Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda LDP izdajnik i mafijas ili čovek neshvacen?  (Pročitano 27969 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC nexus one
Definitivno je da su na ovom forumu najbrojniji clanovi SRS-a. Dali ja uopste mogu da nadjem forum na kome ce se o politici pricati na normalan nacin! Bez odlaska u jednu ili drugu krajnost!
IP sačuvana
social share
Свако има право на моје мишљење!

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moci ces na normalan nacin kada mi postanemo normalan narod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5
Pa znamo da su dosovske kombi stranke nicale ko pecurke, jer su Ameri potplacivali.....

Posle ove recenice, vec mi se smucilo pa nije potrebno dalje citati...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa znamo da su dosovske kombi stranke nicale ko pecurke, jer su Ameri potplacivali.....

Posle ove recenice, vec mi se smucilo pa nije potrebno dalje citati...

takodjer
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ne bih rekao da su radikali brojniji na ovom forumu...koliko mogu da primetim ima samo par njih koji izigravaju onog nesrecnika Vucica i odgovaraju svakom posebno pa to izgleda kao da ih je mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola v3i
Ako nista on bar ima nesto sto nijedan drugi srpski politicar nema a to su muda.
Jel to behu onakva muda kao Bebina? Smile Proserem se kod Brankice u Insajderu pa vec sutradan zbrisem u Bec i umislim sad ce da izbije gradjanski rat. Dobro de Ceda je bar u Beogradu. Jes da stalno kuka Jocicu kako hoce neko da ga ubije ali dobro, boze moj, valjda zna zasto se plasi.

Ne, to su muda da se kaze istina. To su muda da se kaze da ce Kosovo biti nezavisno, a ne da se kenja ko sto svi ostali kenjaju iako je svakom debilu jasno da je Kosovo odavno izgubljeno. Pitam se sta se desava sa samopouzdanjem srpskog naroda. Kako ne popizdite kada vam izadju ovi idioti na tv i pricaju kako Kosovo jos nije izgubljeno, pa to je uvreda inteligencije. Sta smo svi mi idioti da mozete da nas mazete tako. U stvari kad bolje razmislim...pa mi i jesmo idioti...
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Novi Bečej: Uspeh LDP-a

Na vanrednim lokalnim izborima za predsednika opštine Novi Bečej u drugi krug su ušli kandidat Srpske radikalne stranke Saša Maksimović, koji je osvojio 24 odsto glasova i Liberalno demokratske partije Miša Vrebalov, za koga je glasalo 20 odsto građana koji su izašli na biračka mesta. Kandidat DSSa Radoslav Čokić osvojio je 16 odsto glasova.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Za nekoliko godina kad se klupko razmota skroz videcemo ko je Ceda Jovanovic.Mogu da dam samo svoj subjektivni sud u ovom momentu a to je da se Ceda spominje u svakom govnetu koje ispliva u ovoj nesrecnoj zemlji.Mogu da tvrdim da tu nisu cista posla.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
BlackBerry bold 9000
to je nemoguće, mislim na govna. čovek koji se druži sa čika sekulom ne može da ne valja...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Kada govorish o mudima, zasto ne pitash i jednog (Bebu) i drugog (Chedu) za chije vladavine su se obogatili? Mozda su i oni kao mali Marko skupljali gajbice i sekundarne sirovine. Naravno da njih dvojica nisu jedini, ali su od svih kvazi-demokrata najdrskiji verovatno verujuci da su toliko veeeeeelike licnosti da sa svojim pamfletima mogu da pokrenu masu. Beba govori istinu!? Hm, ne bih rekao. On govori samo ono sto mu u tom trenutku odgovara. Njemu, ne tebi ili meni. Zato, za mene su obojica obicni mafijashi, i te kako skloni marifetlucima u kojima gube obichi ljudi kao mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.