupnog drustva,ali ipak su ponovo one krive. zasto su dopustile da padnu pod los uticaj???

moji roditelji za mene ponekad nisu imali dovoljno vremena,i nemaju ni sada,i sta sad,ja trebam da krenem da bijem decu po skoli,ili da se oblacim kao zene sumnjivog morala....?

P.S. pomesao si me sa jednom drugom devojcicom sa ovog foruma... ja se ne bavim konjickim sportom... ja se bavim plesom...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ljudi vole da vrše nasilje, to je fakat!

IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1234
jeste, cim se ukaze prilika da se neko nasilje izvrsi, a zna se da nece biti posledica, ili je cak i pozeljno od strane nekog da se ucini, ljudi ne broje do tri...
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Najstrahotnija kazna za te devojčice"batinašice:

Oduzeti im mobilne na 1 godinu!!  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2008.0)
mob
SonyEricsson k310i
Najstrahotnija kazna za te devojčice"batinašice:

Oduzeti im mobilne na 1 godinu!!  Smile
Ili ukinuti im tv.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nasilja je uvek bilo i bice ... to nema veze ni sa TV-om, ni sa 21. vekom, ni sa internetom, ni sa Velikim Bratom (koga inace gotivim).

Neki bi ovde, koliko ja vidim da od zene prave samo sexualni objekat i masinu za radjanje, da se vrate u 11. vek. To tako nece da moze, nadjite sebi zene/devojke, pa da vidish kako ces onda da ramisljas, rekla bih, ozbiljnije i trezvenije.

IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
@littlegirl1

Ovo nije tema o ženama"devojkama već o deci koja tuku drugu decu.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.