Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:22:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33353 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 

Ja ovde ne bih nista menjala...bravo. Ovde jos u vek vazi pravilo da nisi muskarac, ako ne sluzis vojsku (iz bilo kojih razloga) Smile Smile Zar je vojska odraz muskosti? Smile Moj brat je stalno bezao iz vojske Smile Smile I potopuno ga podrzavam....kuci ga ceka devojka, a on se majmunise bez potrebe i radi tamo ko crnac....cemu to?

Ako je to bilo obelezavanje necijeg zavrsenog obrazovanja, zasto su morali da prolete avioni i helikopteri? Zasto recimo nisu prosli i tenkovi....vec samo avioni?

Od praistorije do dans muskarci su lovili prvo za pleme a kasnije su postajali  i lovci i ratnici-branili teritoriju ili osvajali novu.
Samo muska *i*ka ne moze izdrzati -sada je to 6 meseci- sluzenje vojnog roka. To debilcina samo radi.Odvajkada je u Srbiji bilo ponos porodici i familiji ispratiti sina u vojsku - nekada se sluzilo i po 2 - 3 godine. I vidim svi oni pocrkase od vojske.
Vojksa je od mnogih napravila ljude, ocelicila ih i zdravi , pravi i malo pametniji i zivotno iskusniji se vratitli kucama. Neki su i ozenjeni isli u vojsku i videli decu kada su se vratili iz vojske pa nikome nista nije falilo.
A sada ove narkomanske *i8ke ( jer samo takvi i mamine maze ) ne mogu da izdrze 6 meseci. Pazi molim te demagogiju, obrazovanje, usavrsavanje - u cemu u studiranju od po 10-tk i vise godina. Ceo zivot su krali bogu dane  a sada ne mogu da urade bar ,jednom postenu stvar u svom zivotu - da odsluze svoj vojni rok od 6 meseci a da pri tome svake nedelje imaju vikend i civilku, izlazak u grad kada hocu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Jbm ti kretencine.
A tenkove nismo mogli da isteramo na ulice jer ih isekli po naredjenju NATO -a i Tadica - ondasnjeg ministra vojnog.
Zato se ne pravi mnogo pametna. velike zemlje koje imaju tradiciju sa ponosom pokazuju svoje naoruzanje svom narodu i svetu., NArodu da zna za sta se odvaja para od njihovog davanja u budzet drzave a ostalima da se malo trgnu kada bi krenuli na tu drzavu.
 Mi nismo u mogucnosti da se sada prsimio ali sve zahvaljujuci debilima koji slicno misle kao Ceda i gosn "Izvinjavamo se mnogo se izvinajvamo".

Zdravi ????? Moj drugar se vratio sa gljivičnim oboljenjem na stopalima. Zašto?? Pa vojska nema para ni redovnu opremu (ono osnovno) da im kupi
Sa životnim iskustvom? Kakvim iskustvom? Tamo mu je naređivao neki lik koji nije ni osnovnu završio, a moj drugar je završio fax. Koje poniženje je to kada ti neki balvan koji je juče sišao sa neke planinčine naređuje i pravi se pametan.

A što se tiče usavršavanja i studija, to ti je važnije od bilo kakve vojske. Ti verovatno to ne razumeš, jer visoko obrazovanje ni nemaš.

