Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hobbit: An Unexpected Journey  (Pročitano 50344 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
HTC One
gledala 3D, nista posebno, mislim da je bolje bez naocara, dakle u 2D, sve je pretamno sa naocarima, a o preglasnosti da ne pricamo, bolece me glava deset dana, jebalo ih ozvucenje  Smile

isto, ma identicna prica kao gospodar, samo drugi likovi, nove avanture, iste magije gandalfove, neupecatljivi novi buduci kralj, galadrijela je jedino zensko koje se pojavilo u filmu i ona je otprilike nesto najlepse sto se tu moglo videti
 u stvari, gospodar je mnogo bolji naravno, ovo je samo bleda kopija

sve u svemu, ne znam sta mu je ovo trebalo da snima  Smile

Isto kao Gospodar? Ti si film pohvalila.  Smile

Meni je to sve delovalo ovako: okupili smo se, jure nas... trci, bezi, urlaj, tuci se, pobegli smo... pa onda nas opet jure... trci, bezi, urlaj, tuci se, pobegli smo... jure nas... trci, bezi, urlaj, tuci se, pobegli smo... jure nas... trci, bezi, urlaj, tuci se, pobegli smo... jure nas... trci, bezi, urlaj, tuci se, pobegli smo... i najavili vam da cemo u drugom delu bezati, urlati, tuci se i pobeci od ovih sto ce nastaviti da nas jure.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Управо си описао смисао живота.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ај ако има већ, или кад изађе нек ми дотури у инбокс неко ваљани линк  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
HTC One
Управо си описао смисао живота.  Smile

Ja to ne radim, to je bozje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
najbolje da cu da odgovaram likovima koji me vredjaju zbog misljenja o filmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52

isto, ma identicna prica kao gospodar, samo drugi likovi, nove avanture, iste magije gandalfove, neupecatljivi novi buduci kralj, galadrijela je jedino zensko koje se pojavilo u filmu i ona je otprilike nesto najlepse sto se tu moglo videti
 u stvari, gospodar je mnogo bolji naravno, ovo je samo bleda kopija

Jest ista struktura djela, price, pa i filma. Jednostavno tako covjek pise. Ko sto je Balash uvjek sentimentalan...

Mala ekipa razlicitih likova, naizgled nesposobnih ali dobrih srca ide protiv udaljenog nadmocnog zla, sa slabim sansama. Pa upadnu u nevolju, pa se cudom izvuku i tako..
To je i definicija trilera inace.

S tim sto nije kopija, Hobit je napisan prvi. Napisao za unuke. Zato je malo naivniji.

Pa kad je knjiga uspjela Tolkin je napisao i utlra mega giga LotR.

-
Ono sto se meni svidja su detalji tog svijeta, carobni macevi koje prepoznaju samo iskusni (Identify Items)..
Razlicita naselja.. vilenjaci zive u sumama i carobnim gradovima, patuljci i goblini u planini, hobiti pod zemljom.
Tako funkcionisu i fantasy igre i jednostavno to je nesto sto "ima smisla" ne znam zasto.
Slova koja se citaju samo na mjesecini, Palantir itd.. veoma mastovito ali smisleno mastovito.

Eragon je npr fantazijski film koji te smori kad ga odgledas.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 00:15:22 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
slazem se sa svime sto si napisao, ali meni licno je kvalitet ovoga sto sam gledala juce nistavan u odnosu na prethodno snimljenu trilogiju

druzina je toliko bezlicna, kralj bez zemlje izgleda ko neki hilbili iz okoline leskovca, previse scena prisnosti I divljenja medju kratkim dezmekastim muskarcima, onaj ogavni celavi beli ork bez ruke je toliko ogavan, da su uruk hai iz lotra za njega male pufnaste bebe labradora, gandalf koji je 22 puta izgovorio Run! ona dva smaracka brata debila koji kao ubijaju strelama, pola sata scena sa golumom koji je inace najsmarackiji lik bio meni I u lotru, cela sala se smeje kako on pokusava da pogodi zagonetku, ja gledam jel sa mnom nesto nije u redu pa mi to ni malo nije interesantno.. ma ima toliko toga nezanimljivog

napravio je preduge scene, to me najvise nervira, u lotr znao si da predstoje duge zanimljive scene borbi I po koja interesantna scena duzeg dijaloga, sve ostalo su bile munjevite zanimljive scene raznih borbi, razgovora, mnogo likova sa divnim pricama I ovo sto slagvort kaze, sama atmosfera I detalji tog divnog sveta.. ovo je da svisnes, svaka scena 20 minuta.. oni jedu I gadjaju se tanjirima dok ovaj pizdi, sigurno pola sata wtf

pocetak filma mi je bio ok I posle mozda sat vremena, ostalo sve navrat nanos, prebrzo ili predugo, preglasno, preglupi dijalozi.. poput onih sa divovima omg

ali pola sata goluma, to mi je za sada kugla oko noge  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Pa dobro.

Meni je bistar cova taj Dzekson, ne moze mu se desit da zasere skroz.

Ovaj film mi je 4, a LoTR 5+ ..
LoTr ima zrelijih tema brutalnosti, horora, romantike, izdaje, "niko od nas ne bi trebo da seta sam" i sl.

U pravu si da je LoTR dosta intenzivniji film.

Hobita vrijedi odgledati, jedanput.. non 3D
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 00:59:42 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
ni lotr nije bio bas takav kakvim ga ti opisujes u prvom delu.. tek kasnije kada su se razisli, i kada smo poceli da pratimo nekoliko prica istovremeno film je postao mnogo interesantniji
ali slazem se da je za sada lotr mnogo bolji, cak i kada se gleda samo prvi deo a ne sva tri  Smile
i povrh svega, lotr je mnogo ozbiljniji film, ovaj je nekako vise deciji..

a goluma ne diraj, jedan od jacih likova realno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
tebi je super, meni je bezvezan do smrti, svako ima svoj ukus Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.