Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:07:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda živi u vili na Dedinju!  (Pročitano 18226 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N93
Auuuuu, zamislite to neko se obogatio u Srbiji baveci se politikom !

ma jeli moguce to ??!!!!!

Taman sam krenuo da idem ali kad sam video ko je odgovorio morao sam da vidim sta ce da napise.I naravno nista pametno...Po tebi znaci sad svi treba da krademo ako jedan krade...Jel to normalno ili nije...Po tebi to ispada normalno

To je bio sarkazam. U Srbiji skoro da ne postoji neko u politici ko nije pun kao brod.
Sablazniliste se na ovu informaciju kao da je nesto novo i posebno.

A koliko su "teski" pok. Marijanovic ili zatvorenik Sainovic na primer ?

Ma sve smo to mi već odavno znali  ali opet zar se i Čeda nakrao Smile Smile Smile Svetionik demokratije, nosioc Đinđićeve vizije, veliki borac protiv kriminala i korupcije??? Nisam se to nadao od njega Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

radimo sta ne volimo da kupimo sta nam ne treba

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson AINO U10
Press mora da gura nos u sve i svasta...sve bi oni da znaju...i napisali bi za 100 evra sta god im se kaze
IP sačuvana
social share
potpis obrisan po preporuci par skorpija
______________________________ ___________________
Stvari imaju onoliku vaznost koliku im mi damo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Press mora da gura nos u sve i svasta...sve bi oni da znaju...i napisali bi za 100 evra sta god im se kaze

Pa vidi za neke su Press i Kurir najobjektivniji izvor informacija tako da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson AINO U10
lepo si rekao za neke ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N93

Pa vidi za neke su Press i Kurir najobjektivniji izvor informacija tako da  Smile Smile

Dobro ako sam dobro razumeo vi ne verujete da Čeda živi u ovoj kući??? Zašto li je onda njegov advokat to potvrdio Smile Pa dobro, lepo je što imate tako jaku sposobnost poricanja, dobro je za živce Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson AINO U10

Citat
Dobro ako sam dobro razumeo vi ne verujete da Čeda živi u ovoj kući??? Zašto li je onda njegov advokat to potvrdio Smile Pa dobro, lepo je što imate tako jaku sposobnost poricanja, dobro je za živce Smile

pa neka zivi, sta koga mora da je briga...ima ih stotine koji zive tako pa niko ne pita ko su i odakle im pare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
Čedomir Jovanović za „Blic“
Zbog porodice živim na Dedinju
Autor: P. Obradović | 17.03.2009. - 05:00
Čedomir Jovanović

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović od decembra živi u jednom od četiri stana u luksuznoj vili na Dedinju.

Kako je Jovanović rekao za „Blic“, u tom stanu, koji plaća 2.500 evra mesečno, živi privremeno, a lokacija, prema njegovim rečima, ispunjava osnovni uslov - bezbednost njegove porodice.

Zašto ste odabrali baš Dedinje, i to njegov najelitniji deo?
- Nije tu bilo nikakvog prostora za izbor dela grada na osnovu ekskluzivnosti. Živeo sam pre toga u Banovcima, pa u Takovskoj... Više silom prilika, nego svojom željom. S tim što je ovo poslednje preseljenje izazvano i jednim lepim razlogom. Dobili smo Zoru, a s troje dece ne možete živeti u jednoj sobi. U izboru je presudila sigurnost porodice. Deo grada za koji smo se odlučili ispunjava taj osnovni uslov, pre svega zbog više ambasada koje se nalaze u blizini, ali i zbog puno državnih funkcionera, zbog čega se posebna pažnja posvećuje bezbednosti. To razume svaki normalan čovek i nebitno je što to zloupotrebljavaju mafijaški tabloidi ili propali političari. Za sebe biram koliko ću rizikovati zbog politike koju vodim, ali nemam pravo da ugrožavam bezbednost dece. Ako već žive sa svim onim što me prati, dužan sam da ih zaštitim.

Zašto kuću u kojoj živite obezbeđuje policija?
- Policija pruža obezbeđenje još od 2004. godine, kada su procenili, nakon ozbiljnih pretnji mojoj deci, da je ugrožena bezbednost porodice, a pojačano je prošle godine kada je u februarskim neredima u Beogradu napadnuta zgrada u kojoj sam živeo i kada je policija jedva uspela da spreči upad u naš stan.

Odakle vam novac za iznajmljivanje stana čiji zakup mesečno košta 2.500 evra?
- Cena zakupa je tržišna. Ona jeste visoka, veća od one koju bismo plaćali da ne moramo da stavljamo razloge bezbednosti u prvi plan. Moja i Jelenina primanja su ipak dovoljna i omogućavaju nam da to pokrijemo. A ne bih ni želeo da živim na račun mame i tate ili države. Ipak imam 38 godina.

Koliko dugo nameravate da ostanete u tom stanu?
- U stanu boravim privremeno do trenutka kada ćemo konačno trajno rešiti to pitanje. Ne možemo da ga otkupimo jer je u vlasništvu kompanije koja se isključivo bavi rentiranjem. Danas se stan otkupljuje pod povoljnim uslovima samo ako si ministar ili član upravnog odbora gubitaškog javnog preduzeća.

Kolika su vaša mesečna primanja?
- Od kada je LDP postao parlamentarna stranka, stalno sam zaposlen u Skupštini. Primanja su mi definisana zakonom. Pri tom ne koristim nikakvu dodatnu naknadu niti LDP izvlači državni novac kroz fiktivne sastanke poslaničkih grupa. Dodatne prihode, takođe u skladu sa zakonom, stičem poslovima kojima se bavim godinama u kompaniji koja je minimalno prisutna u Srbiji a mnogo više u regionu i na tržištu EU. Ne govorim to kao opravdanje, nego kao dokaz da je tamo presudan kvalitet, a ne političke veze.

http://www.blic.rs/politika.php?id=83844

---------------------------------------------------------

.. evo covek je sve lepo objasnijo ..
.. zasto mu ne verovati??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs

Pa vidi za neke su Press i Kurir najobjektivniji izvor informacija tako da  Smile Smile

Ja sam komentarisao "vernike" Kurira,Pressa i Treceg Oka, a ne Cedu i vilu.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
.. a blic???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Prvo. to sto mi "znamo" da ima masa koji isto ili bolje zive ali ih ne pita kako, nikako ne oduzima pravo da pitamo otkud Cedi. Jos nam daje vece pravo njegovo javno zalaganje za raskrinkavanjem istih pojava o kojoj se sada prica.

Drugo, dok se ne ispita necu da dajem pausalne ocene. Ali... ako je rekao da su dovoljna njegova i primanja njegove zene, a od porodica ne uzimaju pomoc (lepo rece, sramota sa 38 god), postavlja se pitanje sta mu radi i koliko zaradjuje zena (izmedju cuvanja i vaspitanja 3 dece). Ako mu je plata nekih 1000-1200 evra, zakup 2,500 a rata za dzip neka je i 500 a ne 1000, ona bi trebalo da zaraduje 1800-2000 evra. To su samo troskovi zakupa stana i rate za dzip, a jedu li i piju li oni sta? Placaju li komunalije i kupuju li ista deci?

LDP-ovci neka me zaobidju sa demagogijom. ja nigde nisam u mom izlaganju (drugi me ne zanimaju) insinuirao odakle mu, kako, sta... ja samo gledam cinjenicno stanje... a sto rece neko u novinama, ovi bi pre svega trebalo da zanima njih pa tek onda ostale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:07:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.