Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog... Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Ovaj forum je velika zajednica divnih ljudi. Kao zajednica,ovaj forum funkcionise savrseno. Nudi sve ono sto je potrebno za odmor,relaksaciju,zabavu,pa i edukaciju. Na njemu postoji citav niz kvalitetnih,zamimljivih tema. Postoji za svakog ponesto. Predvodjen timom,koji je sacinjen od ljudi koji se trude da nas boravak na forumu,kao i sam forum,ucine sto boljim i zanimljivijim,ovaj forum zauzima vazno mesto na srpskoj internet mrezi. Ne samo srpskoj,vec i balkanskoj,pa i evropskoj. I prekookeanskoj. Izdvaja se iz mnostva slicnih kopija,koje mu nisu ni prinesene. Do dokazuje ogroman broj aktivnih,i onih manje aktivnih clanova. Za 6 godina i nekoliko meseci postojanja,dosegli smo broj od neverovatnih 600.000 clanova. Da li ijedan drugi forum u Srbiji ima toliko vernih clanova? Ne. Zato dolazim na ovaj forum. Zato ga redovno posecuje,kao i ja,jos vise od pola miliona clanova sirom sveta. Zato sam ponosna sto sam njegov clan,i njegov prijatelj.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 10:00:25 od c@ther!nee »
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...