ко данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата
oni nisu krivi jer su se jasno i javno i deklarativno distancirali od politike zlocina. ne kaze se za dzabe nacisticka Nemacka (da bi se dobila slika o drugacijoj, a ne ovoj danasnjoj).
oni nisu krivi jer su se jasno i javno i deklarativno distancirali od politike zlocina. ne kaze se za dzabe nacisticka Nemacka (da bi se dobila slika o drugacijoj, a ne ovoj danasnjoj).
а ја сам крив!!! ви не кажете данас да је "милошевићевска" Србија тл. да су челни људи "Милошевићевске" Србије криви за неке евентуалне спорадичне злочине, него окривљујете и мене и моју маму и моју нерођену децу тиме што терате да цела Србија преузме одговорност за неке активности појединаца и изолованих паравојних формација! Е па неће моћи, свако одговара понаособ за свој злочин а ви Србију пустите на миру већ једном, коме се не свиђа овде слободно може да напусти земљу!
докле год ви будете говорили да је цела Србија крива ми (94% становништва) ћемо говорити да се ради о спорадичним злочинима, када будете говорили да су "злочине" извршили ________________ ,____________________,_______________________ (допунити именом и презименом) и пружили валидне и адекватне доказе у одговарујућим институцијама, ја ћу вам се придружити у пљувању истих особа и позивањем на ЊИХОВ линч а не линч целе нације због 15-16 људи који су одговорни за неке нековнеционалне методе ратовања!
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 16:24:41 od bambyle »
екстремизам рађа екстремизам, њихов екстремно србомрзачки став је у мени створио окорелог Чедомрсца и све што има са Чедом. Не могу једна странка и један лелему# да кажу да су Срби злочиначки народ и да мене пореде са било којим злочином који није имао везе са широким народним масама у Србији, ако данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата, одакле право неким сенкама да окривљују и генерализују један племенит српски народ и стављају га у исту раван са нацистичким и фашистичким злочинима!
slazem se sa svakim zarezom!
ti ljudi definitivno imaju problem. pa ko je jos video stranku u nemackoj koja se zalaze da nemacka plati ratnu odstetu??? pa ja mislim da to ima samo u srbiji. keve mi. kao, oni su za bolji zivot i sl. ali bi da plate par milijardi strancima. ocigledno ne znaju koje su to pare.
metro pod BG-om bi bio 300 miliona(ili sl,nebitno) a oni bi 10 puta po toliko da daju u dzepove nekoj budali u bosni da stavi pola u svoj dzep
ко данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата
nacisticka nemacka je krenula u pohode saciljem ugnjetavanja stanovnistva i osvajanja teritorija, istrebljivanja jevreja sa planete Zemlje.
na pocetku jei zapad bio za ocuvanje srbije. da li je ceo zapad fasisticki???
Da bi se neko distancirao od zločina, treba da postoji zločin.
ne seri. zlocina je fakat bilo na obe strane. kada se mi ogradimo od nasih, i oni ce od njihovih, a ako ne bude tako, mi cemo imati veci + u ocima zapada.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Gospodine Cobel izjava koju ste dali prelazi nadleznosti ambasadora. Nikakva paralera se ne moze naci izmedju Vojvodine i Kosova. Brinite se vi za svoju granicu sa Poljskom koja je od upitnija od Vojvodine 100 puta.
Da covek ne poveruje da jeo ovo izjavio Cedin partner Zarko Korac. Nisam mogao da verujem. Coveku izgleda proradila savest
екстремизам рађа екстремизам, њихов екстремно србомрзачки став је у мени створио окорелог Чедомрсца и све што има са Чедом. Не могу једна странка и један лелему# да кажу да су Срби злочиначки народ и да мене пореде са било којим злочином који није имао везе са широким народним масама у Србији, ако данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата, одакле право неким сенкама да окривљују и генерализују један племенит српски народ и стављају га у исту раван са нацистичким и фашистичким злочинима!
slazem se sa svakim zarezom!
ti ljudi definitivno imaju problem. pa ko je jos video stranku u nemackoj koja se zalaze da nemacka plati ratnu odstetu??? pa ja mislim da to ima samo u srbiji. keve mi. kao, oni su za bolji zivot i sl. ali bi da plate par milijardi strancima. ocigledno ne znaju koje su to pare.
metro pod BG-om bi bio 300 miliona(ili sl,nebitno) a oni bi 10 puta po toliko da daju u dzepove nekoj budali u bosni da stavi pola u svoj dzep
nacisticka nemacka je krenula u pohode saciljem ugnjetavanja stanovnistva i osvajanja teritorija, istrebljivanja jevreja sa planete Zemlje.
na pocetku jei zapad bio za ocuvanje srbije. da li je ceo zapad fasisticki???
Da bi se neko distancirao od zločina, treba da postoji zločin.
ne seri. zlocina je fakat bilo na obe strane. kada se mi ogradimo od nasih, i oni ce od njihovih, a ako ne bude tako, mi cemo imati veci + u ocima zapada.
Zasto mrznja ako su ekstremni odnosno ekstremno drugaciji? Mrznjom i sam postajes ekstremista i to je jako nezdravo. Niti moze tako da se vodi normalna diskusija, niti ovo ima veze sa nekom razmenom misljenja...
Navedi jednog na forumu sa kojim je moguca normalna diskusija na svaku temu, i gotovo... u pravu si...