Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A pa planirali smo mi svojevremeno na politici sat nasumicnog banovanja... ali nije zazivelo...
sreca moja
valjda sreća naša
A i da su to primjenili to bi izazvalo nestabilnost u čitavom regionu, jer se politika kreira na tom forumu. A da ne govorim da bi se ovi iz Hjuman Rajts Voč učlanili da vide kako se to postupa sa mozgićima Burek Foruma!
A pa planirali smo mi svojevremeno na politici sat nasumicnog banovanja... ali nije zazivelo...
sreca moja
valjda sreća naša
A i da su to primjenili to bi izazvalo nestabilnost u čitavom regionu, jer se politika kreira na tom forumu. A da ne govorim da bi se ovi iz Hjuman Rajts Voč učlanili da vide kako se to postupa sa mozgićima Burek Foruma!
pa realno kvalitetniju raspravu nego na bureku nigde neces imati sto se tice politike
Ja mogu da kazem isto i za nauku/tehniku/military, cestitam na uspehu i brojnosti koju ste postigli, i zelim vam da proslavite jos mnooogo ovakvih jubileja, sa mnogo nula iza jedinice