Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 18:07:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čeda brži od Cobela  (Pročitano 10869 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Наравно да има везе.
Узгред, ја не потцењујем ЛДП. Ко потцени непријатеља је глуп и плаћа своју глупост.
Хитлеру су се смејали и деловао је смешно. Али нису ништа предузели да га спрече.
ЛДП-овци су смешни, али не треба игнорисати изјаве Прокића да Срба неће бити ако не буду довољно "демократски". Јер сутра можда неће бити смешно.
Ова опција је постала чак парламентарна, и више нема изговора да су минорни. Председник Тадић ниједном није осудио њихов екстремизам, а његови послушници их чак позивају у владу. И то правдају некаквим небулозама, пореде Космет са Црном Гором... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ima veze? Kakve?..Osim sto pokazuje patolosku mrznju + elementarno neobrazovanje + nedostatak sposobnosti za logickim razmisljanjem..

A Prokic po tebi nema pravo na svoje misljenje jer ne misli isto kao ti? I zato je neprijatelj? Sjajno...ovo mu dodje kao neka kolektivna psihoterapija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Има Прокић право на своје мишљење. Има право да каже да ћу нестати ако му не будем по вољи.
Има свако право да буде мој непријатељ. Наравно, и да сноси последице таквог односа.

И ко је рекао да ми "србенде" патолошки мрзимо??? Ево, ја баш здраво мрзим чедоиде Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Blago tebi kada ti baterije zivota puni tako slep i (auto)destruktivan osecaj kakva je mrznja...

I nemoj sebi da laskas..nisi ti nikakva Srbenda..Srpski nacionalisti veruju u monarhiju, veruju u boga, hriscani su, veruju u mesto Srbije u evropskoj i zapadnoj civilizaciji a ne u nekakve `nesvrstane`prijatelje druga Tita & partije

« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 15:39:32 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ја верујем у све то што си написао па ипак мрзим ЛДП и све што има везе са њима, они су мени екстремни исто колико и радикали само на контра страну с тим што радикали не руше државу и уставни поредак!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zasto mrznja ako su ekstremni odnosno ekstremno drugaciji? Mrznjom i sam postajes ekstremista i to je jako nezdravo. Niti moze tako da se vodi normalna diskusija, niti ovo ima veze sa nekom razmenom misljenja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Mi smo ekstremno za mir, istinu i demokratiju. A ako je to onaj ekstremizam o kome ti govoris...
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Tema... Smile

Opet vi jednu te istu pricu,gde god se dokacite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Blago tebi kada ti baterije zivota puni tako slep i (auto)destruktivan osecaj kakva je mrznja...

I nemoj sebi da laskas..nisi ti nikakva Srbenda..Srpski nacionalisti veruju u monarhiju, veruju u boga, hriscani su, veruju u mesto Srbije u evropskoj i zapadnoj civilizaciji a ne u nekakve `nesvrstane`prijatelje druga Tita & partije

Не видиш наводнике?
Не видиш смајли?
А шта си ти неки монархиста... Smile
Чек мало, Руфутабис Битићи је у својој инкарнацији на једном форуму који више не постоји (Бог је Велик!) рекао како је имао пријатеља монархисту који је сад чедиста Smile Smile Smile Smile
Да нис' то можда ти? Smile
Конквистадори и инквизитори су свашта чинили у име Бога... и припадали су "западној цивилизацији" Smile

Ја верујем у све то што си написао па ипак мрзим ЛДП и све што има везе са њима, они су мени екстремни исто колико и радикали само на контра страну с тим што радикали не руше државу и уставни поредак!

О манархији и монархизму можда, ако то буде тема. Кажем можда...
Што се тиче Бога, о томе сам рекао понешто на подфоруму религија, мада је прошло неко време...

А што се тиче чедиста и радикала у потпуности се слажем. Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Признајем да сам екстремиста - екстремно мрзим ЛДП-овце!!!
екстремизам рађа екстремизам, њихов екстремно србомрзачки став је у мени створио окорелог Чедомрсца и све што има са Чедом.
Не могу једна странка и један лелему# да кажу да су Срби злочиначки народ и да мене пореде са било којим злочином који није имао везе са широким народним масама у Србији, ако данашњи Хрват није крив због Јасеновца или један данашњи Немац није крив због 2 св. рата, одакле право неким сенкама да окривљују и генерализују један племенит српски народ и стављају га у исту раван са нацистичким и фашистичким злочинима!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 18:07:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Cobela eda
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.