Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hobbit: An Unexpected Journey  (Pročitano 50189 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Inace carobnjaci u LotR nisu sa ovoga svijeta, oni su neka "bozanska", bestjelesna bica, koja su na svijet dosla u obliku staraca da bi inspirisali mudrost. A po nalogu nekih bogova.

А ја се баш питао какав је Гандалф био кад је био тинејџер..  Smile

Стварно нисам знао ово.. можда се негде и помиње, али ми промакло..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
U filmovima nema sigurno, al ima u Silmilarionu (to je neka enciklopedija tog svijeta).. a ja sam naso po lotr.wikia  i sl.

A npr u filmu - spava otvorenih ociju, u drugom dijelu kad je umro, opet je vracen u to tijelo, jer je jos potreban taj cuvar Medjuzemlju , samo kao bolji - bijeli..

Ima u knjigama dosta sto je u filmu jako suptilno, npr. da Legolasu nikad nije zima, dok se ostali smrzose u onoj planini.. i da Legolas ostavlja jako slabe tragove u snijegu.

Elfovi u sustini uopste nisu jednaka rasa ko u ostalim univerzumima, nego su uzviseni..

(ja nisam cito, sve sam ovo preko neta)
« Poslednja izmena: 06. Jan 2013, 00:54:43 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Odgledao i ja film pa da podelim utiske  Smile

Po mom misljenju bolje da se zvao Gandalf, a ne Hobit... a i bolje Gandalf da se zvao Stativa  Smile  (ko je gledao shvatice)  Smile

Svidja mi se detaljnost pojedinih scena, vidim da je dosta ulozeno novca i efekata da se docharaju neke od njih, i mislim da im se i vishe nego isplatilo jer sam odusevljen time. Muzika je kao i uvek vrhunska i bez nje bi film imao sasvim drugaciju notu.

E sad, ne svidja mi se izvlachenje patuljka iz pojedinih situacija, kao nijedna "kraljica" bar u prvom delu  Smile (ali ok, prati se knjiga) shto filmu daje stvarno neku polovichnost i nedovrshenost (iako znam da je rech o prvom od tri dela)

I da, pitanje koje me muchi jer moguce da nisam dobro zapazio:
[spojler]jel Bilbo na kraju poneo onaj svetleci mac kada ga orlovi uzese ili je ostao da lezi tamo na bojnom polju, posto ga je tu zadnji put ostavio, a nista nije drzao u ruci dok su ga orlovi nosili[/spojler]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung GT-S7580
Нисам сигуран али требало би да га је понео, јер у другом делу Господара, Билбо даје мач Фроду. Мислим да је то исти мач, светли плаво кад су она чудовишта звана орци у близини.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa zbog toga sam i pitao, jer znam da mora tako da bude, a napravili su "propust" vec u hobitu  Smile
Mislim, cak i da se pojavi u drugom delu sto sigurno hoce, opet ce da bude bezveze (ako ne smisle neki drugi nacin) osim da ga vec ima kod sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.45
mob
Tel.Me Your.Number
Koliko se ja sećam, kad orao uzima Bilba kupi ga zajedno sa mačem, dakle u paketu.

U filmovima nema sigurno, al ima u Silmilarionu (to je neka enciklopedija tog svijeta).. a ja sam naso po lotr.wikia  i sl.

A npr u filmu - spava otvorenih ociju, u drugom dijelu kad je umro, opet je vracen u to tijelo, jer je jos potreban taj cuvar Medjuzemlju , samo kao bolji - bijeli..
Sam si sebe demantovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

I da, pitanje koje me muchi jer moguce da nisam dobro zapazio:
[spojler]jel Bilbo na kraju poneo onaj svetleci mac kada ga orlovi uzese ili je ostao da lezi tamo na bojnom polju, posto ga je tu zadnji put ostavio, a nista nije drzao u ruci dok su ga orlovi nosili[/spojler]
Yup, poneo je i "Zalac".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Koliko se ja sećam, kad orao uzima Bilba kupi ga zajedno sa mačem, dakle u paketu.

Sam si sebe demantovao.

Pa u filmovima je vrlo suptilno.. i ne moze ti bit jasno to samo iz filma tj. ako nemas predznanje.

To sto spava otvorenih ociju i sto se vratio kao bijeli mi nije znacilo puno prije nego sto sam saznao sta su carobnjaci.

(streberu, sta mi brojis rjeci  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.45
mob
Tel.Me Your.Number
Nisam berštre Smile u samom filmu Gandalf kaže da je vraćen da ispuni neki zadatak i u tom putu nazad leti (njegov duh) kroz svemir a iza njega zvezde... Smile tako nešto ne sećam se tačno.

Odgledao sam snimak... ovo je bio Torin.

Pa zbog toga sam i pitao, jer znam da mora tako da bude, a napravili su "propust" vec u hobitu  Smile
Mislim, cak i da se pojavi u drugom delu sto sigurno hoce, opet ce da bude bezveze (ako ne smisle neki drugi nacin) osim da ga vec ima kod sebe  Smile
Ljudi, ost'o mač na planini!
« Poslednja izmena: 07. Jan 2013, 00:45:13 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Kukuuuuuu 666999 (zlo i naopako)  Smile

Ma ja ko kako pokupi/dobije nesto kul/vredno u filmu sto bih voleo i ja da imam, vise se sikiram za to nego taj junak... Bojim se da ne postajem materijalista...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.