Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:33:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceca jača od Metalike  (Pročitano 10435 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
A ono sa visine, mislio sam na taj domacki, seljacki altitude nasih "umetnika". Neko se rodi u krnjaci i dan danas ostane seljak, a ona je dosla iz nekog juznog pic*ovca i naucila bar nesto. Osetila je moc, osetila kintu, slavu, uspeh.....sve. Ono sto je mene fasciniralo, jedna mozda, banalna i glupa stvar, pitanje: Hoces kafu? Sok? Alkoholno pice? Posle toga ode i sama mi donese. Verovao ili ne, to me niko od "umetnika" nije pitao, a veruj mi, bio sam kod mase njih. Nije meni stalo do kafe, nego sam se najiskrenije odusevio, jer sam i ja cuo svakakve price.

Citat
Uzgred, nebulozno je ocenjivati osobu po tome da li te je gledala sa visine ili ne, to stvarno nista ne objasnjava osim
nijansi estradne nekulture u globalu.

Bas naprotiv ako malo bolje pogledas stvari. Tu se gleda i kucno, domace vaspitanje, a ona ga ima, makar i minimum ali ga ima.

Sad me potseti jedne stare izreke:
Nikada nemoj da pricas o konju dok ga ne osedlas i uzjases.... Smile

Smile Smile Smile meni je ponekad glupo sto zivim u Beogradu,jer svi ako tako mogu reci "seljaci",iz krnjace,mml,vml,Borce,Ovce,dolaze u BG,i fora je u tome sto oni i pre dobiju neki posao i nama beogradjanima ne ostane nista,pa mi moramo da idemo da radimo u Borcu i Ovcu,umesto u svome rodnom gradu,pogotovo sto sam ja na Konjarniku pa kad idem do bulevara udjem u neki seljacki autobus,kad krenu seljaci da se guraju ja samo sacekam sledecu stanicu i sidjem i idem peske.Jer mi je muka od takvih,ali dobro nije bas pun BG takvih neki pokusavaju da sakriju to odakle su i ponasaju se kao i sav normalan svet,a neki to uopste ne kriju cak se i tim ponose.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@milan91

mislim da si ti malko omasio ono sto je crowz hteo svojim postom da kaze Wink

i btw = a sto da se covek stidi toga odaklen je?
ako je covek covek, kulturan i ok, sto bi to smetalo?
ja sam rodjena u bg=u, moja oba roditelja takodje, sto je danas ne bas tako cesta pojava
ali moja familija se, kao i vecina danas beogradjana, doselila posle rata ovde, mislim na moje babe i dede
znaci, ovde smo ipak neko vreme...
a opet u odnosu na druge bg porodice, to i nije tako puno Wink

i meni isto smetaju ljudi koji ne znaju kodekse ponasanja (a takvih ima i medju rodjenim beogradjanima)
ali vise od svega mi smetaju ti isti nabedjeni beogradjani koji smatraju da im je samim svojim rodjenjem sve dato, odnosno da im sve pripada, i to njihovo dizanje noseva do neba ne mogu da podnesem
ne shvati me pogresno, ja volim da istaknem da sam rodjena u Bg-u, ali ipak, sve ima svoje

covek ako vredi i treba da napreduje, da ide gde je bolje i gde ima vise mogucnosti

i da se vratimo na topic Wink
« Poslednja izmena: 18. Jun 2006, 20:15:02 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
najveci uspeh u zivotu ~ beogradjanin...

da ne gresim dusu, medju beogradjanima ima i divnih ljudi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3220
Bas sam se prosetao
sinoc da vidim atmosferu, ne pricam napamet, to je bilo vise nego sto nam je Sloba slao u svoje vreme.

sorry, ali i ja sam se setala sinoc tamo, s' tim da sam ja totalno zaboravila da je sinoc koncert pa sam se eto zadesila tamo...
jeste bilo dosta zandara, ali ga ipak ti malko pretera Wink
jer sam zandare gledala i u to Slobino vreme Wink

i moram da kazem da su se doimali oki

OK, daj da ne pravimo polemiku o zandarima. Ja sam to video ovako: prvo oko prostora za svirku je ograda poput one na gradilistima (dobro, kako da naplati inace), e celim obimom su bili poredjani (gusto, jedan do drugoga) zandari. E sad, sta oni tu rade? Paze da neko ne udje bez karte???? Pa jel to njihov posao?
Alo, pa koliko kosta njihova obuka, pa oprema, pa radni sat ...... i da bleje da neko ne utrci?????
Bilo je nekog pomena o tome da na svakoj vecoj manifestaciji stoji murija...Naravno, slazem se, ali ta murija
stoji sa strane, mnogo ih je manje i samo su na stand-byu nisu aktivni redari, a to je ogromna razlika.
Ne zaboravimo da pricamo o zandarmeriji ne o obicnim kucicima! Slazes se da oni imaju vecu cenu radnog sata?

