И ја сам човек. Мислим, осећам итд. И видиш сад, њихови "ставови", мене јако погађају, као и велику већину људи у овој земљи. Пљују по свему што је свето народу, по свему што је драго народу, по свему што нас чини народом.
И ја сам човек. Мислим, осећам итд. И видиш сад, њихови "ставови", мене јако погађају, као и велику већину људи у овој земљи. Пљују по свему што је свето народу, по свему што је драго народу, по свему што нас чини народом.
I oni su ljudi, ne mozes da im oduzmes pravo da misle, iznose svoje stavove i zive.
Tako je.Ali jedno mozes-da ih pohapsis na osnovu vazecih zakona i ustava.
nisi u pravu. ne znas. mogu ja da kazem da sam video da patrijarhima dva cmara. i niko mi nista ne moze. mogu jedino da zavrsim u paklu...
meni ne smetaju stavovi LDP-a i njihova mrznja prema patrijarhu... malo mi je bezveze, i nije im na cast, ali, njihovo misljenje...ja ih samo analiziram.
pazi, i mene vredja kad mi neko kaze da sloba nijje najgori po nas bio. mogu da zamislim koliko to vredja nekoga ko je zbog njega izgubio cerku, novorodjence... to su stavovi, i svak ima pravo na svoj, ma koliko taj stav bio iskrivljen.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Стварно? Ајде реци неко кинеско или руско достигнуће које ти је овако баш блиско срцу. Нешто што бисмо могли применити код нас. Нешто што је тамо боље него, рецимо, у Америци...
duse, opusti se.
Што? Каже да их не презире, па рек'о да проверимо...
Citat
kaze danilo: znam kom kontinentu pripadam. jednostavno, takva je realnost.
Само не зна којој земљи припада, па "брани права" оних који би да је разбијају, а омаловажава оне који то неће.
Citat
eno, kinezi napravili novi las vegas od nekog sela za 3 godine. svaka im cast!
Да, чуо сам за то...
Citat
ok, persija moze da bude amerika u neku ruku, ali srbija SIGURNO nije sparta. 3 puta smo se igrali sparte i svaki put smo prosli ko bosi po trnju.
Ко каже да је Србија сада Спарта? Америчка администрација није урачунала Србију у "одметничке државе". Нити неко од нас сад тражи да изгинемо. Само не треба да неправду називамо другим именом и да не пристајемо на насиље. А што се тиче "одметничких држава", моје симпатије су углавном на њиховој страни.
Citat
moras da znas da je veliki deo glasaca LDP-a katolicke veroispovesti, pa mozda mrze patrijarha.
Пази богати, а ја не мрзим друга рару, односно папу, збунила ме латиница Већина грађана Србије су православци и остали то треба да поштују.
Citat
njemu verovatno, kao i meni, laska kada mu tebi slicni daju imena.
Било је форума где је мене већина тако "частила", почевши од модератора, но то је друга тема... Мало јесам уживао у улози главног негативца. Али кад сам видео да је то само губљење времена лепо сам им рекао шта мислим - и био банован заувек!!! Сад тог форума нема. Бог је Велики!
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Vecina antiglobalista su zapravo ljudi koje tisti osecaj odbacenosti, neshvacenosti, neafirmisanosti u sopstvenom drustvu pa pribegavaju alternativnom identitetu i uzorima. Tako ljudi postaju skinsi, antiglobalisti, ziloti...druga pakovanja jednog istog problema na licnom planu.
Скинси и антиглобалисти у исти кош???
Извини Данило, али ово неко здраве памети никад не би могао да напише...