Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 04:32:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Која је боља??
Цеца
57.8%  (48)
ЈК
9.6%  (8)
Мртва трка
32.5%  (27)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Цеца или ЈК  (Pročitano 15975 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti si bre kokoskja a ovde neko prica o 3 razreda skole i madona i briti spirs i snup dog i fifti cent i nirvana i ac dc svi imaju po 4 razreda skole pocev od svetskih rokera do repera preko djeva tehno muzike svi se drogiraju svi imaju problema sa policijom i svi oni vama ispiraju glupi mozak nekim pesmama o socijalnoj pravdi dok sede u vilama od 50 miliona!
ali mi smo seljaci a oni su kulturni kad neko od narodnjaka vozi brze ili nosi pistolj onda to samo u srbiji ima to nas unazadi ali taj isti ko prica o tome dovede na exitu neprikosnovenog kriminalca u svetu muzike snup doga koji ko zna koliko pljacki i ubistva ima iza sebe cak se prica da je jos uvek medju glavnim makroima ameriki ali kad mu trebalo pocne sudjenje on postade popularan i pojede vuk magarca ali takav covek ce da prosvetli omladinu srbijo i to je svet kakvom mi treba da tezimo i to je put kojim srbija treba da ide tako bar kazu ova govna sa b92 a po vama vidim da ste im jako slicni ali zato smo mi zatupljeni glupi i seljaci a vi ste tako lepo prosvetljeni i vi cete nekog da zapalite vec sam vam sto puta reko mozete samo da me povucete za kurac i mene a i grand!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
@srkich
Budite pristojni i ne vredjajte ostale clanove foruma!
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako nisi primetio u poslednjih 20 postova te gospode svaki je sacinjavao uvredu verovatno si njihov po nazivu nika pa mene da neko nazove eljakom majmunom seljosem to nije uvreda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Tebe niko nije direktno uvredio, a ti jesi... A to verovatno si njihov... Nisam ja niciji, ali sam svaciji, tj. stacu uz onoga koji je u pravu, i tu ne mesam licna opredeljenja.

pozz

back on topic (ako uopste postoji)
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 18:40:31 od Pink Floyd »
IP sačuvana
social share
Top teme:

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ceca
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
nema swrhe ubjedjiwat se s nekim ko nece da shwati...i da,lakse malo s tim wrijedjanjem,ja te nikad direktno nisam uwrijedila a to sto se ti prepoznajes u mojim postowima nije moja kriwica
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 13:49:14 od pg girl »
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
. Nisam ja niciji, ali sam svaciji

sta bi ovo konkretno trebalo da znaci? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
@sandra
Otvoreno za tumacenje... tj. kako god ti odgovara! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta bi ja to trebao da shvatim?
kako je ceca kokoska ovde nije upucena kritika ceci vec se generalizuje ti generalno kazes narodnjaci seljaci kad bi ovo bila diskusija o tome koji narodnjak kakve ljudske kvalitete ima i kakav je mogli bi da razgovaramo ali ovde se iz tvojih postova samo vidi mrznja prema necemu e pa to nemoze tako evo sad cu i ja da pocnem da vredjam aki ne direkno svi metalci su nadrogirana smrljiva stoka ciji su obozavaoci svi clanovi raznih sekti dok su tehno mani sve gola narkomanska govna!
jel ovako odgovara ovo nije direkno jel ovakvo vredjanje moze a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
pazi,to sto ti pricas je neosnowana mrznja i to se zowu predrasude,jer,ti si wjerowatno upoznao oko 2%(ako i toliko uopste)metalaca i goworis nesto sto nema smisla,jer ja slusam rock i metal kao i citawo moje drustwo pa niko od nas niti pusi niti se drogira a kamoli se oblaci rokerski jer ja to smatram nepotrebnom 'reklamom'jer mene nije briga oce li ljudi koji me wide na ulici misliti da sam roker ili ne,ja tu muziq slusam samo zato sto mi se swidja a ne da bi se nekom dodworila ili da bi neko pomislio da sam wise cool ili ta sranja...a wjeruj mi to je misljenje wecine metalaca i rokera...kazem WECINE jer nisu,normalno,swi takwi,uwijek imas narkomana i debila,ali to sigurno nisu postali zato sto slusaju metal,to je besmisleno totalno...ukljuci koji neuron dok pises postowe i powezi dwije logicke stwari...
sad,kao i metal,tako i narodno ima losih stwari u smislu uticaja na fanowe narodnog,tako se djewojcice od 12 godine oblace kao da imaju 18 samo da bi imitirale cecu ili J.K.,ja shwatam kad neko slusa narodno,ti ne mozes protiw swog uqsa i to je nesto o cemu se ne rasprawlja ali kad mi neko kaze da je narodno,kao muzika,gledano sa umjetnicke strane,dobra i kwalitetna stw se zapitam koliko mu dasaka fali u glawu... Smile
i da,mene uopste ne wrijedja to sto ti pricas jer se ja ne prepoznajem u tome,ja nisam takwa,ali ti jednostawno samo slusas narodno i neces nijednoj drugoj wrsti muzike da das sansu,pa jbt znas li ti da su rock balade najljepse pjesme swih wremena,i dan danas se pjesme iz 1960-e pamte i slusaju i zna ih swako iole normalno dijete,a ceca swake godine mora da izdaje nowi album da ne bi narod na nju zaborawio a da ne spominjem owe malo manje 'popularnije' od nje...toliko od mene,necu wise da trosim rijeci na nesto sto se nikad pojedinim osobama nece moc objasnit...nisu za dzabe ljudi na owom swijetu podijeljeni na pametne i one...hm..malo manje pametne Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 04:32:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.