Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чанак позвао следбенике да се сукобе са неонацистима  (Pročitano 19472 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
niko79, то што си модератор не значи да можеш да вређаш кориснике, није те СФ зато поставио и дао одређене привилегије.
Ничим те нисам изазвао, сем што сам приметио да си из Војводине и то стављаш испред државе, а ја у потпису имам контра тезу, значи то је ...
Ајде немој да се истресаш ни над Вањом, колико знам Чанак је још увек добар са Чедом.

A...to sto si ti da ne kazem sta, ti ne daje za pravo da vredjas inteligenciju svih ucesnika na forumu...
Te gluposti "није те СФ зато поставио и дао одређене привилегије."ostavi za njega,i njemu postavi pitanje,umesto sto ti presudjujes za sta je on mene "postavio" ovde...nije ovo SRS...mi ovde jedni druge ne postavljamo...
Nisi me izazvao...ajde... Smile
Sta ti u svojoj glavi drzis kao kontra teze ili teze ili sta vec,to me zabole ona stvar...a to da ja stavljam Vojvodinu ispred drzave me samo navodi na pomisao da si mozda lud decko,da ti fali koja u glavi.Ja,decace sam popunio svoj profil,u kome kaze   Lokacija:Vojvodina...kakve to veze ima,ja ovde zivim svega 4 godine,i to mi je lokacija na kojoj se trenutno nalazim,to sto ti imas problem sa mozgom...ja nisam napisao da sam po nacionalnosti Vojvodjanin,da bi to bilo toliko bitno,a znas i sam na kojoj si temi tu fekaliju ostavio.Kod tebe u profilu cak i ne pise odakle si sabane jedan neodrasli,nemas ni muda da okacis sliku svoju mudonjo...i jos kazes da sam te ja izazvao...e pa necemo tako da se igramo,sabane mali,imam ja sve one tvoje sizofrene napade o tome kako sam izdajnik i tako to..

Nazad na temu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Kill

[Edit by niko79: Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka]

Gambino,nemoj se zaebavati sa mnom,nece ti biti prijatno na forumu ako nastavis sa provokacijama... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 16:16:55 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sjajno zaista. Nahvatala se prasina na dugme za pp ...
Natrag na temu. Odmah, ali odmah.
          Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Српски националисти, екстремни или не, имају пуно право у сопственој земљи да дигну свој глас за очување државног суверенитета.  А сепаратисти што легално прете нападима су једини које би требало ставити ван закона.  И Руси имају свој руски марш који сви десничари одржавају исти дан у 30 градова. . .  hxxp: youtube. com/watch?v=P3aED39gBQU&mode=related&search=

Не треба слушати медијске лажи о маршу, већ дати подршку онима који једини имају храбрости да стану за Србију!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Не треба слушати медијске лажи о маршу, већ дати подршку онима који једини имају храбрости да стану за Србију!
Smile Smile Smile
Ja imam hrabrosti da stanem za Srbiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
napokon i budaletina Canak da uradi nesto pametno... Smile
pa dobro-napreduje covek... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: srbpatriot link=topic=264311. msg4034209#msg4034209 date=1190519213
Српски националисти, екстремни или не, имају пуно право у сопственој земљи да дигну свој глас за очување државног суверенитета.   А сепаратисти што легално прете нападима су једини које би требало ставити ван закона.   И Руси имају свој руски марш који сви десничари одржавају исти дан у 30 градова.  .  .   hxxp: youtube.  com/watch?v=P3aED39gBQU&mode=related&search=

Vidi se iz aviona, po pisanju, da si clan DSa. . . . . . sve je manja razlika izmedju DS, DSS, i SRS ideologa. . . . . .

I sve se to skupa, mulja u velikom loncu, punom pomija. . . . . . naravno, veci deo Srbije podrzava te tri partije, i voli da kusa pomije iz tog lonca.  Tako je bilo u Srbiji oduvek. . . . . sto si primitivniji i gluplji, sto ti je  ideologija tuplja i zaostalija, to si prosecnom Srbinu miliji. . . . . .

