Pre nego za milost zamolim Svuci me, Po svakoj suzi , tuci me. Ko dete kazni me . Ko ženu spasi me . Tako mi malo treba da te prezirem, Još mnogo manje da ti se ne opirem.
Sav bol u meni ostavi , Odes li , To mi je gore od ljubavi.
REFREN : Hiljadu razloga je Dovoljno dobrih Da bi mrzela te U ovim noćima bez duše koja plače za nama. Hiljadu razloga je , Ja tražim jedan Da bih volela te , Pa makar Bila andjeo , Sama na stubu srama.
Sav bol u meni ostavi , Odes li , To mi je gore od ljubavi.
Ustajem nasmejana jer sunce sija za sve , a onda vidim te i vreme pokvari se . Ne guši me , ne guši me .
Kada igra mi se u ritmu muzike te , u sobu uđeš mi ti i preskoči mi CD . Ne guši me , ne guši me .
REFREN Zašto sam depresivna , negativna , neprijatna , gruba , hladna , to pitaj sebe , a ne mene jer to izbor je tvoj . Tebe sam sita , a ljubavi gladna . Ne guši me !
Ponekad odem u mrak , tamo zaboravim sve a onda osetim te i svetla upale se . Ne guši me , ne guši me .
Šampanjac otvaram , u piću nalazim spas , a onda čujem te , to je savesti glas. Ne guši me , ne guši me .
REFREN Zašto sam depresivna , negativna , neprijatna , gruba , hladna , to pitaj sebe , a ne mene jer to izbor je tvoj . Tebe sam sita , a ljubavi gladna . Ne guši me !
Hoću da budem sama , mašti na volju pustim i zovem svoje bivše . Neću da pričam tiše ni slušalicu spustim . Sad mi je previše , ne guši me
Kupi mi kartu u jednom smeru al uvek imaj u ljubav veru .
REFREN Ne zatvaraj za mnom ni srce ni vrata , poželi mi sreću i ništa drugo . Ne plači za mnom , ne idi , neću dugo . Ako me vetar života odnese gde nesrećni stoje svi jedno uz drugo , čekaj me i pati . Samo ne , nemoj dugo .
U kofer stavi par svojih stvari , da ih sa mojim sudbina spari .
REFREN Ne zatvaraj za mnom ni srce ni vrata , poželi mi sreću i ništa drugo . Ne plači za mnom , ne idi , neću dugo . Ako me vetar života odnese gde nesrećni stoje svi jedno uz drugo , čekaj me i pati . Samo ne , nemoj dugo
A kada te vrati trenutak krivice , a hladan ti vetar šiba u lice , grli me i ljubi moja tugo , nisi dugo . Tad spustićeš glavu na ranjene grudi i pitaćeš srce da li prašta ili sudi . I plakaću ko kiša moja tugo , nisam dugo .
Pazi s kime spavaš, Ko se sa mnom budi. Osetićeš šta je žena Kad, kad poludi.
Jednom kada ustaneš I zakopčaš ego svoj , Kasno je da se pitaš Zašto , zašto si se skinuo. Da ćutiš, Kada si lepo šaputao.
Kada jednom budeš nežan, Kasno je da budeš grub, I da mi okreneš leđa. Čega bi se stideo Kada si me celu video.
REFREN : Pazi s kime spavaš, Ko se sa mnom budi. Osetićeš šta je žena Kad, kad poludi. Pazi koga biraš Za ulogu žrtve , Rešićeš se mene Samo preko mene , Mene mrtve.
Zvaću tvoju vernu ženu Da joj kažem s kim si Spavao, Po gradu ću da pričam Da si loš u krevetu. Zato ti je bolje lezi tu.
Pod kožom ti je još Uvek miris moj , Moja ti je kosa na ramenu , Biću uvek u srcu tvom Kao mač u kamenu.
Punu šaku svih tableta U inat ću progutati , Budićeš me , drmaćeš me , Ali ja ću spavati. Poruka je jasna, Kriv si ti.
Na mapi moga lica znak , Tu , gde si me poljubio , Okrutan i modar stoji trag. To nije ujed ljubavi Već samo Judin poljubac Kad se ljubi ko ti nije drag.
Tužna i sama , ja čekam te A tebe nema , ne javljaš se.
A onda bacim pogled na sto , Tu imam sve što mi je potrebno
REFREN : Ja i pepeljara i tvoja Prevara Ko jedno srce kucamo . I kako časovi bez tebe prolaze , Polako pucamo. Ja i pepeljara i tvoja prevara U istoj vatri gorimo A tebe nema tu da prospeš pepeo Kada izgorimo.
