Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cemu ovaj dio foruma..  (Pročitano 1316 puta)
18. Apr 2008, 20:20:14
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
Ponekad dodjem na ovaj dio foruma ,i redovno sta nadjem je gomila zakljucanih tema,prijedloga, zalbi..sf ne prihvata bilo kakve primjedbe na moderatore ,rad foruma ,stavise redovno ismije i ponizi svakoga ko se usudi da iznese svoje primjedbu ili slicno. i onda vidimo u aneinom potpisu poziv da forumasi iznesu primjedbe ovdje!jbg. stvarno ne ide....naravno cesto se mogu vidjeti glupavi komentari i primjedbe ,ali nemoguce da samo teme koje se ticu direktno rada foruma tipa tehnicka podrska ,pitanje vezano za slanje nagrada koje osvojimo na nagradnoj igri itd. ostaju nezakljucane ,a ostale sve idu pod kljuc uz redovno osoran odgovor vlasnika foruma(pregrub izraz). sve se svodi na to kako vecina tih koji se zale spadaju u diletante na forumu ,koji redovno "uriniraju" po njemu ,i nista ne cine da povecaju kvalitet diskusije..nisu svi takvi!!
ljudi vide da mjesta zalbi ili primjedbi nema ,i onda zasto bi se javljali ovdje!

Naravno kada bih poceo pricati o lijepi stvarima na ovom forumu sumnjam da bi mi ovih 80000 karaktera bilo dovoljno..molim vas da je ne zakljucavate makar jedan dan ,pa ako se nadje jos neko na forumu sa slicnim misljenjem da moze da ostavi poruku ,ako sam usamljen onda je problem u mojim pogresnim pogledima!unaprijed hvala

sa najboljim namjerama! Milos Banjanin
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Svako dobije po zasluzi!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
i redovno sta nadjem je gomila zakljucanih tema
Zakljucanih tema koje u 99% slucajeva i trebaju biti zakljucane jer je sve sto treba receno.
Citat
sf ne prihvata bilo kakve primjedbe na moderatore
To jednostavno nije tacno, ja samo ignorisem primedbe ljudi koji se nedolicno ponasaju na forumu, jer me njihovo misljenje ne zanima.
I u tome sam veoma ujednacen... nije mi bitna ni klupska, ni stranacka, ni verska, ni nacionalna, ni seksualna opredeljenost.
Citat
stavise redovno ismije i ponizi svakoga ko se usudi da iznese svoje primjedbu ili slicno
Ako se to desi, desi se ljudima koji bolji tretman od toga ni ne zasluzuju.
To se gotovo nikad nije desilo nekom clanu koji iza sebe nema istoriju prekrsaja i nedolicnog ponasanja sto prema sagovornicima sto prema clanovima tima.
Citat
i onda vidimo u aneinom potpisu poziv da forumasi iznesu primjedbe ovdje!
Naravno.
Lepo pise da je za takve stvari ovo jedino mesto.
To sto cu neke predloge uvaziti, neke odbiti, neke primedbe ispostovati, a neke ne, stvar je mog izbora.
Citat
jbg. stvarno ne ide
Ide i te kako...
Citat
ali nemoguce da samo teme koje se ticu direktno rada foruma tipa tehnicka podrska ,pitanje vezano za slanje nagrada koje osvojimo na nagradnoj igri itd. ostaju nezakljucane
Ako su teme i dalje aktuelne ostaju otkljucane, ako je sve receno ili problem resen, naravno bivaju zakljucane. I ta tema moze pod lock, ali nek stoji jos par dana cisto zbog toga sto mozda nekom jos nije stiglo ili ima pitanja.
Citat
a ostale sve idu pod kljuc uz redovno osoran odgovor vlasnika foruma(pregrub izraz)
Kada bi se postavio na bar 10 dana na moje mesto, ton i tip komentara pre zakljucavanja ne bi te uopste cudili.
Citat
sve se svodi na to kako vecina tih koji se zale spadaju u diletante na forumu ,koji redovno "uriniraju" po njemu ,i nista ne cine da povecaju kvalitet diskusije..nisu svi takvi!
Naravno da nisu. Ali 90% tih koji se zale i tako prolaze, jesu. A zbog njih i onih 10% koji nisu, prolaze losije. Broj tema takvog tipa koji biva zakljucan brzo nije toliko veliki da treba od toga stvarati pravilo, uglavnom se teme koje dodju do reseja problema ili odgovora na pitanje zakljucavaju nakon toga. Ima i ovih, ali prosto nema ih tako mnogo da oko toga vredi dizati frku.
Citat
ljudi vide da mjesta zalbi ili primjedbi nema ,i onda zasto bi se javljali ovdje!
Oni koji gledaju, vide da ima...
Oni koji misle da neko od nas ima volje i vremena da slusa napade paranoje i histerije u sopstvenoj kuci, ocigledno ne shvataju da za njih nema, da shvataju ne bi to radili...

Znaci... da podvucemo...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oni koji su na mestu, i ciji su komentari na mestu, imaju uvek pravo na kritku i uvek cemo ih, ako ne poslusati, a ono bar saslusati...
Oni koji misle da mogu da forum koriste kao anger management therapy i kojima je svako ko se sa njima ne slaze neprijatelj koga treba satreti, nemaju sta ovde da traze, pa ni njihovi komentari nemaju svrhu...

To sto se tema zakljuca je zbog toga sto je iz naseg ugla sve sto je potrebno - receno...
Da li svi to misle... verovatno ne, ali kada bi ih ostavljali otkljucane to ne bi licilo ni na sta...

Svi normalni clanovi koji su nam se do sad obratili bili su uvek ispostovani maksimalno korektno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Posto je ponovo u zizi moj potpis, da objasnim zasto to stoji u njemu...
Elem, ja ne mislim da je posteno da pojedini clanovi olajavaju i\ili kritikuju modove po velikim, veoma posecenim temama...
To nije lepo ni za videti, niti je neka slika cojstva i junastva i istinske zelje za unapredjenjem rada foruma.
Mislim da je u pitanju skupljanje jeftinih poena medju istomisljenicima i lecenje licnih frustracija.
Prema tome... moj potpis je poziv tim clanovima da izadju iz senke i iznesu zamereke, da stoje iza svojih reci.
Modovi nisu ulicne bandere.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Citat
Ponekad dodjem na ovaj dio foruma, i redovno sta nadjem je gomila zakljucanih tema,prijedloga, zalbi..sf ne prihvata bilo kakve primjedbe na moderatore
Ja dođem redovno i mislim da nisi u pravu... prihvata one koje su realne a one kritike koje upućuju isfrustrirani članovi jer im nije odobreno diletantsko ponašanje na forumu se naravno ne uvažavaju.

Citat
stavise redovno ismije i ponizi svakoga ko se usudi da iznese svoje primjedbu ili slicno
Ismijava one koji pitaju nešto što je pitano već 100 puta, koji su drski i bezobrazni i nije redovno.

Citat
a ostale sve idu pod kljuc
Nakon što je sve već rečeno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
...

A,zakuni se, tema jos nije zakljucana... Smile... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
jbg. ipak niko ne dijeli moje misljenje..izvinjavam se na uznemiravanju! Smile moze lock.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nije tacno da niko ne deli misljenje...ovako glomazan forum ne moze biti perfektan, ima mana...
Samo sigurno preko 90% zalbi dolazi od clanova koji sigurno nisu ni provirili u pravilnik foruma, pa samim tim i napravili gresku.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Toliko...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: banjanin milos
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.