Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:35:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cekajuci Busa  (Pročitano 36539 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
povecao se broj posetilaca iz amerike ali ne samo u hr vec i u ostale zemlje, jer su to amerikanci uglavnom studenti koji su dosli u evropu kao pomocnici profesorima iz engleskog, a usput i obidju evropu ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nezapamćene mere obezbeđenja predsednika SAD
Zagreb pod opsadom zbog Buša
Autor: Mira Šuvar | 05.04.2008 - 08:02
Zagreb pod opsadom zbog Buša

Američki predsednik Džordž Buš je juče sa suprugom Lorom i Kondolizom Rajs, američkim državnim sekretarom, doputovao u 24-časovnu posetu Hrvatskoj, dan nakon što je ta zemlja zvanično sa samita u Bukureštu pozvana da postane članica NATO-a.

Bušov avion sleteo je na zagrebački „Pleso“ oko tri časa po podne, a američkog predsednika tokom odmora u hotelu „Vestin“ (bivši „Interkontinental“) čuvaće snajperisti raspoređeni oko hotela, dok će Jadranom tokom njegovog boravka krstariti američka nuklearna podmornica, javio je portal „Indeks“.
Buša i njegovu suprugu Loru na zagrebačkom aerodromu dočekao je hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Jandroković, a u njegovu čast ispred aviona postrojena je počasna garda Hrvatske vojske.
Neposredno pre sletanja američkog predsedničkog aviona, sa zagrebačkog aerodroma poletela su dva borbena aviona hrvatskih vazdušnih snaga.
Aerodrom i okolina bili su pod vanrednim merama obezbeđenja kao i saobraćajnice kojima se kretala predsednička kolona.
U Bušovoj pratnji je od aerodroma do hotela bilo više vozila, a limuzinu predsednika bilo je zabranjeno snimati. U svakom vozilu su po četiri agenta, a jedno od vozila ima i peta pokretna vrata za slučaj da agenti moraju da koriste duge cevi. U Banjaluci je uhapšena jedna osoba iz bezbednosnih razloga, a povodom posete Buša Hrvatskoj, saopštio je Uroš Pena, direktor policije RS.
Posle dvočasovnog boravka u hotelu, Buš je otišao na Pantovčak, na večeru sa hrvatskim predsednikom Stjepanom Mesićem, njegovom suprugom Milkom i 60-ak pripadnika hrvatskog javnog života, među kojima su atletičarka Blanka Vlašić, fudbaler Dino Rađa i Slaven Bilić, selektor hrvatske fudbalske reprezentacije.
Hrvatski nedeljnik „Globus“ je izračunao da će poseta Buša koštati više od 1,3 miliona evra. Sat boravka bračnog para Buš u stranoj zemlji košta 50.000 dolara, koliko koštaju i saobraćajna blokada i osiguranje u Zagrebu, dok sat leta predsedničkog aviona „Er Fors 1“ košta 60.000 dolara, objavio je Radio „Slobodna Evropa“.
Bušova putujuća pratnja broji 250 agenata tajne službe, 200 predstavnika ministarstava, 150 savetnika za nacionalnu bezbednost, 50 političkih savetnika iz Bele kuće, 15 specijalnih timova sa psima i pet kuvara.
Ceo je Zagreb inače dobio „novo ruho“. Na stubovima za rasvetu na svim pravcima kojima je prolazila kolona automobila sa američkim predsednikom okačene su američke i hrvatske zastave, pomereni automobili, zasađeno cveće, zavareni šahtovi, izbrisani grafiti i sklonjene sve kante za đubre. Na fasadama u centru Zagreba osvanuli su plakati na kojima je, uz fotografiju Buša pisalo „Međunarodni terorista.
Iako su Hrvatsku do sada posetili američki predsednici Ričard Nikson (1970) i Bil Klinton (1996), ovo je prva zvanična poseta Hrvatskoj američkog predsednika.
Prema istraživanju zagrebačkog „Jutarnjeg lista“, dve trećine građana Hrvatske podržava Bušovu posetu, ali čak 60 odsto anketiranih ne podržava njegovu politiku, a 46 odsto anketiranih ga doživljava kao negativnu ličnost.

POSETA BUŠA - SATNICA

PETAK
14.00 - Zaustavljen saobraćaj u ulicama kuda bi trebalo da prođe predsednik SAD
14.55 - Buš sleteo na Aerodrom „Pleso“
15.30 - Odlazak do hotela „Vestin“, gde će Buš i pratnja odsesti tokom boravka u Zagrebu
17.00 - Protest Antiimperijalističke koalicije na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu
18.15 - Buš stigao u Ured predsednika Republike gde su ga dočekali Stjepan i Milka Mesić
19.40 - Svečana večera Bušovih sa Mesićem i javnim ličnostima Hrvatske na Pantovčaku

SUBOTA
- Sastanak sa premijerom Ivom Sanaderom i
članovima Vlade u Banskim dvorima
- Obraćanje Buša pred 3.000 odabranih građana na Trgu svetog Marka
- Protest Centra za mirovne studije na Cvjetnom trgu
- Buš nakon ručka odlazi iz Hrvatske
(Izvori: „Večernji list“ i „Indeks“)

Blic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Укључите ХРТ1, ово је страшније од Великог Брата!  Smile Smile Smile
Катастрофа!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nešto mi se skiselio Ivo.

Pazi kad ovaj stalno priča o Albaniji, Makedoniji i Hrvatskoj (na kraju). Samo da se vidi ko je mezimče CIA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nešto mi se skiselio Ivo.

Pazi kad ovaj stalno priča o Albaniji, Makedoniji i Hrvatskoj (na kraju). Samo da se vidi ko je mezimče CIA.
Jeste, ali ce zato Sipci svoj dug prvo da otplate tako sto ce malo da pune plasticne vrece za leseve na svim meridijanima gdje to tatko naredi. Ne moze se velika Albanija dobiti mufte...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Niko vam više neče moči uzeti slobodu, tu je NATO. 

Smile

Kako da nekom oduzmeš ono što on više nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Napalile se ustase 0eb0m li im 0at0r.Niko vam nemoze uzeti slobodu.OJ ustase neka neka,duboka vas jama ceka,siroka je jedan metar,a duboka kilometar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slusala sam Bushov govor ... mogu da kazem da Hrvatima dolazi dobro vreme.  Smile Smile

Nadam se da ce pamet doci i u ove krajeve.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ako cemo cekati na Bushovu pamet, tesko.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia E
Slusala sam Bushov govor ... mogu da kazem da Hrvatima dolazi dobro vreme.  Smile Smile

bas mi je drago zbog njih ako ti se tolko svidja idi u NDH niko ti ne brani!
jebem te zivote ako mi boljitak zavisi od najglupljeg amerikanca u istoriji postojanja te zemlje! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:35:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.