Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:50:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda živi u vili na Dedinju!  (Pročitano 18096 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Mislim da si ipak pametniji od te "konstatacije" !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Piše da plaća 2500€ za rentu mesečno i da vozi pozajmljena kola.

Mislim stvarno Sistem, da mi pozajmiš tvoja kola da ih vozim. Obečavam uredno ću menjati ulje i gume i vratiću ti ih kad dođe vreme za registraciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75
Само вас посматрам  Smile како напдате јадног Чедоморца. Нисте у праву. Свако у Србији може да има кућу од 300-600 квадрата јелте, треба само да ради и да заборави на све остало, па мој ћале има већу и бољу кућу него што има Чедоморац вилу, али ради од јутра до сутра без одмора, излазака и осталих глупости.

Значи све се може, у профилу ћу вам избацити изглед моје куће, мој отац и ја смо је зидали, постављали изолацију, уводили парно грејање, постављали паркете итд. јелте, значи све се може кад се хоће, прошетајте мало до мог профила.

Друга ствар је што је " досова банда " како мој ћале зове ову демократску власт, јелте све покупила, где су паре, код њих су паре и зато се слоажем са ринаком говњива мотка, и да се ствари поставе на своје место.

Али ко год каже да у Србији немож да има вилу било ко, тј. онај ко хоће да савије грбачу, тај је просто речено идиот. Моја деца у КУД-у чији сам председник, нису имала право на рођендане, славе, испраћаје, једноставно радила су и за годину дана добила 6 кореографија и више концерата него сва остали КУД-ови у Крагујевцу заједно.
Пре три године, када сам кренуо са изградњом КУД-а нисам имао ни једну једину вунену чарапу, сад имам 24 комплетне Шумадијске ношње,и гомилу Лесковачких јелека, значи све је то апсолутно релативно, ако хћеш да радиш имаћеш, ако не гладоваћеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Свако у Србији може да има кућу од 300-600 квадрата
I to od petog oktobra , to nam je njihova borba dala , hvala "knjojzi" ... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75

Влас је влас, а час је час, било и биће. Чедица је још и супер, без зезања па погледајте у каквој кућици живи, има моного горих од њега  Smile

А народ је сам себи најјвећи џелат, лепо смо им причали да не гласају за ове, ал хоће стока демократију, е па шта су тражили то су и добили јелте уз демократију иде и што шта друго, али, ко год хоће да ради за њега нема зиме, баш ћу вечерас да вам избацим у профилу још 2 кецеље које сам почео јуче да радим а сад их завршавам, а свака од њих је ручи рад и кошта 40 евра по комаду,наравно нису на продају  то радим за моје девојке да би имала шта да носе, а пример је чисто да видите да се све може кад се хоће треба само учити и учити и учити и учити и онда нема проблема. Јелте.

Живела нам мајчица Србијица или Русија све једно и наравно наша света Српска Православна Црква!!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 17:48:47 od sahalin »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy II
Само вас посматрам  Smile како напдате јадног Чедоморца. Нисте у праву. Свако у Србији може да има кућу од 300-600 квадрата јелте, треба само да ради и да заборави на све остало, па мој ћале има већу и бољу кућу него што има Чедоморац вилу, али ради од јутра до сутра без одмора, излазака и осталих глупости.

Значи све се може, у профилу ћу вам избацити изглед моје куће, мој отац и ја смо је зидали, постављали изолацију, уводили парно грејање, постављали паркете итд. јелте, значи све се може кад се хоће, прошетајте мало до мог профила.

Друга ствар је што је " досова банда " како мој ћале зове ову демократску власт, јелте све покупила, где су паре, код њих су паре и зато се слоажем са ринаком говњива мотка, и да се ствари поставе на своје место.

Али ко год каже да у Србији немож да има вилу било ко, тј. онај ко хоће да савије грбачу, тај је просто речено идиот. Моја деца у КУД-у чији сам председник, нису имала право на рођендане, славе, испраћаје, једноставно радила су и за годину дана добила 6 кореографија и више концерата него сва остали КУД-ови у Крагујевцу заједно.
Пре три године, када сам кренуо са изградњом КУД-а нисам имао ни једну једину вунену чарапу, сад имам 24 комплетне Шумадијске ношње,и гомилу Лесковачких јелека, значи све је то апсолутно релативно, ако хћеш да радиш имаћеш, ако не гладоваћеш.

samo ti zemljace stavi kucu na profil,pa ce doci par neradnika sa carapama na glavi(i to ne vunenim) da ti proredi invetar  Smile

a sto se cedomorca tice,sto bi reko ciga u vicu:nemam brate,a i da imam odakle mi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75

Право да ти кажем о томе никад нисам размишљо, јер радим нон стоп и не стигнем да размишљам о глупостима. Можда је због тога мој зет ставио сигурносне системе и видео надзор  Smile

Ма нико неће поштен свет да дира братац, зна се ко се пљачка и убија по улицама, богу фала далеко смо ми од њих, проблем су дебилчићи од 16-22 година, којих има свуда али то је проблем школских психолога и педагога, да ту децу лече а ови зрелији и озбиљнији кримоси, јелте јаки момци знају на кога треба да ударе. Али хвала на бризи, поштујем.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
учити и учити и учити и учити и онда нема проблема
A žabe , gutaš li žabe ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Piše da plaća 2500€ za rentu mesečno i da vozi pozajmljena kola.

Mislim stvarno Sistem, da mi pozajmiš tvoja kola da ih vozim. Obečavam uredno ću menjati ulje i gume i vratiću ti ih kad dođe vreme za registraciju.

Pa vidi verovatno mu nista od imovine i nije registrovano na njega  Smile

Previse komentarishete toga cedu.

Ima pametnijih tema  i bitnijih recimo propast privrede u Srbiji
« Poslednja izmena: 17. Mar 2009, 18:02:50 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Previse komentarishete toga cedu.

Ima pametnijih tema  i bitnijih recimo propast privrede u Srbiji
Znaci da komentarišemo Tadića  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 15:50:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.