Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li biste podržali demonstracije u slučaju formiranja Vlade SRS-SPS-DSS?

Glasanje završeno: 14. Maj 2007, 15:52:30

Da.
45.5%  (35)
Ne.
50.6%  (39)
Možda, zavisi ko bi ih vodio-podržao.
3.9%  (3)
Ukupno glasova: 77
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čedomir Jovanović: Demonstracije ako se formira valda SRS-SPS-DSS  (Pročitano 20999 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
evo nrp. u Zemunu, znam kako su okrenuti neki od Taurunum Boysa Wink

Akcenat je bio na grupi delije sever. Ti tvoji bojsi su za upad u skupshtinu i probijanje kordona sposobni isto koliko i ti i rufus.

trbaju nam neki bolji ali nijedan posten covek nece da se bavi politikom

znas sta vama treba? Vama treba neko, ko ce da vas okupira, neko ko ce da vas uzme pod svoje i da vas izleci, jer vase drustvo je duboko bolesno.

U nashem drushtvu takvima kao shto si ti chika doca da sharene pilule i koshuljicu koja se zakopchava pozadi, da ceskas ledja a adresa stanovanja im je "laza lazarevic".
« Poslednja izmena: 10. Maj 2007, 00:44:00 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
demonstracije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vi ustvari jedva čekate neki povod za frku i nerede, meni se čini .
Hormoni se najbolje smiruju nekim fizičkim radom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
To je tacno i ne samo hormoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
Mlate praznu slamu i ne žele priznati poraz  Smile. Vrlo kratko i jasno... Ko mala djeca su ne žele prihvatiti neke stvari  Smile. Pustite ove da rade pa ćemo vidjeti što će učiniti  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Imate ti i lazal iste avatare, izvinjavam se.

Znachi i on je fashista.

sada citam na netu da toma planira vanredno stanje !!! pa dokle bre vise trpimo ovog morona nije proslo dva dana a haos je nastao medju ljudima!!!  zamislite da dodje na vlast kakv bi to tek haos bio!!! a gospodi pristalicam SRS garantujem da ce se 6 oktobar kad tad odrzati jer smo mi jos uvek u snu 5 oktobra
posao nije zavrsen do kraja jer vas je tad spasio kostunica koji vas i sad spasava ali ovo je vas kraj , ovo je vas put bez povratka!!! demonstracije su opcija koju treba ukljuciti u krajnjoj nuzdi jer je lako moguce da one dovedu do malog gradjanskog rata jer nezaboravite mnogo je ljudi u iliziji koju prosipaju radikali njih treba vratiti na pravi put!!! ma koje price bile o otporu ja sam nosio njihovu majicu i dan danas je imam ona pesnica meni licno ne simbolizuje nista drugo sem bunta protiv nepravde.

srkich има старијег брата?!  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

error

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG KS 20
Izaći ću na demonstracije kada mi neko objasni jedan napredak koji je Srbija imala za 7 godina, 5 oktobra sam jurišao na skupštinu, a sada bi muda svoja pojeo što sam to radio. Doveo sam na vlast lopove neopevane. Milošević opljačkao narod sa Dafinom i Jezdom, ratovima, a ovi opljačkali Srbiju i stvorili neopevane tajkune. Đelić je jedna lopuža, onaj Šutanova neznam og koga mi je više muka kada vidim njega, ili Vučića. Čeda Jovanović, majku bi dao za ćamil dopa a ne i onako siromašnu srbijiu. Mađari hoće da pričaju na mađarskom u skupštini, da li u kongresu pričaju na španskom, da li u francuskom parlamentu pričaju na arapskom (da li i postoji arapin u parlamentu), da li u britanskom parlamentu pričaju na velškom. Ne, ne, ne i ne. Žao mi je što živim u ovoj zemlji, ali ne zbog imena već zbog ljudi koji sada za sebe tvrde da su demokrate, a nemaju ni D od demokratije. Ja ne volim SRS, ali sam se zgrozio od B92, DS-a, LDP-a i ostalih "Demokrata" koji pljuju. Da li će jednom staviti političari ispred sebe cilj narod i bolji život za taj narod. Lako je i Tomi, i Šutanovcu, i Čedi i Aligrudiću i Dinkiću, i Dačiću oni imaju mesečne prihode od najmanje 1000 evra, a ti narode gladuj i kolji se po forumima da ste izdajice, zločinci...itd Svađate se oko Evropske unije koja vas neće, a i Toma je na čelui zahvaljujući toj uniji, koja ni jedan potez nije učinila da nas približi njoj već hiljadu da nas udalji.
Zato neću na demonstracije ni zbog koga, već u red pred ambasadu i preko, ali ne zbog tome već zbog političara srbije koji na ovaj ili onaj način vladaju od 90-ih i optužuju jedni druge, a za to gde smo sada svi, ama baš svi su krivi.
IP sačuvana
social share
copyright 1977-2077, to mi je dovoljno.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Каква је бре ово патологија? Демонстрације ако владу саставе странке које сачињавају већину Скупштине, и то Скупштине изабране демократски! Па ко је овде луд?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nađoh ovo... Staro par meseci.

IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма јел га то Леа Мићић нешто гађа у главу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.