Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li biste podržali demonstracije u slučaju formiranja Vlade SRS-SPS-DSS?

Glasanje završeno: 14. Maj 2007, 15:52:30

Da.
45.5%  (35)
Ne.
50.6%  (39)
Možda, zavisi ko bi ih vodio-podržao.
3.9%  (3)
Ukupno glasova: 77
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čedomir Jovanović: Demonstracije ako se formira valda SRS-SPS-DSS  (Pročitano 21003 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Nađoh ovo... Staro par meseci.

Povratak s lechenja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Mlate praznu slamu i ne žele priznati poraz  Smile. Vrlo kratko i jasno... Ko mala djeca su ne žele prihvatiti neke stvari  Smile. Pustite ove da rade pa ćemo vidjeti što će učiniti  Smile

Pa pusteni su twice i to sa lanca......
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Mlate praznu slamu i ne žele priznati poraz  Smile. Vrlo kratko i jasno... Ko mala djeca su ne žele prihvatiti neke stvari  Smile. Pustite ove da rade pa ćemo vidjeti što će učiniti  Smile

Pa pusteni su twice i to sa lanca......

Alo dechak smanji dozu obnevideo si.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X

Zar niste videli 99.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ceda bi samo da demostrira. Neka se uhvati pametnijih stvari i neka zaboravi na politiku, jer se pokazao kao slab politicar. Sta hoce Ceda kad je bio podpredsenik vlade za vreme DOS-a a nam koji smo rusili Milosevicev rezim , nije mnogo bolje bilo ni pod njihovom vladavinom ? Uostalom kad se niste dogovorili na vreme glasove dobise oni za koje je narod najvise-pojedinacno ( za partiju) glasao pa svidelo nam se to ili ne .
Da se ja pitam predlozio bih referendum sldece sadrzine" Da li ste za to, da se svima onima koji su se bavili politikom od 1989. godine-do danas zabrani dalje politicko angazovanje?
Smatram da je vecina ljudi prozrela sve politicare i videla da se svi ono bore samo za sebe i lovu ( ko ce vise da se napuni kao brod) a narod- pa zaborave na njega osim u pompeznim predizbornim kampanjama. Posle toga vidi se kako misle na birace-glasaju po partijskoj disciplini, u Skupstini je cirkus a oni ce( mnogi od njih) u "zasluzenu" nacionalnu poslanicku penziju.
Ma idite u penziju sto pre a nama ostavite ovu zemlju da mozemo da je povratimo malo.
Lazni proevroski i demokratski orijentisani politicari nisu se pokazali nista boljim od ultradesnicara i nacionalista.
Zbog toga, zbog buducnosti nase, moje dece molim vas- povucite se vi i oslobodite mesto mladjim ljudima, neiskvarenim politicarima inace ce nam biti kasno
Ukoliko ne mozemo da se dogovorimo bolje je da budemo pod protektoratom Evrope jer onda necemo imati problema sa vizama, Kosovom-bicemo deo Evrope.
Izgleda da nam je to najbrzi put u Evropu-brzi od svih dogovora nasih politicara jer da im je stvarno do dogovora postigli bi ga.
Zato Cedo na pregovore a ne na ulicu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Citat
Izaći ću na demonstracije kada mi neko objasni jedan napredak koji je Srbija imala za 7 godina, 5 oktobra sam jurišao na skupštinu, a sada bi muda svoja pojeo što sam to radio. Doveo sam na vlast lopove neopevane. Milošević opljačkao narod sa Dafinom i Jezdom, ratovima, a ovi opljačkali Srbiju i stvorili neopevane tajkune. Đelić je jedna lopuža, onaj Šutanova neznam og koga mi je više muka kada vidim njega, ili Vučića. Čeda Jovanović, majku bi dao za ćamil dopa a ne i onako siromašnu srbijiu. Mađari hoće da pričaju na mađarskom u skupštini, da li u kongresu pričaju na španskom, da li u francuskom parlamentu pričaju na arapskom (da li i postoji arapin u parlamentu), da li u britanskom parlamentu pričaju na velškom. Ne, ne, ne i ne. Žao mi je što živim u ovoj zemlji, ali ne zbog imena već zbog ljudi koji sada za sebe tvrde da su demokrate, a nemaju ni D od demokratije. Ja ne volim SRS, ali sam se zgrozio od B92, DS-a, LDP-a i ostalih "Demokrata" koji pljuju. Da li će jednom staviti političari ispred sebe cilj narod i bolji život za taj narod. Lako je i Tomi, i Šutanovcu, i Čedi i Aligrudiću i Dinkiću, i Dačiću oni imaju mesečne prihode od najmanje 1000 evra, a ti narode gladuj i kolji se po forumima da ste izdajice, zločinci...itd Svađate se oko Evropske unije koja vas neće, a i Toma je na čelui zahvaljujući toj uniji, koja ni jedan potez nije učinila da nas približi njoj već hiljadu da nas udalji.
Zato neću na demonstracije ni zbog koga, već u red pred ambasadu i preko, ali ne zbog tome već zbog političara srbije koji na ovaj ili onaj način vladaju od 90-ih i optužuju jedni druge, a za to gde smo sada svi, ama baš svi su krivi.

