Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:43:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Canabis  (Pročitano 21583 puta)
Hronicar svakodnevice

amo ergo sum (volim dakle postojim)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Everyday, we be burnin' not concernin' what nobody wanna say
We be earnin' dollars turning cau we mind deh pon we pay
Some got gold and oil and diamonds all we got is Mary J
Legalize it, time you recognize it

Hm...svi znamo da je u Holandiji trava legalna,e a zato sto je legalna ljudima nije vise zanimljivo uzimati legalne stvari,a da je opet zabrane,broj potrosaca bi se povecao! Smile

ako se ne varam (ispravi me ako gresim), trava nije legalna svuda u Holandiji vec samo u Amsterdamu i to u specijlnim cafe-ima, odnosno caffe shop-ovima
IP sačuvana
social share
carpe diem (iskoristi dan)

the sun is always brighter on the other side
but heart and soul i left at home comitted suicide
far away, far away, you're so far away from me
but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
za legalizaciju!
samo i ako se ikad to desi opet ce neko da ima prodju...ja bih odmah otvorio caffe shop Smile a zamisli tek uzgoj u medicinske svrhe...tolki plastenici, kap po kap...ihhh, batalim ovu IT industriju iz momenta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2716
Zastava bermudski trougao
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S 9 +
protiv
IP sačuvana
social share
Zivot je stari kuckin sin, stalno se raspravljam sa njim,          
zivot je ofucani holivudski film. Igram bez dublera, sve sam,
sto nije prakticno to znam pomalo sniram, po malo briljiram
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Neka umre svako ko ne voli PARTIZAN

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola v3
Ne vidim nista lepo i zdravo kad se zarola neko smece koje su pravili u nekim kosmetskim kazamatima.Dakle protiv.Smrt drogama
IP sačuvana
social share
[size=10pt]NEKA UMRE SVAKO KO NE VOLI PARTIZAN[/size]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

cemu tuga cemu bol kad postoji alkohol

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 14
Zastava pirot
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-70
nikako pa da srecemo naduvane manijake u po bela dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Linux
Browser
Mozilla
Kako vi ljudi ne shvatate da ce se ljudi drogirati bilo droga legalizovana ili ne. S toga mislim da je bolje da se legalizuje kako bi drzava imala koristi od toga, a ne da se oni koji puse travu kriju po parkovima, raznim coskovima.....

sasa13, "naduvane manijake" sreces vec sada u po bela dana samo sto toga nisi svestan  Smile Smile
IP sačuvana
social share

but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Touch Pro
ma kakva je to analogija Smile
legalizovati jer ce biti manje narkomana?
marihuana je bezopasna?
ma u kom to univerzumu? sta pricate.
ok, ko konzumira normalno da ce da brani svoje stanoviste, nismo svi isti, ali otkada je legalizacija resenje?
postoji nesto sto se zove generalna prevencija i to znaci da pretnja sankcijama plasi pojedince da nesto drustveno opasno rade. da li bi bilo ko od vas ljubitelja kanabisa dao da mu decu vozi vozac busa koji je napusen do maximuma? on nije pijan, bas mu je lepo, a sto ce mozda malo da odluci da poleti nema veze, bice jos dece, nije kraj sveta. Smile
a ko ce da mi kaze da su mu reakcije i psiha isti, tj netaknuti kad je napusen?
nemojte se zajebavati. svaka droga je opasna jer vodi u nesto drugo.
ok, ja sam covek spreman na kompromise, ako legalizuju drogu(a citam neko kaze i lake i teske) i bice napusenih manijaka svuda, onda hocu da legalizuju i  nosenje oruzja(a ne samo posedovanje u kuci), pa ako padnem u bedak i naletim na narkosa koji me smara da mogu da se izduvam, sto da ne???!!!
pa cemu to vodi? 
ili da ne tretiraju napad na narkomana kao krivicno delo, vec osnov za ukidanje protivpravnosti.
nemate vi pojam sta pricate.
nikad nece legalizovati drogu i prostituciju jer znaju da ce uvek biti budala koje ce dati sve iz kuce da bi se urokale i likova koji ce otici do lokalne madam Smile
ili legalizujte pedofiliju, pa i to neko voli, deca su slatka, zasto ne? pa onda nekrofiliju, pa zabranite snickers jer je suvise konzervativan, neka bude umesto kirikija glavice od kanabisa.
zakon koji obavezuje svakog vlasnika da mora da zlostavlja svog pitbula minimum 2 godine i da ga pusta napolje svako vece da se igra.
a onaj ko misli da je u holandiji droga legalizovana neka kupi i pokusa da prenese preko njihove granice. u pravu je onaj koji je rekao da je samo u nekim gradovima i to na posebnim mestima.
cak i oni imaju meru. a od cega bi inace ziveli holandjani? sta imaju osim klompi, gandze i lala?
svaka neumerenost vodi ka haosu. i ne daj boze da zivim u zemlji gde su svi urokani ili pijani i to se smatra drustveno prihvatljivim. a ko se proseta ulicom amsterdama i nadje mi original holandjanina u prvih 15 minuta castim ga domacom rakijom, sam je pravio u kadi, procenat necistoca gotovo zanemarljiv Smile
ako ja nalupam neku budalu u gradu jer mi dira drugaricu i sudija za prekrsaje hoce da me spuca jer treniram borilacki sport, a pod izgovorom da ja moram biti svestan da mogu da povredim druge, tj da moram da imam svest da znam kako da povredim druge i to ne smem da zloupotrebim- ja se pitam...... odakle mi svest ako sam se napio ili konzumirao kanabis?
pa meni je drzava dala da to mogu da konzumiram.
a sto ja moram da se kontrolisem?
ma znam da ce mnogima smetati moje misljenje, ali ja se svaki dan zaje...am sa ufixanim budalama i vise su mi se popeli na vrh........
« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 22:44:58 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ok, odakle sad da pocnem  Smile 'ajde idemo redom  Smile

ma kakva je to analogija Smile
legalizovati jer ce biti manje narkomana?
marihuana je bezopasna?
ma u kom to univerzumu? sta pricate.
ok, ko konzumira normalno da ce da brani svoje stanoviste, nismo svi isti, ali otkada je legalizacija resenje?

