Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:03:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Која је боља??
Цеца
57.8%  (48)
ЈК
9.6%  (8)
Мртва трка
32.5%  (27)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Цеца или ЈК  (Pročitano 15966 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ja slusam narodnjake  Smile

jesam li i ja nenormalna ? Smile

nego...jk je kreten...a ceca je kraljica  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
ja slusam narodnjake Smile

nego...jk je kreten...a ceca je kraljica Smile
jesi,nenormalna si,pogotwu ako mislis da je to dobra muzika... Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson 
Obe su odvratne...ali ako treba birati od dva zla manje,onda JK... Ali generalno ni jedna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ja slusam narodnjake Smile

nego...jk je kreten...a ceca je kraljica Smile
jesi,nenormalna si,pogotwu ako mislis da je to dobra muzika... Smile

da mislim da je to dobra muzika  Smile

i da...jebe mi se za vase misljenje  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nemoram prijatelju ni ja niti se plasim za sebe ni za auto kad odem na splav ili tako neko mesto mogu da se raskracim na sred put i da udjem unutra sa punom tasnom para i uopste ne strahujem za svoju bezbednost!
dok sam jednom prilikom uso na jednoj tehno zurci i mogu da ti kazem da su me mnogi gledali popreko ali da ti bude lakse to mi se desavalo i u nekim seoskim birtijama gde se slusa narodno ali posto nikad nisam bio budala i uvek sam dobro razmisljao sta radim tako da sam na tim mestima znao ili gazdu ili nekog lika ko je njima neko mudo inace mogu da ti kzem da bi verovatno bio i isutiran i u najmanju ruku ostao bez mobilnog i novcanika dok ja tebi garantujem da mozes da dodjes na neko fensi mesto gde se po vama okupljaju takozvani kulovi mafijasi dziberi fenseri tatini mamini sinovi i da te niko popreko ne pogleda i da vadis i po 100000 evra iz dzepa!
narodna muzija podrzava zivot promovise sex ludu voznju provod biznis a to su sve lepe strane zivota i tako treba a kad mi objasnis koji je smisao muzike tehna ako nije da se nadrogiram i da me ta muzika tako nadrogiranog drzi u transu inace tuc tuc samo sporije i brze nema nikakav smisao kao sto nema ni dranje kod metala covek se dernja a onaj drnda neku gitaru i to mi je umetnost!
inace mozemo mi ovde do sutra tako da ja jesam seljak ali za ljude kao ti i ponosim se time sto bi reko jedan moj drugar ja sam seljak al se vozim u x5 a ova gospoda ide pesice!
inace i ja imam korektan odnos sa ljudima koji nisu tipicni nrodnjaci kao ja i mnoge ljude sa razlicitim misljenjem gotivim ali kad vidim nekog sa dugom kosom i to masnom nekim izlizanim starkama nekoj znojavoj majci ja sa tim covekom nema sta da razgovaram kao ni sa nekim debilom koji nosi naocare za sunce u pola noci a zna se kojoj grupi takvi pripadaju!
ali te ljude koje cenim oni i cene mene i ne mrze ni narodnu muziku ni narodnjake niti imaju nesto protiv toga sem sto jednostavno to nevole da slusaju ili ne uzivaju u tome pa pogledajte bregu, alena gde su oni i sta su bili a gde su i sta su sada jednostavno vreme se menja ljudi idu u koraku sa vremenom i pogledajte kako oni zive a kako zivi dzoni stulic koji nije hteo da prihvati novi poredak i novu modu iako mozda mislite da sam glup znam ja mnogo vise i o muzici i o kulturi ali jednostavno kulturu ne jebem bez obzira sto znam o njoj ali sustina je u tome da covek o svemu treba da bude obavesten a posle je na njemu da odluci dali ce to da prihvati ili ce da radi kontra od toga!
mada ovde ima jedan probkem jel ja neznam ko kojem svetu pripada dali rok metal rep tehno pop klasika a to su ipak jako razlicite stvari tako da nemogu argumentovano da odgovaram kad neznam kakvom coveku i iz kog tripa moram da dajem odgovor tako da moram sve da generalizujem a ipak i medju vama postoje frakcije kao sto ni miroslav ilic i neki matorci po seoskim birtijama nemaju veze samnom i mnogo je ruzno mesati sve te stilove narodne muzike i medati sve stilove nacina zivota narodnjaka jel ja sa mojom babom nemam ni 1 posto stvari oko kojih se slazemo a sad mi vi pricate kako smo mi svi isti a i jai ona slusamo narodno tako da bi ste mogli i vi da prekinete sa generalizovanjem stvari!
ne znam ti ja nista o tehnu...ja slusam death metal i ne nosim iscepane farmerke i izlizane starke,a i kosa mi nije masna Smile...i sta cemo sad? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ahahahahha pvaj je prso jbt pogledaj malo svoju pismenot negp sto se raspises tu pet strana o nekim filozofijama a na kraju ispadne sta je pisac hteo reci...strasno sve se pise zajedno i neznam i nebi i dali i jeli strasno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
u cemu bolja?
Karleusa nije zena. Nije ni covek. To je bizon.
Ceki je kraljica naravno. Kraljica svih lisajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
u cemu bolja?
Karleusa nije zena. Nije ni covek. To je bizon.
Ceki je kraljica naravno. Kraljica svih lisajeva.
    Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile bravo!!!