Kad dođeš da ti oprostim , Noge od blata obriši Ostalo će ona ja to znam , Da kad me opet prevariš Za tobom više ne čistim , Svoje ruke da ne uprljam
A onda bacim pogled na sto , Tu imam sve što mi je potrebno
REFREN : Ja i pepeljara i tvoja Prevara Ko jedno srce kucamo . I kako časovi bez tebe prolaze , Polako pucamo. Ja i pepeljara i tvoja prevara U istoj vatri gorimo A tebe nema tu da prospeš pepeo Kada izgorimo.
Ej , kad te bliže pogledam , Zgodan si i ne , Dobar si za jednu noć Al ne i za dve. Sinoć si me mazio Pa bi hteo još , Danas je moj horoskop dobar A tvoj loš .
REFREN : Okolina moja zna , Okolina će ti reći Da za tobom , provereno , Vene neću seći . Ode jedan , dođu dva , Proći će ih još toliko A ja drhtim samo kad mi je zima , Ne sviđa mi se niko .
Hej nemoj da se zanosiš Da te želim ja , Ti si samo jedna još Lažna uzbuna . Jedan više promašaj , Greška i plan “B” , Dobar si za jednu noć , al ne I za dve .
REFREN : Okolina moja zna , Okolina će ti reći Da za tobom , provereno , Vene neću seći . Ode jedan , dođu dva , Proći će ih još toliko A ja drhtim samo kad mi je zima , Ne sviđa mi se niko .
Ponekad plačem , da niko ne čuje Jer biti sam , bedno je. Ponekad želim da nekom predam se , Ljubav me steže A ja ne dam se .
Da ljubav prenosiš , da ljubav prenosiš zašto krio si ? Džabe sam jutros ja oprala češe iz kojih pio si . Hiljadu bacila , sa dve hiljade krila na mene je već sletelo .
Imuna na ljubav ja nikad nisam bila , na mene si je preneo . A ti , a ti …
REFREN : Prljavo , prljavo , igrao si na kvarno , a ja mislila s tobom ću lako proći ću samo tako . Prljavo , prljavo , rekla sam ti ne , zano si kada popijem malo , pristajem na sve.
Da ljubav prenosiš , da ljubav prenosiš , nisam znala ja . Džabe sam jutros ja poljupce tvoje sa sebe skidala.
Imuna na ljubav ja nikad nisam bila , na mene si je preneo . A ti , a ti …
U suprotnom smeru vozim dvesta na sat , Tuga brža je i peške prestiže me . Ovo na radiju naša pesma je , zar ne ? Na zadnjem sedištu sa crne haljine cvet , U mojim venama promila više od pet. Samo naša stvar prokleto živa je.
Ne bih stala ni da kidam žice , Stani pesmo , stani izdajice.
REFREN : Kao stereo bol i ove noći blizu si ti. A deset ljubavi još daleko si. Halo , ima li koga u ovom oblaku nemira , Zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira.
Kroz olujnu noć vozim bez farova. Prašina sećanja za mnom podiže se . Ovo na radiju naša pesma je , zar ne ?
Tvoj sat u pregradi je za rukavice . Po mokrim staklima krvave mušice. Samo naša stvar prokleto živa je.
REFREN : Kao stereo bol i ove noći blizu si ti. A deset ljubavi još daleko si. Halo , ima li koga u ovom oblaku nemira , Zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira.
Iz tašne ruž pade na pod , od šoka kad te videh da ležiš kraj nje . I razbi se poslednji kliker mog nadanja da sanjam to sve.
U zlo doba puče , ko iz pakosti lastiš moje hrabrosti .
REFREN : Pala sam u zoru , pala , više nisam izdržala . Sad neka mi iz knjige rođenih ime brišu . Na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu višnju .
Opsovah je , i gurnuh je onako kako umem ja , ženstveno. Al odbi me taj tvoj pogled pun mržnje i baci na tlo .
Radujte se duše , sitne , prodane od iste ste rđe skovane .
REFREN : Pala sam u zoru , pala , više nisam izdržala . Sad neka mi iz knjige rođenih ime brišu . Na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu višnju .
Ta ista je , što je blistala , do samih zvezda se dizala , sad tu puzim pred tobom i njom , ta ista ja . Slomljenih , dugih noktiju i pocepanih čarapa , u taj se prizor ne uklapa ista ja .
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.