Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda LDP izdajnik i mafijas ili čovek neshvacen?  (Pročitano 28466 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako neko rece svi zajedno u koaliciju a polse puno srece sa Cedom i ostalima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Vezano za temu...
Niko se ovde ne moze okarakterisati kao izdajnik jer mi i nemamo tu "nasu stvar" za koju smo pa samimi tim i nema ko da bude za i protiv. Mi smo isfrustrirani nesretnici koji odbijaju i dan danas da mucnu svojom glavom, da probaju sami sebe da vizuelizuju u buducnosti i tek onda bi mogliu komotno da pricamo o globalnim nacionalnim interesima. Jedini koji je tako pokusao da ovde nesto pokrene posto se pokrece od dole a ne od gore je bio ne shvacen i na kraju ubijen jer vecina naseg naroda ne vidi sebe da nesto radi, planira, putuje, bude zadovoljna i ponosna onim sto je vec im treba neki vodja koji ce da ispaljuje trule parole neke jos trulije ideologije koja kasni par vekova...
Sve u svemu uopste ne vidim da cemo se mi ikad opametiti jer od sebe ne mozemo pobeci nikad, a mozemo da kenjamo kako nas svi mrze u nedogled.
Inace sto se tice te vizije mislim da uspaljeni ceda ne moze da se bavi ni osnovnom politikom, a ne tako necim.
To treba da bude vodja omladine? Pa mi smo takvima u skoli davali mobilni da okrenu svog dilera jer nam je bilo zao da ih gledamo kako se tresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Čeda je najbolji srpsk ipolitičar.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Citat: batamile link=topic=111894. Msg1433058#msg1433058 date=1149677422
vezano za temu. . .
niko se ovde ne moze okarakterisati kao izdajnik jer mi i nemamo tu "nasu stvar" za koju smo pa samimi tim i nema ko da bude za i protiv.
imamo izdajnika. Slobodan milosevic! To je jedini covek koji je na delu pokazao kako se unistava zemlja. Vuka brankovica je legenda osudila kao izdajnika, iako ne postoje jasni dokazi za to, sloba je jedini koji se igrao drzavom i nacijom. Dokazano. Dakle evo shablona izdajnika.

[Edit by marniko82: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 03:25:55 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson 
Ma Sloba nije imao koncept njegova vladavina je puna kontradiktornosti. Krene u rat pa na pola puta stane, krene na kosovu da trebi pa stane i doceka da nas bombarduju, pa na kraju opet izvucemo nista.
On je lud covek mada je cinjenica da ga je pocetkom devedesetih na trgu ispred savezne skupstine kad je drzao zapaljive govore bodrilo vise ljudi nego sto je bilo  5. oktobra i to sa sve decom oko vrata. Ni tad nismo znali sta cemo ni danas ne znamo niti ima bilo ko da nam nesto predlozi. Kao sto rekoh nacija se menja odozdo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Човек без харизме, промашени политичар, пион у рукама новопечених тајкуна. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Citat: batamile link=topic=111894. Msg1437378#msg1437378 date=1149766444
ma sloba nije imao koncept njegova vladavina je puna kontradiktornosti. Krene u rat pa na pola puta stane, krene na kosovu da trebi pa stane i doceka da nas bombarduju, pa na kraju opet izvucemo nista.
on je lud covek mada je cinjenica da ga je pocetkom devedesetih na trgu ispred savezne skupstine kad je drzao zapaljive govore bodrilo vise ljudi nego sto je bilo 5. Oktobra i to sa sve decom oko vrata. Ni tad nismo znali sta cemo ni danas ne znamo niti ima bilo ko da nam nesto predlozi. Kao sto rekoh nacija se menja odozdo. . .
nije lud. Krene on, ali mu mira kaze da stane. To se zove papucar! A to papucarenje skupo je kostalo naciju. Slicno bi bilo da je i vuk zajahao vlast.

[Edit by marniko82: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 03:31:15 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Molio bih da se bavite zivima. Znachi da se vratimo onom napirlitanom i vlasti zednom Chedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Ne slazem se da je pokojni premijer imao viziju.samo je nasao nacin kako da primamo kurac u bulju i da nam bude lepo zato sto to tako treba.to nije vizija.Makar je imao nesto i nije gradio politicku karijeru isticuci sebe kao jedinog naslednika necije politike ko sto drug Ceda to radi.i treba da ga bude sramota.i njega i zalizanog majmuna Bebu Popovica i drustvo nedojebanih zena koje stoje iza Cede a predvodi ih Sonja Biserko.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Stevkec, nemoj da zaboravish ribu nad ribama od tih kako kazesh nedo*ebanih: Natashu Kandic.... pa ni Biljanu Kovačević-Vučo...
Lepa ekipica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.