Наравно да има везе. Узгред, ја не потцењујем ЛДП. Ко потцени непријатеља је глуп и плаћа своју глупост. Хитлеру су се смејали и деловао је смешно. Али нису ништа предузели да га спрече. ЛДП-овци су смешни, али не треба игнорисати изјаве Прокића да Срба неће бити ако не буду довољно "демократски". Јер сутра можда неће бити смешно. Ова опција је постала чак парламентарна, и више нема изговора да су минорни. Председник Тадић ниједном није осудио њихов екстремизам, а његови послушници их чак позивају у владу. И то правдају некаквим небулозама, пореде Космет са Црном Гором...
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ima veze? Kakve?..Osim sto pokazuje patolosku mrznju + elementarno neobrazovanje + nedostatak sposobnosti za logickim razmisljanjem..
A Prokic po tebi nema pravo na svoje misljenje jer ne misli isto kao ti? I zato je neprijatelj? Sjajno...ovo mu dodje kao neka kolektivna psihoterapija..
Има Прокић право на своје мишљење. Има право да каже да ћу нестати ако му не будем по вољи. Има свако право да буде мој непријатељ. Наравно, и да сноси последице таквог односа.
И ко је рекао да ми "србенде" патолошки мрзимо??? Ево, ја баш здраво мрзим чедоиде
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Blago tebi kada ti baterije zivota puni tako slep i (auto)destruktivan osecaj kakva je mrznja...
I nemoj sebi da laskas..nisi ti nikakva Srbenda..Srpski nacionalisti veruju u monarhiju, veruju u boga, hriscani su, veruju u mesto Srbije u evropskoj i zapadnoj civilizaciji a ne u nekakve `nesvrstane`prijatelje druga Tita & partije
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 15:39:32 od danilobg »
Ја верујем у све то што си написао па ипак мрзим ЛДП и све што има везе са њима, они су мени екстремни исто колико и радикали само на контра страну с тим што радикали не руше државу и уставни поредак!
Zasto mrznja ako su ekstremni odnosno ekstremno drugaciji? Mrznjom i sam postajes ekstremista i to je jako nezdravo. Niti moze tako da se vodi normalna diskusija, niti ovo ima veze sa nekom razmenom misljenja...
Blago tebi kada ti baterije zivota puni tako slep i (auto)destruktivan osecaj kakva je mrznja...
I nemoj sebi da laskas..nisi ti nikakva Srbenda..Srpski nacionalisti veruju u monarhiju, veruju u boga, hriscani su, veruju u mesto Srbije u evropskoj i zapadnoj civilizaciji a ne u nekakve `nesvrstane`prijatelje druga Tita & partije
Не видиш наводнике? Не видиш смајли? А шта си ти неки монархиста... Чек мало, Руфутабис Битићи је у својој инкарнацији на једном форуму који више не постоји (Бог је Велик!) рекао како је имао пријатеља монархисту који је сад чедиста Да нис' то можда ти? Конквистадори и инквизитори су свашта чинили у име Бога... и припадали су "западној цивилизацији"
Ја верујем у све то што си написао па ипак мрзим ЛДП и све што има везе са њима, они су мени екстремни исто колико и радикали само на контра страну с тим што радикали не руше државу и уставни поредак!
О манархији и монархизму можда, ако то буде тема. Кажем можда... Што се тиче Бога, о томе сам рекао понешто на подфоруму религија, мада је прошло неко време...
А што се тиче чедиста и радикала у потпуности се слажем.
Признајем да сам екстремиста - екстремно мрзим ЛДП-овце!!! екстремизам рађа екстремизам, њихов екстремно србомрзачки став је у мени створио окорелог Чедомрсца и све што има са Чедом. Не могу једна странка и један лелему# да кажу да су Срби злочиначки народ и да мене пореде са било којим злочином који није имао везе са широким народним масама у Србији, ако данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата, одакле право неким сенкама да окривљују и генерализују један племенит српски народ и стављају га у исту раван са нацистичким и фашистичким злочинима!