Tradicija? Pa tradicija i naši "tradicionalni" prijatelji su nas i gurnuli u sve ove izgubljene ratove
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 10:55:34 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Dragi moderatori  Smile
 Brišite sve što vam izgleda primitivno,bez selekcije.
 Vidim da se neki razmahuju prostačkim postovima a vi ništa ili vam promakne a ne bi trebalo.Malecka samo zine i odmah idu brisanja ili opomene-pogotovu ova što je neko dobio "prvi i poslednji put"...Stami,Panini,Rinaka i sl.ekipa spamuje,pljuje i većinom ponižava i vredja a onda se izvuče glatko...
 -Malo objektivnosti neće nikome da škodi. Smile Molim vas da ne tolerišete primitivne postove koji ponižavaju bilo kog člana foruma.
 A što se parade tiče savršeno me ne zanimaju oružje,avioni,kamioni i šta ti ja znam šta još i što bi se ja "pakovao" odavde ako je to tako..Različiti su ukusi za ime Boga!Ne volim vojsku i militantnost u bilo kom smislu.Ok,da nas neko napadne u želji da okupira zemlju odmah bi se javio u vojsku ali brate ako sam miran čovek i nisam ljubitelj pokliča i nacionalističkih perverzija ili dranja na sav glas :"Ja sam patriota"....šta onda?Onda sam izdajnik i ostalo..??Ma daj...A na stranu što se tako manipuliše ljudima..
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 11:59:36 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vojska je stvarno spala na niske grane, materijalno.
Cak i ova preletanja, ko zna koliko im je trebalo dok su napabircili neku lovu za to.
Nemaju pare za treninge, a tek redovni letovi cuvanja neba su sve veci problem.
Patriote, od Slobe do danas (svi su isti), prave veliku buku, (balvani se histerisu na njihovu buku), a pare trpaju sebi u dzep.
Dok ima balvana bice i po koji let (jedan u tri godine).
Eno od silnog patriotizma, rezervistima ne isplacuju dnevnice.Vele im: pare nama, a ljubav prema otadzbini vama.
Letova ce jos biti, kada ce naucnici izmisliti da lete na radikalsku pisacku ili na cvrsto gorivo, a to je tvrd srpski patriotizam.
Inace dok se leti na kerozin, to kosta.
Jaka ekonomija, ima i za vojsku. Jaka lazna ljubav i  lazni patriotizam: pusenje qrca.

Cheda i Proka vam to kazu, a balvani to ne vole. Vole da imaju jedan prelet u tri godine.
A i sta ce nam? Nama trebaju cokule, kad budemo ruska gubernija, a Rusi ce leteti za nas nece biti problema.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 11:53:37 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@sstanko78

Da li je moguce da ovakve gluposti valjas?????
Pa ko je branio kome da studira???Ja sam bio prva generacija cuvenog usmerenog obrazovanja Stipeta Suvara ( ako si uopste cuo za njega) i isao sam na odsluzenje vojnog roka nakon zavrsene srednje skole. nakon toga sam nastavio sam studijama. Nista mi nije falilo.ne smatram tu godinu izgubljenom pa bez obzira sto su mi destari bili birani po kljucu bratstva i jedinstva i desvalo se da neko i bez zavrsene OS mi je bio nadredjeni.
Nesto ne vidim da sam poblesavio tamo, da sam nastradao zbog zuljeva od vojnickih cizama, ......i ja i mnogo, mnogo, mnoigo drugih!
Prao sam se u valovima za konje - jer je kasarna u capljini bila konjickog puka pa posle auto divizija. Stale su prepravljane za spavaone. U sobi nas je bilo po 40-tak. Sve ziv covek podnese i prezivi. samo slabici ne mogu nista u zivotu-mama mora da kuva, tata da ga drzi za ruku dok je na strazi - a kasnije ce mu neko i decu nesposobnom praviti. izem ti takve ljude i muskarce.
ko hoce da studira studirace i nema problema - ali ne zaboravi i raspitaj se dobro-tek one barabe koji sebe nazivaju studentima i strucnbjacima u 30 i kusur godina dobijaju poziv aza vojsku a dotle im se odlaze. |
Sta bi maminoj mazi falilo da dok je na ponovnoj godini ode u vojsku????

