Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ćerka Zorana Đinđića zaposlena u Vladi Srbije  (Pročitano 20949 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Ona sama za svoj faks i zvanje inace kaze da je kurac od od ovce
...

To je prvi problem.

Mogu i ja da kazem da se moj posao svodi na kucanje HTML-a i da je  "kurac od od ovce".

I batalim celu stvar.

Ali nije ni blizu tako.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ok. Komunikolog je u rangu nuklearnog fizicara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Drugarica moja je komunikolog sa Singidunuma. Ne radi u Vladi Smile Nista priblizno Vladi ni bilo sta nebitno i dobro placeno vezano za ikakve drzavne institucije. Mora da je nesposobno neusavrsen komunikolog Smile

Ona sama za svoj faks i zvanje inace kaze da je kurac od od ovce. Al bilo kakav papir je papir jbg.

E al nije završila master iz socijalne kognicije u Londonu, to kad se završi gleda se svet potpuno drugim očima

Evo na primer Zehra... ona kaže da su joj se nakon toga sve čakre otvorile :

zanemarite opise poput: "prvi prozor" "budući" "bazično" neko zlurad bi mogao pomisliti da je Zehra nastavila školovanje nakon ovog veličanstvenog mastera, a svi znamo da je to nemoguće jer je već s ovim overkvalifajd

Zahra “For me the Social Cognition master was the first window into understanding the social brain in an appropriate way. It helped me to develop my ideas as a prospective social neuroscientist. It made my dreams to come true. This master provided me with the basic knowledge of social psychology as well as the neuroscience.”
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

A sta je ta tvoja umetnost ?

To da neka struka ima ili nema smisla je... samo tvoje misljenje i nista vise.

Isto tako mozemo da kazemo da je recimo pedagogija glupost.

Sta tu ima da se proucava.

Zviznes par samara i to je to....

Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2017, 17:52:45 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa ja da sam zavrsio likovnu akademiju, svakako bih mogao da kazem da je ta moja umetnost naspram usrane komunikologije na Singidunumu ipak malo veci nivo. Da zanemarimo sam kvalitet rada, umetnost je zanat a kvalitet obrazovanja u odnosu na ta sranja nemerljiv.

A ni moj izvorni faks nije bas pickin dim, naprotiv. Ja sta sam morao da znam za jedan ispit i koliko mozga sam morao da ukljucim ova Zoranova mala nije prosla za dve godine kognicije u faking Londonu.

Mislim boli me kurac, mnogo manje obrazovani imaju vece pare i od nje. Mene je na temi zanimalo poreklo para njenih roditelja a sad me zanima i kakve jebene fantasticno napredne smerove u kognitivnoj kominikologiji je ovaj mladi ekspert dostigao da zasluzi dobijeno mesto blejaca o drzavnom budzetu?

Da ti sad ne pisem esej o tvom stepenu obrazovanja i kognitivnim sposobnostima......nema potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Кој ће ти курац интеграли...

Analiza zvuka i slika pomocu raznih software-a.

Па то је лепо, али ретко ко се тиме бави. А и нешто сумњам да ти аналитичари звука и слика на папиру раде неке тешке интеграле и разбијају се од размишљања, али свакако је лепо што има такву примену.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Pa ja da sam zavrsio likovnu akademiju
...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
E sad si me zajebao Smile

Mora da si i ti neki smrdokolog Singidunum pa te licno pogadja ova fama oko visokoobrazovane cerke Zorana Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

A sta je ta tvoja umetnost ?

To da neka struka ima ili nema smisla je... samo tvoje misljenje i nista vise.

Isto tako mozemo da kazemo da je recimo pedagogija glupost.

Sta tu ima da se proucava.

Zviznes par samara i to je to....

Smile

Pa ti mozes da se tesis..Ali generalno u nasoj zemlji niko privatne fakultete ne smatra ozbiljnim.
Drugo, da, postoji brdo zvanja i smerova koji su glupost..
Porediti turizmologa sa hemicarem..ovu glupost sa nekim ko je zavrsio fiziku i bilo koje menadzerstvo sa svih tih fakulteta  sa nekim ko je zavrsio medicinu, gradjevinu, arhitekturu, masinstvo i etc je notorna budalastina.

A ova devojka nije zavrsila nista ozbiljno na jos neozbiljnijem fakultetu. I to su cinjenice.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2017, 23:05:17 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Мене заиста занима да ли су стварно ти приватни факултети баш толико лаки? Да ли су са правом наденути надимци Сингидудук и Мегаблеја? Да ли неко има неке изворе у вези тога, људе који студирају или су студирали то? Мада оно, никад нисам чуо да се неко жали на приватном факултету. Smile Пре неких месец-два сам видео неку рекламу за Мегатренд са називима смерова од којих ми се желудац преврнуо. Има ли, осим поменутог РАФ-а, иједног приватног факултета да иоле ваља?

И чуди ме мало што је Кизино дете завршило приватни факс...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.