imas li ti dokaza i argumenata za bilo koju od ovih optuzbi??
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Izaći ću na demonstracije kada mi neko objasni jedan napredak koji je Srbija imala za 7 godina, 5 oktobra sam jurišao na skupštinu, a sada bi muda svoja pojeo što sam to radio. Doveo sam na vlast lopove neopevane. Milošević opljačkao narod sa Dafinom i Jezdom, ratovima, a ovi opljačkali Srbiju i stvorili neopevane tajkune. Đelić je jedna lopuža, onaj Šutanova neznam og koga mi je više muka kada vidim njega, ili Vučića. Čeda Jovanović, majku bi dao za ćamil dopa a ne i onako siromašnu srbijiu. Mađari hoće da pričaju na mađarskom u skupštini, da li u kongresu pričaju na španskom, da li u francuskom parlamentu pričaju na arapskom (da li i postoji arapin u parlamentu), da li u britanskom parlamentu pričaju na velškom. Ne, ne, ne i ne. Žao mi je što živim u ovoj zemlji, ali ne zbog imena već zbog ljudi koji sada za sebe tvrde da su demokrate, a nemaju ni D od demokratije. Ja ne volim SRS, ali sam se zgrozio od B92, DS-a, LDP-a i ostalih "Demokrata" koji pljuju. Da li će jednom staviti političari ispred sebe cilj narod i bolji život za taj narod. Lako je i Tomi, i Šutanovcu, i Čedi i Aligrudiću i Dinkiću, i Dačiću oni imaju mesečne prihode od najmanje 1000 evra, a ti narode gladuj i kolji se po forumima da ste izdajice, zločinci...itd Svađate se oko Evropske unije koja vas neće, a i Toma je na čelui zahvaljujući toj uniji, koja ni jedan potez nije učinila da nas približi njoj već hiljadu da nas udalji.
Zato neću na demonstracije ni zbog koga, već u red pred ambasadu i preko, ali ne zbog tome već zbog političara srbije koji na ovaj ili onaj način vladaju od 90-ih i optužuju jedni druge, a za to gde smo sada svi, ama baš svi su krivi.

imas li ti dokaza i argumenata za bilo koju od ovih optuzbi??

Kakav ti argument treba i za chega? Za tajkune mozhda? Beko, Miskovic, Kostic, Krmivo,Subotic...
Za to da su im prihodi minimum 1.000 eura? Pa ti kao "vrhunski strucnjak iz oblasti politike" trebalo bi da znash bar kolike su plate poslanika. Wink
O kakvim argumentima ti pricas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Tacno.Jedino resenje za ovu drzavu je da bude protektorat EU.Kostunuca je lazov,prevarant i izdajnik.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Tacno.Jedino resenje za ovu drzavu je da bude protektorat EU.Kostunuca je lazov,prevarant i izdajnik.

Svi su oni lazhovi. Navedi mi barem jednu stranku koja je u toku 4 godine svog mandata ispunila svoja predizborna obecanja i gradjanima obezbedila ono shto im je obecala?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sta taj Cedo izigrava?
Izigrava najmocnijeg politicara zemlje a dobio je toliko glasova da jedva udje u skupstinu i on poziva na neke demonstracije????
Poziva na nova krvoprolica po ulicama?
Zbog ovoga ga treba sada zatvoriti i silovati (u zatvoru) Smile

Narod je dao radikalima najvise glasova,i Kostunica ima puno pravo da sa njima formira vladu.
Jbg Cedo znamo da ti gazde nisu zadovoljne ovakvim razvojem situacije ali jbg.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 12:11:00 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.