Covece stvarno ne valjaj gluposti kao ove. To ni mala deca nece progutati. raspitak se o cinjenicama - vojsci studiranju pozivanju ili odlaganju vojnog roka za vreme studija i sl pa onda nesto pametno napisi.
Ovo sve sti si napisao je mozda 0.001 % tacno.A jak covek se  poznaje i po tome kako uspeva da se izbori sa teskocama - samo oni najslabiji propadaju - to je uostalom prirodna selekcija.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мислио сам да пустим ову тему, али јаче је од мене од кад сам чуо "Пешчаник".
И мада суви глас Цеце Лукић ништа не може да замени, можете погледати уз мој коментар најновији пример њиховог немоћног беса (линк)
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Видим да Цеца Лукић, импресионирана стилом Пере Луковића, покушава да му парира.
Немој Цецо, један је Пера, већега лудака нема...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Имају сад нови сајт (баш да не кажем који је Smile ) само за њихове глупости. Имали су прело пре неки дан Ал Џазаира У92 је томе дала велики публицитет.
Каже Цеца, они се ту окупљају да схвате како њих мало нису луди, него су нормални (а ваљда смо ми сви остали луди  Smile )
А најјаче ми је на тим окупљањима кад Пера нешто опсује (у свакој другој реченици, ако не баш у свакој) а ови се ваљају од смеха. Ниво четвртог основне.
Да прафразирам Ђанија: Дно брате!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Имаш у "Фералу" Перине умотворине, које ваљда пише да засмеје јадне Хрвате!
Толико претерује у срању, да је ваљда и задњем чобану из лијепе њихове јасно, да се ради о озбиљном поремећају психе.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 14:52:45 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Vojska je stvarno spala na niske grane, materijalno.
Cak i ova preletanja, ko zna koliko im je trebalo dok su napabircili neku lovu za to.
Nemaju pare za treninge, a tek redovni letovi cuvanja neba su sve veci problem.
Patriote, od Slobe do danas (svi su isti), prave veliku buku, (balvani se histerisu na njihovu buku), a pare trpaju sebi u dzep.
Dok ima balvana bice i po koji let (jedan u tri godine).
Eno od silnog patriotizma, rezervistima ne isplacuju dnevnice.Vele im: pare nama, a ljubav prema otadzbini vama.
Letova ce jos biti, kada ce naucnici izmisliti da lete na radikalsku pisacku ili na cvrsto gorivo, a to je tvrd srpski patriotizam.
Inace dok se leti na kerozin, to kosta.
Jaka ekonomija, ima i za vojsku. Jaka lazna ljubav i  lazni patriotizam: pusenje qrca.

Cheda i Proka vam to kazu, a balvani to ne vole. Vole da imaju jedan prelet u tri godine.
A i sta ce nam? Nama trebaju cokule, kad budemo ruska gubernija, a Rusi ce leteti za nas nece biti problema.

Lepo si to rekao,i ako na ovaj nacin neko komentarise nece biti ni brisanja niti bilo kakvih opomena.
Normalno je da smo razliciti ali neka pravila igre se moraju znati.
Ako mislite da nismo upravu (moderatori) mozete se zaliti supermodovima pa cak i SF ali (barem ja) necu dopustite da se samnom neko prepire  Smile
Uzivajte u forumu.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
"...Stami,Panini,Rinaka i sl.ekipa spamuje,pljuje i većinom ponižava i vredja a onda se izvuče glatko...
Sve bi bilo lepo kada bi to bilo tacno!Upravo je drugacije,uvek prvi vredjaš! Vredjaš ti i tebi slicni(nije red da ih sada pominjem) a vidi cuda kada ti se uzvrati istom merom pocneš da kukaš i jauceš!Evo ti dokaz ko je primitivan i prost i ko prvi pocinje!Upamti i ti i tebi slicni,kad me god uvredite vraticu vam odmah!

Citat
Citirani autor: rinaka Juce u 00:19:00
Nemoj da se uzbudjuješ,takvih je veoma malo,oko cenzusa!Oni su kukavice koji su u mišijoj rupi,malo izvire gde ih niko ne vidi i prosipaju svoju mržnju prema svemu Srpskom!Treba ih na svakom koraku da se ne razmnože!

E pa jblo te tvoje "srpstvo"!Ti bi pola Srba lično ubio a ovamo se pozivaš na Srpstvo.Fuck off sa tom nacionalističkom patetikom.
Evo ko pocinje prvi da vredja!
Nastavak si sam zaslužio!

Citat
Citat
E pa jblo te tvoje "srpstvo"!Ti bi pola Srba lično ubio a ovamo se pozivaš na Srpstvo.Fuck off sa tom nacionalističkom patetikomTi si jedan konj,jebo tebe Ldp i tvoje anti-Srpstvo!Fuck off ti sam sebe!
Šta ti to znaci mamlaze jedan da bi ja pobio pola Srbije!Prvo nema vas  ldp majmuna pola Srbije vec šaka jada, drugo kukavice i derpe'e niko nebi ni štapom dirnuo kamo ubijao!Vama je dovoljna kazna da ste sami sa svojim kukaviclukom ! Niko ne sme da vas bije!

Nije ti bilo dosta,pa si okacio sliku šizike sa tekstom da sam ja isti on!Posle si to izmenio i postavi video klip manijaka na kompu...
I sada kad ja kažem da su pristalice Ldpa "licimuri" i kukavice a ti to ne vidiš iz svega navedenog ja tu ne mogu ništa!
Ti si ovaj crveni koji je prvi poceo,a nije licno prozvan!Sad što si se sam prepoznao...
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 15:27:33 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:22:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.