Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:25:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33470 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@feanor
To ste me vi uclanili u ldp.
Ldp ima samo jednu stvar koji niko u opoziciji nema: hajde da menjamo, od nas zavisi.
Ponavljam od nas, a ne od ldp-a.
Zar ti ne vidis da se vrte 20 godina u krug i nista im nije sveto?Sta mislis da mogu da promene Tadic i Kostunica?
Pa jel vidis sta blvanima prodaju?
Ocu u nato, necu u nato! Smile Smile Smile
Pa kaze, hajde u skupstini gde ce Toma kurton da pripomogne. On je uvek kurtonchina za jednokratnu upotrebu i nema problema. Dizemo mu rejting.
Pa i evropa i nato nece da te primi bez referenduma.Jel ti ove akrepe i mutante smatras za patriote?
Pa eno rezervisti im traze dnevnice, strajkuju gladju a njih boli dupe.
To je ono sto sam vec pisao,a sta se dogadjalo u nasoj istoriji.
Fukare koje urlaju sa tribina "ne damo Kosovo", dozvolice velikodusno invalidima rata da prose po Beogradu.
To su vec radili, nije prvi put.
Sve ama bas sve sto vidis se radi zbog politickog rejtinga, a niko da ima neke drzavnicke mudrosti da sredi drzavu i naciju.
Sa jedne strane gledas popovsko gladovanje, kamene temeljce, cekove na hiljade evra, ritanje metiljavog: partija rekla necu u nato ( a da mu niko ni ne trazi) a sa druge vidis izbeglice u sred Beograda strajkuju gladju nemaju nista pod vedrim nebom,  rezervisti koji su prolsi golgotu rata 99-e opet strajkuju. Sve to govori da sam u pravu.
Ako ova nacija hoce da prezivi, onda mora skinuti takve nesposobnjakovice kao Tadic, Kostunica, Dinkic, Nikolic, Vucic i jednostavno da menja monopol partija. imas i onog jastreba Dacica, patriota do moga.
Cheda je prvi krenuo, a ko kaze da to mora da bude Cheda?
Vi, nazovi patriote niste svesni sta se desava i koliko Srbija gubi sa takvima na celu.
Zapamti: Kosovo, nikada vise u Srbiji a jos tacnije ni posle nikada.
To nije zbog toga sto ja zelim, jer je i moj osecaj za Kosovo kao i tvoj, nego sto se to vec dogodilo, samo treba da vas obaveste.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 16:56:51 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...da nas neko napadne u želji da okupira zemlju odmah bi se javio u vojsku...

Па шта чекаш? Управо се то догађа са КиМ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Ja ovde ne bih nista menjala...bravo. Ovde jos u vek vazi pravilo da nisi muskarac, ako ne sluzis vojsku (iz bilo kojih razloga) Smile Smile Zar je vojska odraz muskosti? Smile Moj brat je stalno bezao iz vojske Smile Smile I potopuno ga podrzavam....kuci ga ceka devojka, a on se majmunise bez potrebe i radi tamo ko crnac....cemu to?

Ako je to bilo obelezavanje necijeg zavrsenog obrazovanja, zasto su morali da prolete avioni i helikopteri? Zasto recimo nisu prosli i tenkovi....vec samo avioni?

Od praistorije do dans muskarci su lovili prvo za pleme a kasnije su postajali  i lovci i ratnici-branili teritoriju ili osvajali novu.
Samo muska *i*ka ne moze izdrzati -sada je to 6 meseci- sluzenje vojnog roka. To debilcina samo radi.Odvajkada je u Srbiji bilo ponos porodici i familiji ispratiti sina u vojsku - nekada se sluzilo i po 2 - 3 godine. I vidim svi oni pocrkase od vojske.
Vojksa je od mnogih napravila ljude, ocelicila ih i zdravi , pravi i malo pametniji i zivotno iskusniji se vratitli kucama. Neki su i ozenjeni isli u vojsku i videli decu kada su se vratili iz vojske pa nikome nista nije falilo.
A sada ove narkomanske *i8ke ( jer samo takvi i mamine maze ) ne mogu da izdrze 6 meseci. Pazi molim te demagogiju, obrazovanje, usavrsavanje - u cemu u studiranju od po 10-tk i vise godina. Ceo zivot su krali bogu dane  a sada ne mogu da urade bar ,jednom postenu stvar u svom zivotu - da odsluze svoj vojni rok od 6 meseci a da pri tome svake nedelje imaju vikend i civilku, izlazak u grad kada hocu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Jbm ti kretencine.
A tenkove nismo mogli da isteramo na ulice jer ih isekli po naredjenju NATO -a i Tadica - ondasnjeg ministra vojnog.
Zato se ne pravi mnogo pametna. velike zemlje koje imaju tradiciju sa ponosom pokazuju svoje naoruzanje svom narodu i svetu., NArodu da zna za sta se odvaja para od njihovog davanja u budzet drzave a ostalima da se malo trgnu kada bi krenuli na tu drzavu.
 Mi nismo u mogucnosti da se sada prsimio ali sve zahvaljujuci debilima koji slicno misle kao Ceda i gosn "Izvinjavamo se mnogo se izvinajvamo".

Zdravi ????? Moj drugar se vratio sa gljivičnim oboljenjem na stopalima. Zašto?? Pa vojska nema para ni redovnu opremu (ono osnovno) da im kupi
Sa životnim iskustvom? Kakvim iskustvom? Tamo mu je naređivao neki lik koji nije ni osnovnu završio, a moj drugar je završio fax. Koje poniženje je to kada ti neki balvan koji je juče sišao sa neke planinčine naređuje i pravi se pametan.

A što se tiče usavršavanja i studija, to ti je važnije od bilo kakve vojske. Ti verovatno to ne razumeš, jer visoko obrazovanje ni nemaš.

Tradicija? Pa tradicija i naši "tradicionalni" prijatelji su nas i gurnuli u sve ove izgubljene ratove

ja sam zavrsio srednju,ali voleo sam da zajebavam gospodu fakultetlije sto studiraju 10 godina u vojsci....bio sam desetar i ribali su klozete svaki dan sve u sesnaest Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1

To nije okupacija...to vas loze radikali. To se zove prirodna neravnoteza, nelogicno je da manjina kontrolise vecinu. Kako ti to nije jasno? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa u Srbiji su srbi vecina, a Kosovo je deo Srbije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
I ti spadas u onu grupu "panjevi" Smile Smile

Jesi cuo za rec "autonomija"? Da ili Ne!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I ti spadas u onu grupu "panjevi" Smile Smile

Jesi cuo za rec "autonomija"? Da ili Ne!? Smile

ako su sa ovakvim mišljenjem  panjevi pa gde su onda balvani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Па малецки је чист балван...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

To nije okupacija...to vas loze radikali. To se zove prirodna neravnoteza, nelogicno je da manjina kontrolise vecinu. Kako ti to nije jasno? Smile
Zakoni manjine i vecine vaze u zivotinjoskom carstvu. Po toj logici, Albanci su zivotinje... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Srbija nema snage ni za samu sebe. I da joj daju Kosovo da radi sta god hoce, opet nema snage da to integrise.
A tek jednostrano proglasavanje nezavisnosti je najgora rezija po Srbe.
Istog dana ce leteti srdacne depese, sa cestitkama iz Zagreba, Ljubljane, Podgorice i Skopja.
Cefta pada srpskom krivicom, jer je Kostunica u Bukurestu vec potpisao ugovor sa drzavom Kosovo, preko Unmika.
To vam niko ne kaze? A tek sve ostalo? Pa to je vec vidjeno sa ostalima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:25:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.