Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Чанак позвао следбенике да се сукобе са неонацистима  (Pročitano 19491 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Заборавила је да било какво српско симпатисање фашизма се сматра усташтвом, а и да није тако зна се да у исти кош не могу бити националисти и нацисти, јер су то две различите идеологије.
И одкуд то да националиста мора бити симпатизер четништва ?
Радикали су већином против монархије.

kada se ovaj pasus bude odgonetnuo na nacionalnom nivou, SRSa vise nece biti.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Види се да сте ви ЛДП-овци само политички профитери којима је стало само до брзог богаћења.

СРС није битна, колико је битна идеологија српског национализма, али пошто нема конкуренцију, буди сигуран да ће вам још дуго бити кост у грлу.
Многе старе странке су окренуле леђа српском национализму, претворивши се у карикатуру као СПО.
А чак је и Чеда био националиста у младости.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
А чак је и Чеда био националиста у младости.

dokaz da je preobracenje moguce.

pa mogao bi malo da izucis srpski nacionalizam i videces da SRS nije stranka za tebe.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Citat
А што се тиче Давидовића јеврејског копилета,који ради по наређењима из С.А.Д
Ko ovde zvuci kao nacista,ti ili sta???
Ceo post kenjas o cetnicima koji nisu za monashiju,razlici izmedju vas i nacista,vi ste najjj...a odvalis ovakvu grandioznu glupost...ja ne tvrdim da pomenuti nije Jevrej,ili jeste,ni ne zanima me...on je za mene dusevni bolesnik,poremecen um,ma koje nacionalnosti bio...
Citat
Радикали су већином против монархије.
A to vam ne smeta da na sva usta serete o cetnistvu i vojvodskim titulama,milog vam lidera....ako ste cetnici,a niste za monarhiju...onda ste Ljoticevci(oni sto su u Kragujevcu hapsili narod i decu iz skola i vodili na streljanje)...i oni su se zvali cetnicima,i Pecancevi...nisu bili za monarhiju...isto Kvislinzi...
A,ovo sto si ti rekao za Jevreje,govori da si jedan iskomplexirani srpski saban-klinac,koji kao prvo ne poznaje svoju istoriju jer je bezao sa casova ili je glup da shvati neke stvari,pa samo konstatuje ono sto izadje u "Velika Srbija"...amin...da nisi nigde iz svog sela makao,mozda do BG-a i to ti je "vrh brate"...

Znaci ovim postom si sve rekao o sebi kao nekome sa kim sam mislio da se moze pricati koliko toliko...
Sad si za mene isto...kao i Malecka-glavic,afrika....i slicni idioti koje sam banovao zbog sopstvene drskosti,i bezgranicne gluposti i idiotizma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
bas kao sto niko79 kaze.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
bas kao sto niko79 kaze.
Nemoj me ti braniti,majke ti...ja iza svojih reci i stavova stojim ovoliki koliki sam,a pacovcine,mogu da ga duvaju....
Nemaju muda ni sliku da okace,ni profil svoj da popune...pacovi...bubasvabe,insekti...a znaju se kurciti do mojega... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
ne branim te, nego sam ja to u kracim crtama napomenuo gore, a tebe nije mrzelo da mu obrazlozis
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Nije me mrzelo...ali ce od sad da me mrzi...jer mi ne pada na pamet da se sa mozgom koji razmislja na taj nacin upustam u bilo sta,a kamo li raspravu...
« Poslednja izmena: 22. Sep 2007, 00:29:25 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
niko79, то што си модератор не значи да можеш да вређаш кориснике, није те СФ зато поставио и дао одређене привилегије.
Ничим те нисам изазвао, сем што сам приметио да си из Војводине и то стављаш испред државе, а ја у потпису имам контра тезу, значи то је ...
Ајде немој да се истресаш ни над Вањом, колико знам Чанак је још увек добар са Чедом.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Одувек је Нико био Војвођански аутономаш!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.