za mene se moze reci da ne konzumiram vutru (povucem dim-dva jednom u 5 meseci, ako ne i vise) pa sam ipak za legalizaciju iz vise razloga.
prvi razlog je sto bi drzava imala profit od toga jer kada bi se trava legalizovala, drzava bi mogla da dere potrosace putem poreza (kao sto je slucaj ovde u SAD, kada su cigare u pitanju. uglavnom nema da se kupi pakla cigara ispod 5$, u dinarskoj protivvrednosti to mu dodje oko 350 din), pa ko voli (ima kintu da se razbacuje) neka izvoli.
drugi razlog je sto mislim da se zabranama nista ne postize. zabranjeno voce je uvek sladje. znam po sebi jer imam strasno stroge roditelje i ranije su mi sve i svasta branili al' sam ja sve to radila njima iza ledja. sada kada vise nemam zabrane, prvo vise nemam potrebe da se krijem, a drugo vise mi i nije interesantno (ne vuce me) da njima teram inat.
mislim da je tako i sa drogom. imam drugare koji su vise puta padali za travu, na moje oci su ih panduri lemali, placali su i kazne, pa opet nisu prestali da puse. tako da mislim da ni sankcije ne pomazu. tako da, kao sto sam vec rekla, oni koji budu hteli da se drogiraju, drogirace se, bilo to dozvoljeno ili ne

postoji nesto sto se zove generalna prevencija i to znaci da pretnja sankcijama plasi pojedince da nesto drustveno opasno rade.
mislim da je tako i sa drogom. imam drugare koji su vise puta padali za travu, na moje oci su ih panduri lemali, placali su i kazne, pa opet nisu prestali da puse. tako da mislim da ni sankcije ne pomazu. tako da, kao sto sam vec rekla, oni koji budu hteli da se drogiraju, drogirace se, bilo to dozvoljeno ili ne

nemojte se zajebavati. svaka droga je opasna jer vodi u nesto drugo.

opet, ne bih se slozila sa tobom da svaka droga vodi u nesto drugo. ja sam jedno vreme pusila, pa mi nije palo na pamet da probam nesto drugo. cak sam mogla i koku da probam za dzabe (a svi znamo da je koka kraljevska droga i "daleko sunce" vecine narkomana) da sam htela, ali nisam, jer nisam htela.

ok, ja sam covek spreman na kompromise, ako legalizuju drogu(a citam neko kaze i lake i teske) i bice napusenih manijaka svuda

napusenih manijaka imas i sada da vidis, pa, moglo bi se reci svuda. to sto bi se trava legalizovala ne bi znacajno povecalo broj onih koji bi je koristilo, jer to sto je vutra nelegalna vecinu ne sprecava da je konzumiraju. sta vise, mislim da bi se broj smanjio zbog znatnog porasta cene (porez)

nikad nece legalizovati drogu i prostituciju jer znaju da ce uvek biti budala koje ce dati sve iz kuce da bi se urokale i likova koji ce otici do lokalne madam Smile

a to sto je nelegalna, takve budale sprecava da "prodaju sve iz kuce"? ne bih rekla, ako je neko budala da proda sve iz kuce da bi se uradio, taj sigurno ne razmislja o tome da li je trava legalna ili ne   Smile a sto se prostitucije tice....pa kad te drma nejebica, pa prigusti, a nisi "obdaren" (u kojem god pogledu), moras vec nekako da se pripomognes  Smile

pa zabranite snickers jer je suvise konzervativan, neka bude umesto kirikija glavice od kanabisa.

ne volim snickers tako da u to necu da ulazim  Smile

u pravu je onaj koji je rekao da je samo u nekim gradovima i to na posebnim mestima.

to sam bila ja, tako da tu treba da stoji ONA KOJA JE REKLA  Smile  Smile Smile

cak i oni imaju meru. a od cega bi inace ziveli holandjani? sta imaju osim klompi, gandze i lala?
imaju vetrenjace  Smile

svaka neumerenost vodi ka haosu.
tu se (napokon) slazemo (da ne poverujes  Smile)

IP sačuvana
social share

but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Touch Pro
 :[115]:citate navodila samo polovicno, a ne celu recenicu, pa samim tim ih izvukla iz konteksta ili pogresno protumacila.

necu da ulazim u raspravu jer stojim iza onoga sto sam rekao, uostalom rekao sam da je sasvim ocekivano da konzument brani ono sto voli, eto, ja ne volim vutru, ti ne volis snickers. razlika je sto ja moje mogu da kupim u prodavnici  Smile
a sto se tice legalizacije recu ti samo ovo - prohibicija
da li je legalizacija smanjila broj konzumenata alkohola?
eto hvala Bogu, danas zivimo u svetu bez alkohlizma, nema vise saobracajki koje izazivaju pijani vozaci, klinci se ne opijaju na zurkama, svako se zaustavlja na jednoj casici, stari svat nazdravlja sa sokom od sargarepe.
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

trazim nesto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8677
Zastava NEDODJIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson ukraden
pusite travu da bi bili nasmejani
IP sačuvana
social share
sanjar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:43:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.