Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćerka Zorana Đinđića zaposlena u Vladi Srbije  (Pročitano 21052 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Пусти га бре, видиш да тера инат и провоцира... Него има ли неких слика од ове?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Zamisli ejj..mi imamo na birou od hemicara preko fizicara, do masinskih ili elektro inzinjera. Imamo medicinare i ostalo.
I niko od njih nije kompetentan do Djindjiceve cerke.  Smile

Jebote sve im malo  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Cale joj uveo EU u Srbiju na velika vrata.
Unakazi nam zivote. Neka pati i njegovo dete zajedno sa nama.
Neka mota kablove ili neka vozi taksi.

Kako ti je to "unakazio zivot" ?

Zamisli ejj..mi imamo na birou od hemicara preko fizicara, do masinskih ili elektro inzinjera. Imamo medicinare i ostalo.
I niko od njih nije kompetentan do Djindjiceve cerke.  Smile

Jebote sve im malo  Smile

Ne poznajem ni jednog elektro ing.-a da je na birou a da je dobar.

Kakve veze ima fizika ili hemija  sa njenim radnim mestom ?
Ne radi ona u apoteci ili nekoj industriji.

Kakve veze ima medicina sa njenim radnim mestom ?
Ne radi ona u bolnici.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2017, 13:17:05 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Citat
Ne poznajem ni jednog elektro ing.-a da je na birou a da je dobar.
Šta znači "a da je dobar"? Zar ovi koji su bolji ili lošiji ne zaslužuju da rade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
Људи никако да схвате да овде владају "деца комунизма" и тако ће још дуго бити, нажалост.....
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228

Na osnovu cega si ti zakljucio da je u pitanju nepotizam ?

Šta misliš koliko u Srbiji ima vrednih dobrih marljivih divnih altruističnih diplomaca koji ne mogu uopšte bilo kakav posao da pronadju, a kamoli da rade u ministarstvu?

Iako sam siguran da ovoj zemlji nije ništa više potrebno od stručnjaka iz oblasti komunikologije i čega beše socijalne kognicije i da smo vapijući za takvim profilom godinama ugledali odmah svetlost na kraju tunela kad se pojavio diplomac sa Oksforda, ja sam ipak sad kad sam prešao u tridesete postao malo sumnjičav, pa kad mi neko kaže da je diplomčeva majka u prijateljskim odnosim s diktatorom, a majkin, kako bih to nazvao, prijatelj, da, majkin prijatelj bio ozbiljna opcija da bude u diktatorovoj vladi, nekako sam sklon da poverujem da je ipak diplomčevo zaposlenje u ministarstvu nepotizam jebi ga.

Диктатор Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Jovana Đinđić je diplomirala 2013. na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum, na smeru Komunikologija, u roku.

A ovu glupost na ovoj ovom cirkusu od Fakulteta bih ja ovako ispod prosecno inteligentan zavrsio ucenjem u trajanju izmedju dva poluvremena neke utakmice.

Јбг, Хабермас стар, не може да предаје више.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228

Šta misliš koliko u Srbiji ima vrednih dobrih marljivih divnih altruističnih diplomaca koji ne mogu uopšte bilo kakav posao da pronadju, a kamoli da rade u ministarstvu?

Iako sam siguran da ovoj zemlji nije ništa više potrebno od stručnjaka iz oblasti komunikologije i čega beše socijalne kognicije i da smo vapijući za takvim profilom godinama ugledali odmah svetlost na kraju tunela kad se pojavio diplomac sa Oksforda, ja sam ipak sad kad sam prešao u tridesete postao malo sumnjičav, pa kad mi neko kaže da je diplomčeva majka u prijateljskim odnosim s diktatorom, a majkin, kako bih to nazvao, prijatelj, da, majkin prijatelj bio ozbiljna opcija da bude u diktatorovoj vladi, nekako sam sklon da poverujem da je ipak diplomčevo zaposlenje u ministarstvu nepotizam jebi ga.

Диктатор Smile

Брате, немој ићи даље од себе. Лепо се запитај...да ли  би био жив да живиш у правој диктатури? Све што пишеш, говориш...искрено одговори Smile Да не идемо у детаље да у диктатури не би могао ни да пишеш ни да говориш јер не би имао где али ајде, да не цепидлачимо Smile
Лепо је рекао госн Баздуљ...ово је аутократија. Са тим просеравањем око диктатуре ниси далеко од ових што спомињу Зорана а видели су га евентуално на телевизији Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2017, 14:42:36 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Citat
Kakve veze ima fizika ili hemija  sa njenim radnim mestom ?
Ne radi ona u apoteci ili nekoj industriji.

Mozgu njeno radno mesto ne zahteva posebne sposobnosti.
Postoje mali milion radnih mesta koja zahtevaju visoko obrazovanje ali ne i direktno poznavanje neke struke Smiley
Neka mesta zahtevaju visoko obrazovanje iz tehnickih, neka iz tehnicko-tehnoloskih, neka iz prirodno-matematickih..neka ne znam iz drustvenih nauka.

A ovo sto je ona zavrsila...Realno je neka glupost kao uostalom i sve gluposti sa privatih fakulteta.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

Диктатор Smile

Брате, немој ићи даље од себе. Лепо се запитај...да ли  би био жив да живиш у правој диктатури? Све што пишеш, говориш...искрено одговори Smile Да не идемо у детаље да у диктатури не би могао ни да пишеш ни да говориш јер не би имао где али ајде, да не цепидлачимо Smile
Лепо је рекао госн Баздуљ...ово је аутократија. Са тим просеравањем око диктатуре ниси далеко од ових што спомињу Зорана а видели су га евентуално на телевизији Smile

Da je ovo stvarno diktatura, za bilo kakvu rec protiv Vodje, recenu bilo gde,
bi dolazile cike u koznim mantilima da ga biju (ako ima srece)  a ako ne... pojebio ga mrak.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2017, 14:53:58 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.