Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Dec 2024, 05:38:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceca jača od Metalike  (Pročitano 9790 puta)
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3220
Ma dajte, poredjenje Cece i Metalike ja besmisleno. Neko je pomenuo broj vati muzickog ozvucenja i eto povoda za
polemiku o 2 potpuno razlicita "muzicka" pravca. Ima dobru sisu, sto i nije njena zasluga, i to je od nje sve. Specijalna
muka tek krece sa poredjenjem njene muzike i srpskih pitanja .... Pa to tek nema smisla. Bolje da patriote uzmu neka
konkretnija shtiva. Nego ono sto mene znima je ko placa silnu zandarmeriju koja obzbedjuje koncert, mi od poreza ili
je Ceca izvukla pare iz dzepa?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ma dajte, poredjenje Cece i Metalike ja besmisleno. Neko je pomenuo broj vati muzickog ozvucenja i eto povoda za
polemiku o 2 potpuno razlicita "muzicka" pravca. Ima dobru sisu, sto i nije njena zasluga, i to je od nje sve. Specijalna
muka tek krece sa poredjenjem njene muzike i srpskih pitanja .... Pa to tek nema smisla. Bolje da patriote uzmu neka
konkretnija shtiva. Nego ono sto mene znima je ko placa silnu zandarmeriju koja obzbedjuje koncert, mi od poreza ili
je Ceca izvukla pare iz dzepa?  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Jednom prilikom sam upoznao Cecu. Zena je totalno opustena. Nisam mogao da verujem. Nije u fazonu "ja sam ja, u oblacima sam, itd". Koliko god mi pricali da je bila nepismena kada je pocinjala karijeru, ipak je dama, hteli mi to da priznamo ili ne. Upoznao sam i mnoge druge "javne" licnosti. Samo me Ceca nije gledala sa visine, samo ona, vec je samnom pricala kao sa drugom, a ocekivao sam ne znam ni sam sta.

Citat
Nego ono sto mene znima je ko placa silnu zandarmeriju koja obzbedjuje koncert, mi od poreza ili
je Ceca izvukla pare iz dzepa?

Koja je ovo glupost. A ko to placa zandare da obezbedjuju utakmice? Ko je placao zandare kada kada je bila Slobina sahrana? Da nije mozda Mira? Osnovna stvar je da kada se okupi veca grupa ljudi da se odredi i ljudstvo iz policije radi cuvanja "reda i mira". Brini ti za 10 000 studenata iz Crne Gore koji ce se skolovati na buzdetu Srbije....

Da ne zalazimo u politiku, Ne slusam Cecu niti slicne zalopojke ali je postujem kao coveka, osobu. Ima jednu osobinu po kojoj se izdvaja od drugih siso-tresacica. Ima glas. Posle toga i sve ostalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Ma, jos jedared na scenu stupa tipacna ljudska ljubomora...  Smile
Bez obzira ko je ona, sta peva, koja joj je proslost, ali.. ona je to uradila... i treba reci: svaka cast...
Pa, jbt... kao da npr. Madona zna da peva i kao da dobar deo koncerta Stonsa ili U2 ne ide sa trake...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3220
Sve je to OK, ne treba biti ljubomoran na tudje uspehe .... A sto se tice zandara, stajali su na mestima na kojima u
celom svetu, na velikim svirkama, obicno stoji obezbedjenje koje se placa od strane organizatora!!!  Bas sam se prosetao
sinoc da vidim atmosferu, ne pricam napamet, to je bilo vise nego sto nam je Sloba slao u svoje vreme.
Uzgred, nebulozno je ocenjivati osobu po tome da li te je gledala sa visine ili ne, to stvarno nista ne objasnjava osim
nijansi estradne nekulture u globalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Bas sam se prosetao
sinoc da vidim atmosferu, ne pricam napamet, to je bilo vise nego sto nam je Sloba slao u svoje vreme.

sorry, ali i ja sam se setala sinoc tamo, s' tim da sam ja totalno zaboravila da je sinoc koncert pa sam se eto zadesila tamo...
jeste bilo dosta zandara, ali ga ipak ti malko pretera Wink
jer sam zandare gledala i u to Slobino vreme Wink

i moram da kazem da su se doimali oki
« Poslednja izmena: 18. Jun 2006, 16:10:10 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Pa, verovatno i zato sto se vise vodi racuna o sigurnosti nego u vreme Slobe...  Smile
Mislim.. objektivno... zar to nije znak da danas policija i organizatori ozbiljnije shvataju svoj posao nego nekad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Na beer festu se videlo ko je gde trebalo da stoji. Ispred bine su stajali, najblaze receno, fegeti od obezbedjenja. kada je luis poceo da peva na 15 metara od mene lik preskace ogradu sa pistoljem u ruci. Dok ju je preskakao, ispalio je metak u zemlju, malo se zajebavao ispred luisa koji se ukocio, pa se vratio u publiku. Obezbedjenje? Pa oni su mi skrenuli paznju da treba da gledam u smeru suprotnom od njihovog bezanja. Polomili su se bezuci, padali su jedni preko drugih. Panduri su bili iza bine i pored nje. Dotrcali ali lik je nestao u gomili. Nije sada da ja nesto lupetam ali razmisli i sam, koliko je bilo ljudi? 100 000-150 000? Ako ti mislis da je trebalo samo postaviti par redara, varas se.

A ono sa visine, mislio sam na taj domacki, seljacki altitude nasih "umetnika". Neko se rodi u krnjaci i dan danas ostane seljak, a ona je dosla iz nekog juznog pic*ovca i naucila bar nesto. Osetila je moc, osetila kintu, slavu, uspeh.....sve. Ono sto je mene fasciniralo, jedna mozda, banalna i glupa stvar, pitanje: Hoces kafu? Sok? Alkoholno pice? Posle toga ode i sama mi donese. Verovao ili ne, to me niko od "umetnika" nije pitao, a veruj mi, bio sam kod mase njih. Nije meni stalo do kafe, nego sam se najiskrenije odusevio, jer sam i ja cuo svakakve price.

Citat
Uzgred, nebulozno je ocenjivati osobu po tome da li te je gledala sa visine ili ne, to stvarno nista ne objasnjava osim
nijansi estradne nekulture u globalu.

Bas naprotiv ako malo bolje pogledas stvari. Tu se gleda i kucno, domace vaspitanje, a ona ga ima, makar i minimum ali ga ima.

Sad me potseti jedne stare izreke:
Nikada nemoj da pricas o konju dok ga ne osedlas i uzjases.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Je treba nekom cecin koncert,ja imam snimljeno na kompu,od pocetka do kraja,ukupno 6GB,ali nemam dvd rezac.Koncert je bio najbolji i stvarno ne razumem ove sto imaju nesto protiv Cece.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
skokni do muzickog foruma.. tamo su se vec raspitivali.. tema o downloadu albuma
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Dec 2024, 05:38:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.