Zato i ne cude sve gluposti , koje su nailazile na ogromnu podrsku srpskog naroda. . . . . od davnina. . . . a ja cu se osvrnuti samo na poslednjih nekoliko godina, koje su pokazale da primitivni sovinizam , u Srbiji ima plodno tlo. . . . . uvek su sovinisti , i retrogradni kvazi - nacionalisti, kao Milosevic, Kostunica, Cosic, Seselj, Nikolic i ostala gomnarija ovde mogli da racunaju na glas naroda.

Zato , samo naivan moze da se zacudi, zasto najavljeni miting fasista u Novom Sadu nije naisao na siru osudu u ovoj zemlji.  Jednostavno, vecini to i ne smeta, pa cak se i zdusno solidarisu sa rasistickim idejama tih budaletina
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
A ti mora da si clan LDP.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Citat: srbpatriot link=topic=264311. msg4034209#msg4034209 date=1190519213
Српски националисти, екстремни или не, имају пуно право у сопственој земљи да дигну свој глас за очување државног суверенитета.   А сепаратисти што легално прете нападима су једини које би требало ставити ван закона.   И Руси имају свој руски марш који сви десничари одржавају исти дан у 30 градова.  .  .   hxxp: youtube.  com/watch?v=P3aED39gBQU&mode=related&search=

Vidi se iz aviona, po pisanju, da si clan DSa. . . . . . sve je manja razlika izmedju DS, DSS, i SRS ideologa. . . . . .

I sve se to skupa, mulja u velikom loncu, punom pomija. . . . . . naravno, veci deo Srbije podrzava te tri partije, i voli da kusa pomije iz tog lonca.  Tako je bilo u Srbiji oduvek. . . . . sto si primitivniji i gluplji, sto ti je  ideologija tuplja i zaostalija, to si prosecnom Srbinu miliji. . . . . .

Zato i ne cude sve gluposti , koje su nailazile na ogromnu podrsku srpskog naroda. . . . . od davnina. . . . a ja cu se osvrnuti samo na poslednjih nekoliko godina, koje su pokazale da primitivni sovinizam , u Srbiji ima plodno tlo. . . . . uvek su sovinisti , i retrogradni kvazi - nacionalisti, kao Milosevic, Kostunica, Cosic, Seselj, Nikolic i ostala gomnarija ovde mogli da racunaju na glas naroda.

Zato , samo naivan moze da se zacudi, zasto najavljeni miting fasista u Novom Sadu nije naisao na siru osudu u ovoj zemlji.  Jednostavno, vecini to i ne smeta, pa cak se i zdusno solidarisu sa rasistickim idejama tih budaletina

...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2000187239007097690rsna2.jpg
(10.47 KB, 195x92)
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bez obzira za koju stranku glasamo ili kojoj smo politickoj ideji bliski,mislim da se moramo sloziti da fasizam i nacizam NE MOZE biti deo naseg politickog zivota!
Zasto?Ne treba objasnjavati...Svi znamo sta je to donelo mnogim narodima,pa i srpskom.Trebalo bi da odlucno gajimo nasu antifasisticku tradiciju koja je jedinstvena na Balkanu.

Iako tematika skupa nije nacisticke prirode,i sami znate kako ce strani mediji jedva docekati da izveste nesto protiv nase zemlje.Zato ovaj skup moze da bude iskoristen kao "trojanski konj" protiv Srbije.Zamislite isvestaje koje ce plasirati zapadni mediji.Stvorice sliku koja prikazuje zalaganje za ocuvanje zemlje kao nacisticku ideju!
Razmislite o tome!To nije slucajno sto se bas sada desava.Moramo se boriti bez kompromisa sa takvim stvarima.
Stoga bi trebalo zabraniti ovaj skup i nedozvoliti zapadu da kreira neistine i lazi o nasem narodu.
Ne smemo upasti u zamku.

Na dan ovog dogadjaja bi morali svi stranacki predstavnici i svi simpatizeri i clanovi parlamentarnih stranaka tog dana da pokazu da je ideja nazcizma i fasizma strana nasem drustvu i neppozeljna!Takodje,jasno bi morali da naglase i ograde temu skupa(drzavno jedinstvo,sto je jedan lep patriotski cin) od fasisticke ideologije!

P.S.
"Srpski nacista" je toliko paradoksalna pojava,da je uporedivo sa pojavom "jevrejski nacista".
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.