maa....sta bi Srbija bez Cece i Granda...(mislim,znam da nisu isto,ali svi su mi oni isti sljam...)...mislim,stvarno-sta bi Srbija bez njih?...gade mi se sa sve onom bagrom iz Granda i ostalih "zeleo-bih-da-budem-seljacina" "muzickih kuca... Smile Smile"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo sad cu jedan prost primer da navedem posto je ceki i jeca i grand isti sljam onda je det i kur i mur i tenho i psiho tegno i ekstazi tehno sve je to isti sljam!
e pa kod nas neces da nadjes da se bodemo i koljemo nozevima oko toga koga obozavamo a kod vas je razracunavanje i klanje iz muzickih razloga potpuno normalno mozda ne licno vama ali toga ima jako puno u svetu i opste je poznato da grupa ms13 najveci gang u americi od koga stradaju hiljade ljudi godisne usko povezan sa rep muzikom i da kroz rep muziku navlace klince u njihovu grupu i jel i ovo lupam i izmisljam kao sto lupam za pojedine sekte da su povezane sa metal muzikom?

ali mi smo svi nenormalni i glupi a vi ste tako pametni sto rece ova sandra jebe mi se za vas tako pametne!
inace sa sandrom se uopste ne slazem po pitanju da je ceca bolja i ne slazem sa tim sto glasa za radikalnu stranku ali sa njom cu da se koljem kad pokoljemo vas jel vidim da ste se svi urotili i sa kurca i konopca od klasicne muzike pa do repa svi protiv nas tako da nesmem sa njom da se svadjam iako je ova tema napravljena bas zbog toga da se prica o 2 razlicita stila i nacina kod narodne muzike ali koliko vidim od vas nemoze o tome da se prica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inace za moderatora rec koljem ne predstavlja klanje nozem vec klanje u smislu raspravljas se sa nekim pa se koljes nisam ja kao oni da zelim nekome smrt mnogo smo mi veca gospoda od vas i mnogo smo jaci i u politici i u ekonomskom smislu tako da bi tako neko razracunavanje bilo kao kad bi ja sad poceo da se izivljavam nad detetom od 5 god!

jel svi nasi politicari tajkuni akademici itd slusaju narodno e sad neko slusa izvorinku milosevic neko lepu lukic a neko jecu pa ako su milijarderi i doktori nauka glupi a vi pametni onda cemo verovatno morati da menjamo poredak u drzavi zbog vas 10 posto i najbolje bi bilo da nam uvedete aparhejd kao sto je bio slucaj u africi da 10 posto belaca jebava 90 posto crnaca a sto je najzesce ti belci su jako razliciti medju sobom tako cete i vi 10 posto od kojih jedan slusa mocarta a drugi snoop doga ali cete nekako da se dogovorite kako nas 10 posto da postanemo vase sluge a vi da vladate citavim sistemom balkana ne srbije posto je turbo folk zastupljen od ljubljane pa do istanbula!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:03:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.