Od mene vise necete nista cuti o tome, obecavam.

2. stvar ono ima smisla sa sedlanjem i jahanjem. Iskreno priznajem da od Cece znam samo ono sto sam video na TV, nisam preslusao ni jednu njenu pesmu, a kamoli album. Po meni nema nikakav glas, osim za one koji su
pokusali u njoj da nadju nekakav zensko/srpski  pandan Vladi Kalemberu.
Pretpostavljam da svi znamo gde bi zavrsila da nije bilo "komandanta" da je cupa iz g...na!
A naravno skidam joj kapu sto nije kao Brego i momci, pa da pokriva svirku sa "kasetasem"!!!
Nego ljudi uskoro ce imati svirku i RASMC pa molim admina da i to prigodno prokomentarisemo kad bude vreme.

http://www.ramboamadeus.com/ekran.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mito ne trazim....ali ga i ne odbijam.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Prophet
Evo slike se koncerta,
pogledajte ,necete zazaliti.

http://img82.imageshack.us/img82/6793/ceca9vj.jpg

Mislim da je Metallica ipak malo bolja  Smile , bar nema ovoliko celulita.
IP sačuvana
social share
Ide baba ulicom i oslanja se na štaku.
Sretne je komšija i pita: "Šta je baba bilo s nogom?"
Baba: "Ma pala na Ajax-u!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
@mixukus
dobro
naravno da je obracena paznja na Ramba i napisana na forumu tamo gde je tome mesto najava za taj isti koncert Wink

@johnny_walker
u sexu se vec rasplamsala rasprava na tu temu
pa molim da ona tamo i ostane Wink
« Poslednja izmena: 19. Jun 2006, 12:26:21 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3220
      ~„Da čujem sve vas koji ste na travi!“~

Mislim da ce joj ovo ostati jedna od legendarnih izjava. A ja bih joj cestitao na jednoj takvoj otvorenosti, razumevanju i
doslednom pracenju evropskih trendova. Ceco, izvini sto te nisam slusao. Godinama smo, i ja kao i moji prijatelji, ziveli u
zabludi. Nemam sta da kazem osim da je ona jedina osoba zbog koje bih ponovo otisao da glasam. Ti si Ceco svetlost
na kraju tunela. A da, i uspeo sam da nadjem sebi odgovor i za Metaliku i za zandare, izvor Blic :

Za koncert 500.000 evra

- Oko 600.000 evra bruto (bez odbijanja poreza) zaradila je Ceca od prodatih karata

- Oko 500.000 evra uloženo je u koncert na Ušću. Toliko košta: rasveta, bina, ozvučenje; zatim usluge „Gradskog zelenila“, vatrogasaca, privatne klinike „Anlave“, privatnog obezbeđenja, policije i ostalih službi

- Ceca je pevala na bini dugačkoj 65, a visokoj 18 metara. Scenu i rasvetu platila je 200.000 evra

- Ozvučenje je plaćeno 100.000 evra. Zvuk iz 140 zvučnika, ukupne jačine 900.000 vati (tri puta jače od onog koje koristi „Metalika“), čuo se čak i u centru Beograda

- Više od 100.000 ljudi smešteno je na prostor od 9 hektara

- Oko 1.000 policajaca i 570 članova privatnog obezbeđenja brinulo se za bezbednost publike

- Iznajmljivanje dva ogromna led ekrana izuzetne rezolucije Ceca je platila 30.000 evra

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sex is my drug of choise, i'm high on life !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
malo guzice, malo sisici, malo strahopostovanje zbog pokojnog Arkana i eto je ..... megastar, bolja od Metallica-e ...

eeeeeeee, dok je ona pevala one decije pesme sa odecom tipicne malogradjanke, metallica je tad zabavljala milione, a to radi i danas .... sto je seljanka nabavila jace ozvucenje, svaka joj cast, a to ne znaci da ima bolju muziku od Metallica-e .....

zato vas molim da ne mesate babe i zabe ....
IP sačuvana
social share

Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
a, sad procitaj tekst sa pocetka... i razlog zasto se tema zove kako se zove...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Forever Rock

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh e330
Ceca je majkemi carica!!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 00:33:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.